با سلام
دوستان میتونند جهت تهیه ریموت کنترل برای این خانواده-5n- راهنمایی کنند؟ریموت IR
ممنون
با سلام
دوستان میتونند جهت تهیه ریموت کنترل برای این خانواده-5n- راهنمایی کنند؟ریموت IR
ممنون
http://www.sony.co.uk/support/en
Sony eSupport - Electronics - Select Your Model
فیرم ویر جدید برای برخی از مدلهای نکس وآلفا.
ویرایش توسط aro1355 : Friday 8 February 2013 در ساعت 18:00
سلام دوستان..من قصد داشتم این دوربینو که بصورت کیت تو جشنواره سونی ارائه میشد رو بگیرم اما ظاهرا کمیاب شده.کسی جایی رو سراغ داره که داشته باشن؟
ممنون میشم
سلام به همه دوستان
من هم بالاخره یه دوربین نکس 3 گرفتم و به زور خودمون رو داخل خانواده نکسی ها کردیم....
حالا اولین سوالم یه خرده شاید عجیب باشه ولی برام خیلی مهمه: این دوربین ها آینه و شاتر ندارن پس قاعدتاً این صدای مخوفی که موقع گرفتن عکس می ده باید یه افکت دیجیتالی باشه ولی من هر چی تو منوهاش گشتم جایی واسه قطع کردنش پیدا نکردم... دوستان اگه می تونن راهنمایی کنن. قضیه آنقدر برام مهمه که اگه مجبور باشم فرم ویر دوربین رو هم دستکاری کنم می کنم.
و سوال دوم: از دوستان کسی تجربه استفاده از لنزهای مینولتا روی نکس رو دارن؟ ممنون می شم از تجربه شون بگن.
با سپاس.
اینا شاتر مکانیکی دارن و صدایی هم که میشنوید افکت نیست صدای خود شاتره . اتفاقا تو nex5n یه کم صداش کم شده .
دوست عزیز
شاتر سری NEX از انواع پرده ایه که بالا قرار داره و میتونی توی منوهاش،قسمت:رها سازی بدون لنز.....رو فعال کنی و اون وقت میبینی که هر وقت لنز رو باز می کنی سنسور مستقیم معلومه با فشردن دکمه شاتر عملکرد و کارایی شاتر مشخص میشه...
در مورد صدای شاتر همون طور که bahri-d عزیز فرمودن،مکانیکیه و راهی برای رفع و یا کم و زیاد کردن صداش نیست...
سلام
nex-3c نو تو بازار پیدا میشه اگر هست چه قیمته ؟
سلام و تبریک سال نو
تبدیل لنزهای نیکون به مانت نکست5 از کجا میتو نم تهیه کنم؟
من واقعن گیچ شدم ، انقدر مدل های مختلف داره! الان با بودجه ی حدود 2 میلیون چه نکسی رو پیشنهاد می کنید؟(با امکان اینکه سفارش بدم از دوبی بیارن)