ببخشید اشتباه نوشتم. در اطلاعات نیکون 840 نوشته شده که من به اشتباه 480 نوشتم
ببخشید اشتباه نوشتم. در اطلاعات نیکون 840 نوشته شده که من به اشتباه 480 نوشتم
اگر نو گرفته اید و از جای معتبر خرید کرده اید احتمال تقلبی بودن باتری تقریبا صفر است. باز هم باید از خودتان بپرسید 400 شات با چه شرایطی؟
استاندارد CIPA DC-002 که مربوط به آزمایش تعداد شاتها به ازای هر بار شارژ کردن دوربین است را میتوانید اینجا بخوانید:
http://www.cipa.jp/english/hyoujunka...f/DC-002_e.pdf
هرچند مفصل است، اما شرایط رسیدن به عدد 850 کاملا ذکر شده است.
آرش شاهکار
سلام
یکبار بگذارید باتری تا آخر استفاده بشه(در حد خاموش شدن دوربین)بعد شارژ کامل کنید و شروع به عکاسی کنید و نتیجه را بررسی کنید.
علیرضا اصلانی
سلام
استفاده زیاد از فلاش خود دوربین و مرور کردن زیاد عکس های گرفته شده و همچنین تغییر دادن زیاد تنظیمات و استفاده زیاد از حالت live view می تواند مصرف باتری را با افزایش زیادی روبرو کند.
سلام
کسی لینک راهنمای فارسی D90 رو داره؟
تو تاپیک دیگه ای بود که لینک سالم نبود
ممنون
لينك PDF فارسي را بعيد ميدانم بتوانيد پيدا كنيد. اما دفترچه راهنماي فارسي از نورنگار به مبلغ 7000 تومان قابل تهيه است.
ارسال پستي هم دارند.
سلام چه جوري ميتوانم بفهمم كه با اين دوربين چه تعداد عكس انداخته شده است . ممنون از راهنماييتون
ببخشید دوستان Camera Raw 5 قادر به تشخیص فایل های خام(Raw) دوربین D90 نیست؟
سلام
من میخوام این دوربین رو بخرم.
میخواستم بپرسم با توجه به اینکه میخوام این دوربین رو در جای پر گرد و خاک استفاده کنم ( جایی مثل بیابون و باد زیاد) مشکلی برای دروبین پیش میاد یا نه؟
سنسور ، لنز و ...
در مورد هوای خیلی شرجی چطور؟ مشکلی پیش میاد؟
در ضمن من تعویض لنز نمیکنم. ( استفاده از یک لنز walkaround یا همون لنز خودش 18-105 )