سلام
دوستان كسي قصد نداره در مورد پست 98 جواب سوال من رو بده ؟!!!
ممنون ...
سلام
دوستان كسي قصد نداره در مورد پست 98 جواب سوال من رو بده ؟!!!
ممنون ...
سلام
من دی 300 دارم ولی فکر نکنم منوی انها آنچنان با هم تفاوت داشته باشد.ابتدا بروید به custom setting menu(همونجا که شکل مداد است) سپس در قسمت (Timers /AE loCk ( C برویدو OK را بزنید سپس در قسمت C*2 گزینه Auto meter-off dalay بروید و OKکنید حال زمان را هرچقدر دوست دارید انتخاب کنید و OKکنید
.
پایدار باشید
یا حق
اسدالله مداح
با اجازه عامو اسد عزیز
Auto Meter-Off Delay مدت زمان خاموش شدن سیستم نورسنجی (Metering) را در صورت عدم استفاده مشخص می کند نه خود دوربین را و زمان پیش فرضش کمتر از 10 ثانیه است. با توجه به این که افزایش این زمان در بیشتر شدن مصرف باتری به طور محسوسی موثر است فکر میکنم همان مقدار پیش فرضش در اکثر موارد مناسب باشد.
یک دوربین SLR مثل D300s اگر سیستم Metering اش خاموش باشد و روی حالت Live View نباشد، مصرف باتری اش نزدیک به صفر است. بنابراین فکر نمیکنم احتیاجی باشد که حالتی با عنوان Stand By در این دوربین ها وجود داشته باشد.
آرش شاهکار
دوستان ممنون از راهنمايي خوبتون.
اگر با خاموش شدن سيستم نورسنجي مصرف باتري تا اين حد پايين بيايد؛
خب در واقع ديگه نيازي به خاموش شدن نيست...
در واقع ميشه گفت وضعيت standby در اين دوربين، اينطور تعريف شده.
سلام
ممنون آرش خان.
بله آرش خان حق باشماست .اما این دوستمون می خواهند دوربین در حالت استند بای برود نه اینکه دوربین خاموش شود.بله با این کار(تنظیماتی که من گفتم) عملا سیستم نور سنجی و اطلاعات درون ویزور و تعدادی از طلاعات روی ال سی دی بالای دوربین (اسمش روی زبونم نیومد) در مدت زمانی که شما مشخص می کنید خاموش می شودو مصرف نیرو برق دوربین تقریبا به صفر می رسد و عملا دوربین در حالت استند بای است بعبارتی دوربین اماد ه است با فشردن هر کدام از کلید های دوربین شروع به کار کند.
پایدار باشید
یا حق
اسدالله مداح
دوستان عزیز سلام کسی میتونه در مورد تنظیمات ریموت D300s راهنمائی کنه
و اینکه چجور میشه تنظیمات شاتر دوربین رو بیش از 30s گذاشت !!
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
پورت ریموت سیمی رو نمیدونم کجاست ؟؟/؟ توی تمام جای پورتها گشتم و نفهمیدم ..
امکان وصل ریموت بی سیم چجوریه ؟؟
یعنی امکان مشخص کردن تایم نداره باید فقط دکمه رو نگه داشت ؟
دوست عزیز بهتره دفترچه دوربینتون رو مطالعه کنید.
روی بدنه دوربین جایی که نوشته شده D300s زیرش دو تا پورت است، پورت پایینی که دارای 10 پین است برای ریموت است (چه با سیم چه بی سیم).
برای خرید ریموت میتونید به ناصر خسرو بروید و ریموت سیمدار این دوربین رو به قیمت 15 هزار تومان تهیه کنید. و ریموت بی سیم هم از 60 هزار تومان به بالا.
یک نمونه ریموت با سیم.
یک نمونه ریموت بی سیم.
البته ریموت حرفهای هم خود نیکون دارد که بیسیم است ولی قیمتش 260 دلار است.
ویرایش توسط king4 : Tuesday 14 June 2011 در ساعت 18:47
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
سلام
من توی عکسهای شبم خیلی نویز دارم .. غیر طبیعیه .
همون تنظیمات رو با دوربین کانن یا یه نیکن d80 گرفتم عالی شده
اگه راهنمائی کننین ممنون میشم
اینم چندتا عکس که با ایزو های مختلف زیر 1000 گرفتم
http://www.pic.iran-forum.ir/images/...cuz5m51w0x.jpg
http://www.pic.iran-forum.ir/images/...a3wuzrqx1z.jpg