من یه سوالی داشتم از دوستان
آیا این دوربین کلا ضعف دارد نسبت به بقیه یا مزیتی هم دارد؟!
من یه سوالی داشتم از دوستان
آیا این دوربین کلا ضعف دارد نسبت به بقیه یا مزیتی هم دارد؟!
تست های استودیویی این مدل توسط DP انجام شد مدل جدید واقعا کم نویزتر شده و احساس میکنم نتایج دی ایکس او درست بوده اما سوالی که برای من پیش امده از دو گزینه شاتر استفاده شده که با تغییرش متوجه تفاوتی در کیفیت تصویر نشدم ؟؟؟
9.02_10h07m51_.jpg
پیشنهاد میکنم این صفحه را در اینستاگرام ببنید
SONYA7R
عکسهای جالبی که با این دوربین هم سری جدید و پیشین گرفته شده در پیج موجوده و عکاسان حرفه ای و غیر حرفه ای و تجربه ای که از کارکردن با این دوربین دارند ...
سلام
اعلام رسمی سونی در مورد ارایه فیرمور جهت اضافه شدن قابلیت فایل خام 14 بیتی به این دوربین.
Sony Announces Addition of Uncompressed 14-Bit RAW Still Image Capture for New α Cameras – Sony
SONY A6000 + 18-55
ویرایش توسط victor : Wednesday 16 September 2015 در ساعت 01:26
بنده با هر دو نوع ویزور کار کردم اکثر افرادی که درباره نوع الکترونیک نظر میدهند تا بحال از ان استفاده نکرده اند و صرفا احساس شخصی خودشونو میگن یا فکر میکنند تصویر داخل ان مانند lcd دوربین یا همان چشمی دوربین های بریج است که مثلا حالا فقط بزرگتر شده.
مثلا از حرفایی که گفته میشه "" تصویر ویزور الکترونیک با تصویری که چشم انسان می بیند فرق میکند"" خوب که چی مگر هنگام ثبت با رنگ چشم شما ثبت میشود؟؟ که این موضوع مهم باشد؟؟؟. تصویر با رنگ سنسور به ثبت میرسد اینکه برتری محسوب نمیشه و برعکس شما چیز دیگری دیدید و حالا نتیجه کار چیز دیگریست این یک ضعفه.
از نظر بنده ویزور الکترونیک برتری بیشتری دارد ، تصویر نوع الکترونیکی مثل ال سی های خانگی است که برای ویرایش عکس بکار برده میشود رنگ ها دقیقا همانی هستند که سنسور تولید کرده و شباهتی به lcd دوربین ندارد. شما با نوع اپتیک همیشه خطای محاسباتی دارید باید تصاویر متعدد بگیرید تا یکی شبیه نظر خودتان شود ویزور الکترونیک هر مرحله تغییرات دینامیک رنج ، رنگ ، کنتراست نویز و نویز رنگی و.... را به وضوح نشان میدهد حتی میزان ISO در هر مرحله مشخص است و عکاس در لحظه ثبت میداند در هنگام ویرایش با چه مقدار نویز روبرو است و این مجموعه باعث تصمیم گیری دقیق تر میشود، این برتری به حدی بزرگه که نمیشه ازش گذشت و عکاس همیشه از شر شات های بی مورد در dslr خلاص میشه.
تنظیمات روشنایی در نور شب ، تراز خط افق و البته شما همیشه یک ال سی دی 18 تا 20 اینچ برای مشاهده عکس ها به همراه دارید.
اما جدا از موضوع بالا چون نخواستم پست جدید بزنم نظراتی که اکثرا در انجمن می بینم به شکلی هستند که بعضی ها فکر میکنند دیگران هیچ چیز نمی فهمند. مثلا در همین بخش انتخاب تجهیزات اگر قرار باشد همه یک رای و نظر داشته باشند این همه تنوع تولید کنندگان دوربین و تجهیزات در دنیا برای چیه ؟؟؟ موضوع پیچیده ای نیست محصولی تولید میشود عده ای می پسندند و خریداری میکنند عده ای دیگر نمی پسندند.
تو اين ويزور های الکترونيک ميشه زوم کرد؟ مثل حالتی که تو ليو ويو زوم ميکنيم
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
بزرگترین ایراد این دوربین همان نبود ویزوراست در واقع ویزور الکترونیکی فقط برای این تعبیه شده که وقتی با دوربین کار میکنیم احساس کنیم دوربین در دست داریم!
همه چیز بستگی به نوع استفاده افراد دارد بعنوان مثال این ویزور برای عکاسان خبری و عکاسان حیات وحش نوعی شوخی محسوب میشود! هرچند که این دوربین برای این موارد تولید نشده.
سلام
جناب شهبازی تا زمانیکه فوجیx-t1 رو تجربه نکرده بودم با شما هم عقیده بودم ونبود چشمی اپتیکال رو ضعف بزرگی میدونستم
سرعت ش فوق العاده بالا بود حتی وقتی که ناگهانی دوربین رو حرکت میدادم بدون تاخیر تصویرو داشتم
مزایای زیادی هم داشت یک اینکه یه کراپ صددرصد برا فوکوس دستی در کنار کادر اصلی میداد تا همیشه از فوکوس اطمینان داشته باشی
بعلاوه الگوریتم های فراوانی برای فوکوس دستی ارایه میده که واقعا کاراست
هر چیزی که میبینی رو ثبت میکنی و هیچوقت عکس اندر و اور اکسپوز و وایت بالانس اشتباه نداری
بنظرم اگه سونی هم بتونه سرعت فوجی رو ارایه بده نبود چشمی اپتیکال ضعف محسوب نمیشه
ارادت.
جلال پارسا