این فلاش یاشیکا CS-240 Auto نیست ؟
تریگر چینی شما که 6000 تومان خریداری کردی فتوسل است؟ ( به نظرم نمیتواند ترگر رادیویی باشد با این قیمت )
به نظرم شما از فتوسل استفاده میکنید برای فلاش اکسترنال. D90 هم Preflash می زند و ....
یعنی Preflash ها باعث می شوند فتوسل زودتر از باز شدن پرده شاتر تحریک شود.
درست متوجه شدم؟
:biggrin: ببخشید که سوالم در حد معما بود...
درست متوجه شدید تریگر فتوسل است , فلاش هم همان یاشیکا است تا اینجا شما 50 درصد نمره رو گرفتید ...
اما پرفلاش نمی زنم با دوربین قبلی هم دقیقا همین مشکل وجود داشت اما تا زمانی که که گزینه فلاش اکسترنال در داخل تنظیمات دوربین رو OFF قرار داشت , وقتی آن گزینه روی ON قرار میگرفت فلاش دوربین ضعیف تر عمل میکرد و فقط برای فعال کردن فلاش دوم شلیک میشد و تاثیری بر روی نوردهی نداشت ...
ممنون
درود
نمیدانم دقیقا برای این ترکیبی که شما دارید باید برایش چه شیوه ای را اعمال کرد ، اما اگر درست متوجه شده باشم شما باید در دوربین فلاش را روی حالت کاماندر بگذارید :
وارد Custom Setting Menu شده و زیر شاخه e2
و در صورت تمایل میتوانید فلاش خود دوربین رو هم قطع کنید که در نور دهی شرکت نکند وارد همان کاماندر شده و Built in Falsh رو به حالت -- تغییر دهید در این حالت فلاش سر دوربین فقط دستور شلیک میدهد اما خودش در نور دهی شرکت نمیکند. اما اگر این راهکار شما باشد....
موفق باشید
انوش
ویرایش توسط Anoosh-Em : Tuesday 25 May 2010 در ساعت 02:18
وارد منو بشوید در صفحه اصلی منو، هر قسمت از منو در بالای آن اسم صفحه نوشته شده وارد Custom Setting Menu شوید
در عکس بالا یک e آبی هست گزینه Bracketing /Flash وارد آن شوید و بعد
در D90 گزینه e2 مربوط به این کار هست
یعنی falsh cntrl fot Built -in Flash وارد آن شده
و گزینه چهارم Commander Mode هست.
همانطور هم که قبلا گفتم برای قطع کردن فلاش خود دوربین که در نور دهی شرکت نکند وارد همان کاماندر شده و Built in Falsh رو به حالت -- تغییر دهید در این حالت فلاش سر دوربین فقط دستور شلیک میدهد اما خودش در نور دهی شرکت نمیکند
انوش
ویرایش توسط Anoosh-Em : Tuesday 25 May 2010 در ساعت 02:25
با سلام
وقتی کامندر فلاش فعال باشه و نیز فلاش pop up غیر فعال , پری فلاش قبل از باز شدن پرده شاتر عمل کرده و در این حالت فلاشی که روی فتوسل نصب هست نمی تواند تریگ شود
راحتترین راه استفاده از نگاتیو سوخته می باشد که در این حالت فتوسل به دلییل ضعیف بودن نور پری فلاش عمل نکرده و فقط در زمان شلیک اصلی فلاش , باعث تریگر شدن فلاش روی فتوسل می شود
حمید رضا مرادی
G12
پیدا کردم اما همچنان مشکل سر جای خود باقیست
وارد Beracketing/flash شدم , سپس Flash cntrl for built-in flash سپس Commander mode در این صفحه چهار گزینه وجود دارد
Buit-in flash / Group A / Group B/ channel که جلوی آنها دو ستون متغییر و جود دارد Mode و Comp و ...
خلاصه هرجور با آنها ور رفتم نتیجه ای دربر نداشت :(
لطفا کمک کنید
ممنون
من فكر كنم اصلا نيازي به حالت كامندر نيست.
شما بايد فلاش را در حالت منوال قرار بدهيد و قدرت اون رو هم روي حداقل بگذاريد.
من با S3IS خدابيامرز اين كار رو ميكردم كه ميتونستم فلاش رو درست تريگر كنم.