درود بر شما پویان عزیز
نه منظورم همون Canon EOS 50D بود ...
سورس : http://www.dxomark.com
با سپاس
وب نبشته های گاه و بیگاه میثم فهیمی
Nikon D90 + Nikkor 18-105 VR + National Geographic 2475 + 2 * Lexar SDHC 4 GBSony Cyber-shot P72
سلام
در فروم دپریوو به یک تاپیک جالب برخوردم.
شخصی با سه دوربین دی 70 و دی 90 و دی 200 ، لانگ اکسپوز گرفته و نتایج را در فروم دپریوو قرار داده.
در هر دو دوربین D70 و D200 بخاطر نوردهی طولانی ، amp glow یا همون هاله های بنفش ظاهر شده.
ولی در دی 90 خیر :biggrin:
در این تستها با استفاده از درپوش لنز ، 30 دقیقه نوردهی شده:
D70 - iso 200 - 30min
D200 - iso 100 - 30min
d90 - iso 200 - 30min
و در آخر هم 3x12 دقیقه نوردهی با D90 جهت ثبت رد ستاره ها:
اطلاعات کاملتر:
کد:http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1034&message=29648145
سلام
تست جالبی بود فقط بنظر من یک اشکال داشت :biggrin:
ثبت در ایزو ها متفاوت ثبت در ایزو 200 که احتمالا باعث ایجاد نویزهای بزرگ رنگی (آزار دهنده) در دی90 و دی70 شده بود که در عکس دی200 (که با ایزو 100 گرفته شده بود) خیلی کمتر بود .
با تغییر در این عکسها به وسیله ی ابزار Curves فتوشاپ میشه این تفاوتها رو بهتر مشاهده کرد
D70
D90
D200
(تغییرات به یک اندازه هست)
پی نوشت :
حالا جناب توکلی شما که زحمت این مطلب رو کشیدید یه تست هم با ایزو 100 در همون شرایط اگر لطف کنید و زحمتش رو بکشید شاید بهتر بشه نتیجه گرفت
ممنون
Nikon D5000 | 18-200mm VR II | 50mm F1.8G | SB-900
ایزو ۲۰۰ ایزوی استاندارد دی ۷۰ و دی ۹۰ است و ایزوی ۱۰۰ ایزوی استاندارد دی ۲۰۰
خوب منظور مهم اینه که منظور شما از تست چیه؟
مقایسه نویز دوربینها؟
خوب چنین مقایسهای بارها و بارها انجام شده!
یا مقایسه تاثیر نوردهی طولانی بر روی دوربینهای مختلف در بهترین وضعیت خروجی اونها
سلام رضاجان
همونجوری که آقای آشوری نیا اشاره کردن ، ایزوی 200 برای دی 70 و دی 90 ، و ایزوی 100 برای دی 200 ایزوی استاندارد هست.
اون نویزهای بزرگ آزاردهنده در دی 90 ، هات پیکسل ها هستند و نویز نیستند. در همون لینک هم اشاره شده که LNR یا همون long exp noise reduction خاموش بود. وگرنه خیلی از این هات پیکسل ها برداشته میشدند.
والا خودمم خیلی دلم میخواد. ولی هم هوا سرده و هم اینکه هر شب که خواستم این تست رو انجام بدم نشده. (یا هوا ابری بوده یا مرض تنبلی بنده عود کرده بوده )
سلام
خب امشب بالاخره موقعیتی پیش اومد که بتونم دی 90 رو در نوردهی های طولانی امتحان کنم.
و البته تجربه جالبی هم بود.
بار اول یک جای دنج در گوشه شهر پیدا کردم و مشغول شدم. ولی دو مشکل پیش اومد!
اول اینکه یک عدد هواپیما از داخل آسمون رد شد! (در گوشه پایین و سمت راست رد چراغهای قرمز هواپیما مشخصه) و از همه بدتر اینکه 2-3 نفر سوار یک عدد نیسان آبی رنگ زیبا! در همون حوالی ماشین رو پارک کردن و دیدم که قلیون و منقل دارن و داره بوهای عجیبی میاد!!! پس بیخیال تست شدم و از صحنه گروخیدم تا دوربین و ماشین رو نبردن و خودمم یک فصل کتک نخوردم!!! :biggrin:
این هم همون عکس بدون هیچ نویزریداکشن و فقط کنتراست رو زیاد کردم. اگزیف هم داره:
وقتی برگشتم خونه دوربین رو تو حیاط گذاشتم و مشغول شدم. و این دفعه بابای دوربین رو درآوردم و 1427 ثانیه نوردهی کردم!
و وقتی که عکس رو داخل کامپیوتر ریختم با یک عکس سفید مواجه شدم! پس از اینکه با لایت روم نوردهی رو 4ev- کم کردم ستاره ها پیدا شدن! چون متاسفانه ماه در نزدیکی کادر مورد نظر بود و من هم 24 دقیقه نوردهی کرده بودم عکس سفید شده بود. و بخاطر زاویه حیاط و ساختمان نمیتونستم دوربین رو در زاویه دیگه ای قرار بدم.
و این هم آخرین تست که 557 ثانیه نوردهی کردم و تونستم کمی زاویه دوربین رو تغییر بدم. البته فلر بوجود آمده در اثر اون ماه مزاحم در عکس دیده میشه.
در مورد تست هم درسته که نتونستم درست انجام بدم. ولی نتیجه ای که میخواستم گرفتم.
عکسها بدون هیچگونه نویز ریداکش فقط ریسایز شدن و از نظر نویز بهتر از اون چیزی بود که من فکر میکردم.
آفرین بر نیکون
قابل توجه آقای توکلی عزیز و دوستدارانD90:
ریویو جدید از سایت فتو زون:
کد:http://www.photozone.de/dslr_reviews/409_nikon_d90