[prevQUOTE=pkr_legend;330022]من واقعن گیچ شدم ، انقدر مدل های مختلف داره! الان با بودجه ی حدود 2 میلیون چه نکسی رو پیشنهاد می کنید؟(با امکان اینکه سفارش بدم از دوبی بیارن)[/QUOTE]
Nex5n d یعنی با دو لنز 18-55 و16 nex 5n y هم موجوده که اگر اشتباه نکنم با دو لنز 18-55 و 55-210 میباشد که از بودجه ی شما بیشتر میشود
نبود ویوفایندر در بعضی مدلها مثل 5N ایجاد مشکل نمی کنه؟ مثلا در عکاسی ماکرو
و ویوفایندری که به صورت option در بازار هست عملکردش چطوره؟کسی استفاده کرده؟
سلام دوستان . به تازگی دوربین نکس 6 سونی رو خریداری کردم و سوالی درباره مبدل لنزهای آلفا به نکس دارم . همونطور که میدونید دو نسخه 1 و 2 از مبدل LA-EA تولید شده و طبیعتا نسخه دوم بهتر و البته گرون تر هست.
من تجهیزاتم نیکون هست و البته یک دوربین نکس 6 و قصد داشتم لنز 80-400 نیکون رو در آینده خریداری کنم که مباحث تاپیک لنز 70-400 سونی و توضیحاتی که دوستان داده بودن رو خوندم و نسبت به این لنز مشتاق شدم با توجه به قیمت کمتر و کیفیت بهتری که نسبت به همتای نیکونی خودش داره .
سوالی که دارم این هست که اگر بخوام از لنز 70-400 سونی بر روی نکس 6 استفاده کنم به نظرتون کدام مبدل الفا به نکس مناسب تر هست نسخه 1 یا 2 ؟ میدونم که نسخه 1 اتوفوکوس روی لنزهای قدیمی و منوال سونی یا مینولتا رو نمیده ولی دقیقا نمیدونم که ترکیب مبدل نسخه 1 با لنزهای سری جدید سونی که موتور فوکوس داخلی دارن تفاوتی با نسخه 2 مبدل از نظر سرعت فوکوس و دقت داره یا نه ؟ حداکثر استفاده احتمالی من از لنزهای الفا سونی محدود به 3 یا چهار مدل از لنزهای جدید نظیر 16-80 یا همین 70-400 خواهد بود .
و به نظرتون آیا عاقلانه هست که از ترکیب 70-400 سونی بر روی بدنه نکس استفاده بشه و کسی از دوستان تجربه کار با 70-400 بر روی سری نکس رو داشته ؟ یا برای دسترسی به حداکثر کارایی این لنز حتما باید از این لنز بر روی بدنه های سری الفا نظیر a77 استفاده کرد .
همونطور که میدونید نسخه 2 این مبدل در ایران نیست و قیمت جهانی اون هم تقریبا دو برابر نسخه 1 هست به نظرتون توجیهی برای خریداری نسخه 2 این مبدل بر روی لنزهای سری جدید سونی که موتور فوکوس داخلی دارن از نظر سرعت و دقت فوکوس هست یا نه . در جستجویی که در گوگل داشتم این مطالب رو هم از بعضی سایت ها دیدم که اگر دوستان توضیحات کامل تر درباره این مطالب دارن ممنون میشم بنویسن اینجا .
SONY LA-EA2 or SONY LA-EA1 for NEX-6? - Dyxum forums - Page 1The EA2 by far!!!! The EA2 is bigger and much more expensive. BUT, unless you plan on using the A mount lenses as manual focus lenses, I wouldn't get the EA1. The auto focus of A mount lenses is PAINFULLY slow with the EA1.
With the EA2, the NEX essentially becomes a Sony SLT camera. You will lose some light going to the sensor (just like in the SLT cameras), but the AF speed gains are well worth it.
noob question what is the difference between LA-EA1 vs LA-EA2: Sony NEX Talk Forum: Digital Photography Review
تشکر .
