(تو مقايسه بالا چه لنزی روی کنون بسته بودن ؟ من با 85 روی 1.8-2 عکس های خيلی شارپ تری روی 5 دی 3 ...
لنز بکار رفته در این مقایسه برای کانن ۲۴-۷۰ مارک۲ بوده. واسه نیکون هم ۲۴-۷۰ لرزشگیردار و برای سونی ۲۴-۱۰۵ و فوجی لنز ۶۳ م.م
(تو مقايسه بالا چه لنزی روی کنون بسته بودن ؟ من با 85 روی 1.8-2 عکس های خيلی شارپ تری روی 5 دی 3 ...
لنز بکار رفته در این مقایسه برای کانن ۲۴-۷۰ مارک۲ بوده. واسه نیکون هم ۲۴-۷۰ لرزشگیردار و برای سونی ۲۴-۱۰۵ و فوجی لنز ۶۳ م.م
مسالهی باتری خیلی شاید مشکل حادی نباشه. به هر حال با یک باتری یدک قابل حل خواهدبود.
بزرگترین مشکل بدنههای آخر سونی، مسالهی بندینگ بوده که اشکال راهراهشدن تصویر در زمینهی سفید بودهاست. امیدوارم که در این بدنه سونی این مشکل را حل کردهباشه.
ویرایش توسط کوروش : Sunday 29 October 2017 در ساعت 18:49
درود
بله خوب برای کسی که قبلا D3100 یا D5100 داشته و براش کافی بوده بی شک ظرفیت باتری این دربین هم برایش کافی خواهد بود
اما بحث رده قیمتی هست و مبلغی که باید بابت باتری اضافه پرداخت ، دقیقا چند تا باتری اضافه باید برای a7 III خرید تا ظرفیتی مثل D850 پیدا کنه؟!
و آیا این تعداد باتری های اضافه خودش قیمت یک دوربین دیگر نیست؟!
و آیا این تعداد باتری اضافه به وزن تجهیزات اضافه نمیشوند؟ ( تا اون اختلاف وزن رو جبران کنن)
343.jpg
لرزشگیر درون بدنه هم جزو قطعات پر مصرف هست
پاینده باشید
انوش جان . ماشالله دیگه خیلی سخت میگیری.
به هرحال هر بدنهای مزایایی داره و معایبی.
قیمت هر باتری یدک مدل قبلی حدود 20 دلاره بوده. من بخوام بدون تعصب حرف بزنم میگم که یکی که این بدنه رو میخره، اون صددلار قیمت کمتر رو میتونه بره پنج تا باتری یدک اضافه بخره !!
به نظرم باید منتظر بود و نتیجهی ریویوهای کاملتر را دید. البته که قبول دارم بهتره هر کمپانی تلاش کنه که بهترین محصول خودش رو ارایه بده، ولی خب همانطور که دوست ما گفتند، ویوفایندر الکترونیکی حجم مصرف بالایی را به دوربین تحمیل میکنه.
پ.ن: البته اضافه کنم که بین این دو مدل اگر خودم میخواستم انتخابکنم به دلایل متعددی که خارج از این بحثه D850 را انتخاب میکردم. ولی به نظرم این بدنه نیز ارزشهای قابل توجهی دارد. به ویژه در مبحث کارهای فیلمبرداری.
ویرایش توسط کوروش : Sunday 29 October 2017 در ساعت 16:53
7R2 VS 7R3
a7r-iii-vs-a7r-ii.jpg
بزرگترین مزیت یک دوربین بدون آینه چشمی الکترونیکی اون هست
حالا هر چقدر میخواد باطری مصرف کنه ! و هر چقدر قراره باتری اضافه تهیه کنیم براش
بنده به هیچ عنوان سمت دوربین های آینه دار بر نخواهم گشت حتی اگر با یک باطری ساعت 1000 تا شات بزنه !!!!
EVF یک مزیت هست و دقیقا نتیجه نهایی عکس رو به شما نشون میده و میتونید بهترین نورسنجی رو داشته باشید
به بهانه اینکه این سیستم باطری بیشتری مصرف میکنه نمیشه از خیرش کذشت به هیچ عنوان
ضمنا یک مزیت به خودی خود یک مزیت هست حالا میخواید باهاش عکس خانوادگی یا لند اسکیپ یا مراسم ازدواج بگیرید (در هر سطحی )
این دوربین ها هم دوربین های حرفه ای هستن و کسی برای استفاده عادی نمیاد سراغ این دوربین ها
همین حالا کلی عکاس حرفه ای هستند که سوییچ کردند به سیستم های بدون آینه ( یوتیوب رو بررسی کنید )
در مورد سیستم های بدون آینه هم فقط یک مزیت دیگر رو اشاره کنم که توی سیستم های بدون آینه از خطای فوکوس( بک فوکوس ) و مسئله کالیبره کردن لنز کاملا بی نیاز میشویم