ویرایش توسط vahid_cinema : Tuesday 6 July 2010 در ساعت 12:46 دلیل: مشکل تایپی
Nikon
وحید شاهوند
احتمالش زیاد است که تا آخر سال 2010، جایگزین D90 معرفی شود. D90 دوربین بسیار خوبی است اما این دلیل بر معرفی نشدن جایگزینش بعد از 2 سال نیست. احتمالا مواردی مثل سیستم فکوس بهتر، فیلمبرداری قویتر و رزولوشن خروجی بالاتر از مزایای مدل جدید نسبت به D90 خواهد بود.
از یک طرف، به نظر من عکاسی از همه این حرفها مهم تر است. 6 ماه بی دوربین ماندن به نظر من به خریدن مدل خیلی جدید نمی ارزد. از طرف دیگر هم هر کسی اگر دوربینی بخرد و نسخه جدیدش به فاصله کم و با امکانات بهتر وارد بازار شود، کمی توی ذوقش می خورد. خلاصه تصمیم با خودتان است، اما با توجه به روند همیشگی و همچنین شایعات موجود، D90 طی 6-7 ماه آینده به احتمال زیاد با مدل دیگری جایگزین میشود.
آرش شاهکار
درود بر همه دوستان
چند وقتی تو فکر خرید یه ریموت هستم از این مدل نیکون خوشم نمیاد یه مدل که قابل برنامه ریزی باشه
ترجیحا دیاف و شاتر رو هم بشه تنظیم کرد دوستان اگه کسی مدل خاصی رو میشناسند ممنون میشم که راهنماییم کنند
با سلام و پوزش یک سوال آماتوری
بر روی دکمه on/off دوربین D90 بعد از ON یک حالت دیگر هم تعبیه شده که شکل یک لامپ روی آن است و کلید روی آن ثابت نمیماند یعنی حالت برگشت پذیر دارد میخواستم عملکرد آن را بدانم
با تشکر از دوستان.
محمد مظهر آهنگری
می توانید به عنوان دکمه Info که تنظیمات را روی LCD پشتی دوربین نشان می دهد هم از آن استفاده کنید که در منو قابل تنظیم است.
آرش شاهکار
سلام
چکار کنم که بعد از خالی کردن مموری دوربین شماره گذاری عکسها رو از اول شروع نکنه چون عادت دارم بعد از کپی کردن عکسها روی هارد اونا رو پاک کنم و بعد مموری رو بذارم رو دوربین!
توی دفترچه گفته شماره گذاری از عدد بعدی بالاترین شماره عکسهای روی مموری شروع میشه.
سلام
چند وقته که دکلانشور گرفتم و اومدم تست کنم.
440 ثانیه شاترو باز گذاشتم و با فاجعه ای روبرو شدم که توی عکس هست.
دیاف: f/3.5
سرعت شاتر: 444.5 sec
ایزو: 400
روی ایزو 400 نویز وحشتناکی داره.
مشکل کجاست؟
عليرضا تارا