اگر جعبه اش رو همونجا جلوتون باز کنن همه باید باشن.
اگر جعبه اش رو همونجا جلوتون باز کنن همه باید باشن.
من لز نور نگار می گیرم.
آیا محتویات بسته می توند متفاوت باشد؟
البته از نمایندگی شهرستان
آیا کسی هست که مرا یاری کند ؟؟:)
سیامک حاجی محمودی
My Photo Blog
سلام به همگی من بلاخره پس از مدتها جستوجو دیروز دی 90 رو خریدم و کلی باهاش وررفتم.
یچند سوال :
چطوری میشه تنظیماتش رو به حالت اولیه ریست کرد ؟
من نمی تونم باهاش عکس های ماکرو بگیرم .چکار کنم ؟؟
اولش می شد با دکمه های جهت دار مکان فوکوس در صفه رو جابجا کرد حالا دیگه نمی شه .برای این که باز هم بشه چکار کنم ؟؟؟
ممنون میشم اگه پاسخ بدید .
این حرکت نقطه فوکوس رو پیدا کردم .
با قفلی که سمت راست ال سی دیه قفل میشه .
حالا این حالت ماکرو برام یه سوال عجیبه چون من با دوربین کامپکتم خیلی خوب عکی ماکرو می گرفتم یعنی دی 90 نمی تونه ؟؟؟؟؟؟؟
مبارك باشه .اگه دفتر چه فارسي رو نميتوني تهيه كنين . پي دي اف دفتر چه رو از نت دانلود كنين . جواب اين سوالها در دفترچه دوربين هست.
براي حالت ماكرو خود دوربين در قسمت حالات عكسبرداري حالت ماكرو داردو بسته به لنز ميتوانيد انواع عكاسي ها رو انجام بدهيد . حتما مقالات مربوط به عكاسي ماكرو رو هم بخوانيد ( در قسمت مقالات سايت )
در خصوص فكوس هم حتما گزينه اتو فوكس رو در لنز يا دردوربين خاموش كرده ايد.)AF(
براي رست هم < menu > custom setting menu < reset custem setting
حمید رضا مرادی
G12
دفترچه رو گفتم از تهران بیاد و فردا می رسه ولی حتی وقتی من با لنز 18-105 دوربین رو توی حالت ماکرو قرار می دم و از یه جسم از یه فاصله حدود 3 سانتی می خوام عکس ماکرو بگیرم حتی هم تصویر در حالت اتوفوکوس و هم در حالت دستی اصلا درست در نمییاد و فوق العاده تار می شه .
در مورد استفاده از لنز ماکرو هم آخه یعنی این دوربین با لنز کیت نمی تونه حتی به اندازه یه کامپکت ساده عکس ماکرو بگیره ؟؟:confused:
اگه این طور باشه که خیلی بده