سجاد عبدالهی
Canon EOS 5D Mark II/Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM/Canon EF 50mm f/1.4 USM /Canon EF 180mm f/3.5 L USM Macro /Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG
طبق اخبار رسیده از یک منبع مطلع ! ( ایرانی ! ) این دوربین امسال جایزه طراحی RedDot را دریافت خواهد کرد. :cool:
سجاد عبدالهی
Canon EOS 5D Mark II/Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM/Canon EF 50mm f/1.4 USM /Canon EF 180mm f/3.5 L USM Macro /Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG
یک سری از لوازم جانبی این دوربین...
مقایسه ای بین این دوربین و دیگر SLD های بازار
سجاد عبدالهی
البته Nex 5 و Nex 3 تفاوتی هایی ( غیر از مباحث فنی ) با هم دارند و از نظر قیافه با یکدیگر متفاوت هستند.
سجاد عبدالهی
سلام...
خوب بالاخره این دوربین هم معرفی شد.
ولی یک سئوال بعد از دیدن این عکس ها برام بوجود اومد
مثلا
چه عاملی باعث خواهد شد چنین دوربینی با این اندازه ، ارگونومی و .... را بخریم؟
واقعا این نوع دوربین قرار است جای خالی چیزی را پر کند ؟ یا جایگزین رده خاصی از SLR ها یا SLR Like ها شود؟
اینکه یک سنسور کراپدار Dslr را فقط در یک بدنه (نه چندان کوچک (به همراه لنز ) و نه چندان جذاب ! ) جای دهیم هدف این طراحی بوده است؟
سئوالم جدی بود و دور از تفکرات برندی !
ممنونم
یاد جاسم افتادم در کلاس درس اناتومی ....
این در واقع دوربین نیست بلکه زائده ای است که به لنز چسبیده است.
از وب سایت Luminance Landscape
Sony is clearly targeting the NEX cameras at the consumer who wants a camera with more features, more sophistication, and higher image quality than smaller and less expensive digicams.There is a step-down market as well, comprised of more serious photographers looking for a smaller and lighter camera system, still with interchangeable lenses, that can provide high enough image quality that the desire for reduction in size and weight isn't found to be a compromise.
کد:http://www.luminous-landscape.com/reviews/cameras/nex-intro.shtml
در جواب نوید جان:
به نظر من هدف نه جایگزین کردن چیزی به جای دیگری بوده و نه ایجاد رده جدیدی از دوربینها. هدف صرفا ورود به بازار است. سیاست بعضی شرکتها این است که هرجا پول هست من هم باید باشم (نمونه های دیگر Mitsubishi و GE قدیم) و سیاست بعضی دیگر هم این است که من باید آنقدر سنگینی را به سمت خودم بکشم تا پول بیشتری به سمت من سرازیر شود.
آرش شاهکار
نگران نباشید شایعه جدید
NEX 7
Design totally different to NEX5/3, and more bigger size
Spec unknow yet
Support XDCAM recording format
soonest release is on Sept, unless Panasonic announce GH2