دوربینهای قبلیم همه کنون بودن و مدتیه که NEX5 دارم راضی هستم ولی حس میکنم کنون چیز دیگریه و جای این دوست داشتم یه EOS M داشتم .
دوربینهای قبلیم همه کنون بودن و مدتیه که NEX5 دارم راضی هستم ولی حس میکنم کنون چیز دیگریه و جای این دوست داشتم یه EOS M داشتم .
کسی از دوستان فروشگاهی ، شخصی، تلفن فروشنده ای برای لنزهای سونی سراغ داره که جنسش تکمیل باشه فرضا این لنز:
Fisheye Converter - VCLECF1 Review - Sony US
با تشکر
فوکوس سریع تر و دینامیک رنج بالا ترر و نویز کمتر ، باطری بهتر ،ال سی دی چرخان ، کیفیت ساخت ، وای فای با قابلیت ریموت شدن با اندروید ،برتری سونی 5n نسبت به کنون eos m هست . برتری کنون در تنوع لنز وکیفیت بهتر لنز کیت ،قابلیت استفاده از فلاش های کنون روی کفشک و قیمت مناسب خلاصه میشود. بنده ترجیح میدادم سونی را داشته باشم درصورتی که لنز واید با باکیفیت وقیمت مناسب برایش موجود می بود.
مسعود بیرامی
Jhowan photography
با سلام خدمت اعضای محترم!
احتمالا یکی از اقوام بتونند دوربین سونی آلفا 5100 رو از سایت آمازون برام تهیه کنند.
می خواستم بدونم آیا لنز55-210 که برای این مدل هست ارزش پرداخت هزینه داره یا نه؟ آیا لنز16-50 برای کاربری معمولی و بیشتر خانوادگی ، کفایت می کنه؟
قیمتش با لنز 16-50 ، 498 دلار و با این لنز و 55-210 ،647 دلاره. البته بدون گارانتی.
و آیا با توجه به اینکه گارانتی اش در اینجا پاسخگو نیست، پرداخت هزینه آن منطقیه؟
با تشکر و آرزوی سلامتی!
سلام دوستان
کسی هست که بتونه منرو در باره دوربین NEX-FS700 راهنمایی کنه؟
ممنون
سلام دوستان
به نظر شما با وجود گوشی های همراه این روزها، داشتن دوربین سونی نکس۵ (تکنولوژی ۲۰۱۰) با ۱۸-۵۵ بعنوان بدنه دم دستی به درد بخور هست؟
سلام. دوربین دم دستی برای چه کاری؟ اگه عکاسی شهری و خیابانی مد نظرتون باشه بجای تکنولوژی 2010 قویا گوشی آیفون رو پیشنهاد میدم خدمتتون
(مدتی قبل برای همین ژانر یه فوجی x100f خریدم. اما بیشتر از 90% عکاسیم با آیفونه) و اینکه این یک نظر و پیشنهاد کاملا شخصیه و میتونه توسط دیگر دوستان تایید یا رد بشه
ارادتمندم. در اون صورت چون منظره هم میخواین عکاسی کنین همون سنسور کراپ بهتره براتون (اما بازم تکنولوژی 2010 خیلی چنگی به دل نمیزنه)
ترکیب فوجی X-E2 یا X-T10 با لنز ارزون 50-16 رو هم اجازه بدین من پیشنهاد کنم خدمتتون. اگر کمی خوش شانس باشین فکر کنم به قیمت یکی از گوشیهای میان رده لحاظ بشه