سیامک حاجی محمودی
My Photo Blog
سیامک حاجی محمودی
My Photo Blog
با عرض سلام خدمت دوستان من 2 ماه پیش این دوربینو گرفتم ولی یه مشکل برام پیش اومده و اونم وجود پیکس سوختست با اینکه خیلی ریزه ولی منو نگران کرده به اهل فن نشون دادم گفتن ارزششو نداره که به خاطرش پشت دوربینت باز بشه . می خواستم بدونم ممکنه این پیکسل سوخته بیشتر بشه یا نگرانی من بیدلیله اگه ممکنه راهنماییم کنین
با سلام
می خواستم بدونم طریقه عملکرد long exp. NR چیه؟ یعنی در مدت زمانی که داره این عمل انجام میشه چه اتفاقی میفته و چطوری
توی دفترچه راهنما نوشته (البته با فهم ناقص من) که به صورت مقایسه ای نویز ها رو برطرف میکنه و به همین علت سرعت ذخیره 1/5 تا 2 برابر میشه
حالا سوال من اینه که چطوری اینکار رو میکنه؟
سلام دوستان عزیز .
امروز بالاخره یه D90 به امید خدا خریدم .
انشاالله که واسم عالی کار کنه .
باتشکر احسان
پیکسل سوخته:
تا اونجا که من می دونم هم اصلا مهم نیست، دی 300 من هم داشت آلان هم 5دی مارک2 ام یه دونه داره. ولی نکته مهم اینه که با اصلاحات و تنظیمات نرم افزاری حل میشه. پیشنهاد میکنم ببریدش تعمیرگاه مرکزی دوربین تا مجانی درستش کنند.
دوست عزیز از راهنماییتون خیلی ممنونم . این مشکل با یه کلیلک تو خیلی از نرم افزارا حل میشه من ترسم از این بود که به سنسسور دوربین آسیب جدی بزنه که شکر خدا اینطور نیست .
خیلی ممنون میشم از اساتید و مدیران اگه راهنماییم کنن
درود به همگي، يه سئوال دارم : با دوربين دي 90 توي هواي گرگ وميش وقتي كه ماه بالاي كوه ها قرار داره به چه طريقي ميشه تصوير ماه را به شكلي ثبت كرد كه لكه هاي درون ماه توي عكس پيدا باشه ؟ ممنون البته با لنز 18-105