نوشته اصلی توسط
korosh kabir
سلام دوست گرامی ؛چقدر عصبانی ؛اولین پستتون رو ملایم تر شروع میکردید بهتر بود ؛برداشت شخصی! شما فکر میکنید چه عاملی باعث شده طبق سایت dpreview خروجی A7II در سطح پایین تری ازA7 قرار گرفته بنظر شما چه عاملی باعث این کاهش شده ؟ مهندسی سنسور متفاوت از مهندسی ارزشگیر روی بدنه هست ولی سونی اتفاقا این دو رو گره زده بهم ؛و لرزشگیر روی کیت سنسور دوربین تعبیه شده در طرفین.از اینجا به این نتیجه رسیدم که این دوربین مناسب عکاسی بر روی دست نبوده ؛چون خودم A7 داشتم و اون رو تست کردم . نیکون D800 با اون چیپ پروسس بسیار مناسبش برای عکسهای 36 مگاپیکسل روی دست با مشکل مواجه هست در سرعتهای شاتر بین 50 تا 125 کنون 5DS , 5DSR همه کارشناسان تایید میکنن که این دوربین ها برای عکاسی روی دست نیست و برای کار آتلیه و استفاده روی 3 پایه مناسب هست؛ بله سرعت شاتر روی 1/500 . 1/1000 که دیگه از روی قاعده نباید مشکلی روی دست داشته باشه ولی مشکل از کجا شروع میشه روی دست سرعت شاتر 1/125 و کمتر از آن .بله لرزشگیر این دوربین بسیار کارا بوده ؛فقط نمیدونم چرا نتیجه عکس داده ؛مشکل از لرزشگیر نیست دوست گرامی ؛پروسس 46 مگا پیکسل با توجه به پروسس سونی روی دست در کل نتایج جالبی در پی نخواهد داشت .فقط همین دو تا مشکل رو داره A7R ؛به نمونه هایی که من در ایزوهای مختلف از 100 به بالا گذاشتم یه نگاهی بندازین ؛پر نویز ترین دوربینی که من تا بحال دیدم در بین رده بالا ها A7 وA7R هستن . من آدمی نیستم که حساس باشم روی یک برند ؛کنون ؛نیکون ؛فوجی ؛لایکا ؛سونی هر کدوم دوربین مناسب تولید کنن من براشون کف میزنم .