یک مشکلی پیش اومده توی دوربین که وقتی فیلم با کفیت HD می گیرم بعد از 50 60 ثانیه میگه Terminating Movie و قطع می کنه فیلمو. به خاطر چیه؟
یک مشکلی پیش اومده توی دوربین که وقتی فیلم با کفیت HD می گیرم بعد از 50 60 ثانیه میگه Terminating Movie و قطع می کنه فیلمو. به خاطر چیه؟
عليرضا تارا
شاید نوع کارت حافظه ای که استفاده می کنین خوب نیست (یعنی سرعتش پایینه) و دوربین در حالت فیلم برداری HD نمیتونه بافر ذخیره شده در حافظه موقت دوربین رو به راحتی و هم زمان با فیلم برداری روی مموری کارت ذخیره کنه. برای همین هم به صورت خودکار فیلم برداری قطع میشه.
با یک مموری کارت دیگه امتحان کنین شاید مشکل رفع بشه.
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
دکمه لایو ویو را فشار دهید. سپس کلید اوکی را فشار دهید. فیلم برداری آغاز خواهد شدسلام دوستان اصلاً این D90 از کجا میشه فیلم برداری کرد ؟؟؟ D-:
من که هرچی ور رفتم پیدا نکردم !!!!
ویرایش توسط Dante : Thursday 12 August 2010 در ساعت 16:59 دلیل: اضافه کردن نقل قول
حکایت غریبی است، زیستن در این دنیای پلاسیده...
دوستان کسی میدونه قفل نورسنجی تو d90 چجوریه ؟ با دکمه AE-L میشه اینکارو کرد اما فوکوسم قفل میشه , چجوری میشه فقط نورسنجی رو قفل کرد ؟
سیامک حاجی محمودی
My Photo Blog
توی منو میتونید تعریف کنید که AE-L چیو قفل کنه.
فوکوس، نورسنجی، یا هردو.
Nikon D90
AF NIKKOR 50mm f/1.8D
AF-S DX NIKKOR 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR
AF-S VR Zoom-NIKKOR 70-300mm f/4.5-5.6G IF-ED
سلام
می خواستم بدونم بعد این همه مدت هنوز دفترچه راهنمای فارسی d90 برای دانلود نیست؟ منظورم pdf فارسی برای دانلود رایگان
این دفترچه رو نمایندگی می بایست رایگان در اختیار خریدار بزاره ولی متاسفانه اونو به قیمت هفت هزار تومان می فروشه
بقیه دوستان رو نمی دونم، اما برای من (که D90 اولین SLR منه) خوندن دفترچه و اطلاعاتی که ازش گرفتم بیشتر از مبلغش ارزش داشت و جلوی خیلی از آزمون و خطا ها رو گرفت.می خواستم بدونم بعد این همه مدت هنوز دفترچه راهنمای فارسی d90 برای دانلود نیست؟ منظورم pdf فارسی برای دانلود رایگان
این دفترچه رو نمایندگی می بایست رایگان در اختیار خریدار بزاره ولی متاسفانه اونو به قیمت هفت هزار تومان می فروشه
اگه فرصتی بشه اسکن می کنم و واسه دانلود میذارم.(ولی فکر نکم استقبالی بشه چون اکثراً خود دفترچه رو دارن، درسته؟)