یک خبر خوب برای دارندگان دوربین های سری nex سونی از این به بعد لنز های ef کنن رو میتونن روی دوربین های خود سوار کنند
Sony NEX System : Canon EF lens to Sony NEX Speed Booster
First Impressions: Metabones Speed Booster: Digital Photography Review
به راستی که امروز روز عمل است و حسابی در کار نیست و فردا روز حساب است و عملی در کار نیست
سلام
حتما تفاوت وجود دارد چون در EA1 فوکوس توسط خود دوربین انجام میشود (Contrast Detection AF) ولی در EA2 اینکار توسط آینه نیمه شفاف و ماژول فوکوس موجود در خود تبدیل انجام میشود (Phase Detection AF). واضح است که PDAF هنوز هم از بهترین الگوریتمهای CDAF سریعتر عمل میکند. به On Sensor PDAF دوربین نکس 6 هم خیلی امیدی نیست.
در ضمن لنز 80-16 که مرقوم فرمودید اصلا موتور فوکوس نداره و با EA1 اتوفوکوس نمیدهد. احیانا منظورتون 50-16 نبوده؟
به این سوال جواب صریحی نمیشود داد. به نظر شما فقدان سیستم پایدار سازی تصویر (SSS) در 400 میلیمتر آزار دهنده نیست؟ ارگونومی و هندلینگ ترکیب این لنز و دوربین و تبدیل برای شما مناسب است؟ سرعت عکاسی پیاپی چطور؟ ....
پاسخ این سوالها و نتیجه گیری به عهده خودتان است.
موفق باشید
SONY A6000 + 18-55
ممنونم OptiX عزیز از پاسخ تون . تردید خودم هم درباره همین برتری Phase Detection نسبت به کنتراست دکتشن بود که پس از کلی سرچ تو اینترنت چند تا مطلب درباره تفاوت این دو نوع فوکوس پیدا کردم و همونطور که شما هم فرمودید در مبدل نسخه 2 فوکوس سریع تر و با دقت بهتری انجام میشه .
درباره لنز 16-80 اطلاع دقیقی ندارم و فکر میکردم موتور فوکوس داخلی داره . اما درباره نکس 6 خب بدنه نکس 6 مثل سایر دوربین های سونی در درون خودش لرزشگیر داره و درباره سرعت عکاسی پیاپی هم که نکس 6 میتونه 10 فریم در ثانیه عکاسی کنه و از نظر ارگونومی و هندلینگ اگرچه تجربه عملی نداره ولی مزیتی که داره سبک تر شدنش هست و البته نیاز به تک پایه برای لنز هست اگرچه به نظر میرسه بدون تک پایه هم بشه در شرایط نوری خوب شات زد مخصوصا در مد عکاسی پر سرعت نکس 6 .
تست نکس 5 با مبدل نسخه 1 و لنز 70-400 نسخه 1 که البته ویدیویی هم در این صفحه هست که برای من باز نشد ولی توضیحات به همراه عکس هست
Sony Nex-5n with LA-EA1 Lens Adapter and the Sony 70-400mm f/4-5.6 G SSM Lens – HD Video Preview/ Tutorial and Sample Photos | SonyAlphaLab.com | Sony DSLR Reveiws, Alpha, Nex, SLT, Cyber-Shot, Sony Lens Reviews
این هم توضیحاتی همراه با فیلم فلش درباره دو نوع فوکوس Phase Detection و Contrast detection به زبان انگلیسی . از طریق فیلم فلش به خوبی میشه مکانیسم عملکرد این دو نوع روش فوکوس رو فهمید.
Autofocus: phase detection
Autofocus: contrast detection
SONY A6000 + 18-55
سلام
در تکمیل فرمایش OptiX عزیز سیستم پایدار ساز در سری آلفا روی بدنه واز نوع Sensor-shift Image Stabilization است.
در سری Nex پایدار سازی صرفا توسط لنز( های مجهز به این سیستم) است.