ممنون
اما خودم قبلا رو منوال گذاشتم و باز هم فلاش دوم زودتر شلیک میشد ...
دوستان خیلی حیاتیه کسی نمی تونه کمکی کنه ؟
ممنون
اما خودم قبلا رو منوال گذاشتم و باز هم فلاش دوم زودتر شلیک میشد ...
دوستان خیلی حیاتیه کسی نمی تونه کمکی کنه ؟
فلاش سر خود دوربین را روی حالت Rear Curtain تنظیم کنید، شاید افاقه کرد.
آرش شاهکار
سلام عرض می کنم خدمت دوستان عزیز .
می خواستم بدونم روی حالت Sharpness :Auto آیا شارپ شدن عکس به خوبی انجام می شه و به خوبی شارپنس انتخاب می شه یا خیر ؟
در ضمن ممنون می شم بگین عملیات Auto بر اساس چه متغیر هایی انخاب می شه ؟
باتشکر احسان
Nikon D90 | AF-S 18-105 F3.5-5.6 | AF 50mm F1.8D | Haida UV Filter 67mm
احسان فراهانی
پیشنهاد شخصی من این هست که سعی کنید به سمت عکاسی RAW بروید و Post-Processing های لازم را بعدا در نرم افزارها انجام دهید. شارپ کردن عکس در نرم افزاری مثل Photoshop کنترلهای بسیار بهتر و دقیق تری در اختیارتان قرار میدهد و میتوانید روند غیر تخریبی را نیز در پیش بگیرید.
و اما در مورد اصل سوالتان. حالت Auto شارپ کردن را بر اساس برآورد پروسسور دوربین از شارپنس عکس شما انجام میدهد. مواردی از جمله ISO ممکن است شدت شارپ سازی را در حالت Auto تحت تاثیر قرار دهد.
کلا دوربینهای Nikon خروجی JPEG سافت تری نسبت به سایر دوربین ها دارند. بنابراین عکاسی در حالت JPEG و با شارپ سازی Auto توسط خود دوربین ممکن است نتیجه مورد نظرتان را به شما ندهد و مجبور باشید شدت شارپ کردن را بالاتر ببرید. ولی باید حواستان باشد که شارپ سازی بیش از حد، علاوه بر ایجاد artifact های معمول نویز را هم شدت میبخشد.
آرش شاهکار
آرش جان ممنون از پاسخ جامعتون .
برای من تازه کار سوال دیگری پیش می آید و آن هم اینکه آیا خروجی عکس ـJPEG با RAW از نظر پردازشی فرقی دارد ؟
آیا عکس های JPEG به گفته شما Soft تر هست ؟ چرا ؟
و در آخر برای کسانی که دوست دارند عکس های با دوربین خوب انداخته شه شما پیشنهاد می دین که از JPEG استفاده شه یا RAW ؟. چون بر طبق گفته های شما عکس های JPEG سافت تر از RAW می باشد .
باتشکر احسان
Nikon D90 | AF-S 18-105 F3.5-5.6 | AF 50mm F1.8D | Haida UV Filter 67mm
احسان فراهانی
http://www.akkasee.com/articles/7164/
و دهها مقاله دیگر در قسمت مقالات همین سایت akkasee.com درباره فرمت RAW و روند کاری و تاریکخانه دیجیتالی و Post-Processing. حتما آنها را مطالعه کنید.
آرش شاهکار
به دلیل نامعلومی، اکثر SLR های نیکون کمابیش همینطورند.
آرش شاهکار
سلام، خوب ما هم یه مشکلی داریم حالا میشه گفت مشکل یا نه بماند.
قبلا ما یه سیستم کامپیوتر نفتی داشتیم که رم256 داشت حالا بعد از 4 -5 سال سیستم رو ارتقا دادیم حالا که دی90 داریم تو سیستم قبلی وقتی فیلمبرداری میکردم فیلم رو بزور نشون میداد، حالا هم بد نشون نمیده ولی یجورائی نمیدونم چی بگم حالت عکسهای پی در پی نشون میده (یعنی پر پر نشون میده صفحه یه صدم ثانیه میپره ) با رم2 گیگ باید هنوز این مشکل باشه یا نه؟یا اصلا به سیستم ربطی نداره؟یا تنظیمات ویدوئویی رو خوب تنظیم نیست؟؟
یکی از دوستانم یه برنامه ای رو گفت دانلود کنم بریزم تو سیستم درست میشه ولی هنوز پیداش نکردم :confused::confused:
خدا کنه منظورم رو فهمیده باشید
لطف کنید CPU، نسخه سیستم عامل، برنامه مورد استفاده برای پخش فیلم، کارت گرافیک و در نهایت نسخه درایور کارت گرافیکتان را بفرمایید تا دوستان بتوانند بهتر راهنمایی کنند.
آرش شاهکار