دوستان با توجه به غیر مرتبط بودن بحث های دو برند به این تاپیک مطالب برای ادامه بحث به تاپیک زیر منتقل شد:
كنون یا نیكون ... توهم یا واقعیت
دوستان با توجه به غیر مرتبط بودن بحث های دو برند به این تاپیک مطالب برای ادامه بحث به تاپیک زیر منتقل شد:
كنون یا نیكون ... توهم یا واقعیت
ضمن تشکر از جناب حسینیان گرامی
بدین ترتیب اشتباه نگارشی خود را تصحیح میکنم(خودم خودم را نقص کردم با این اشتباه نگارشی):
10 میلی متر در کراپ دار کادری مشابه 16 میلی متر در فول فریم دارد ولی
عمق میدان این دو کادر با یکدیگر متفاوت می باشند.
با تشکر
جناب سعادت اگر امکانش هست فایل های RAW نیکون و کانن رو که عرض کردین قرار بدین .
باتشکر احسان
Nikon D90 | AF-S 18-105 F3.5-5.6 | AF 50mm F1.8D | Haida UV Filter 67mm
احسان فراهانی
سلام دوستان
این دو بدنه با اینکه در یک کلاس ثرار دارند اما تفاوتهای بسیاری بایکدیگر دارند 5d دارای سنسور فول فریم می باشد و کیفیت عکس های آن حتی در شب بی نظیر است اما 7d دارای سنسور aps-c می باشد در عوض کیفیت ساخت بالا ، سیستم فوکوس پیشرفته ، دارای بدنه فلزی ئ ضد آب ، رادیو فلاش و سرعت عکاسی پیاپی بالاتر می باشد و میتوان گفت برای عکاسی ورزشی و حیاط وحش عالیه اما 5d برای عکاسی منظره ، پرتره و عکاسی ژورنال بهتر است. در ذیل بمقایسیه این دو بدنه از سایت dperview توجه نمائید
Eos 5d m2.jpgEOS 7D.jpg
درود
از دوستانی که هر دو دوربین رو دارند و یا در مقطع زمانی با هر دو کار کردند دو سوال داشتم.
میدانیم که دوربین های 35mm عمق میدان کمتری (shallow DOF ) رو نسبت به دوربین هایی با سنسور aps-c ارائه میدند حال :
1-آیا امکان جبران این اختلاف عمق میدان با استفاده از لنزی با aperture بازتر هست یا خیر ؟
2-اگر پاسخ به سوال بالا مثبت هست دقیقا چقدر باهم فاصله دارند ؟ یک استاپ ؟ بیشتر ؟ کمتر ؟
برای مثال آیا ترکیب 5d و 24-105 بر روی f4 عمق میدانی نزدیک به ترکیب 7d و 24-70 بر روی f2.8 رو خواهد داشت یا خیر ؟
متشکر
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
پست سوم توضیحات خوبی در این مورد داده. فکر میکنم همان ضریب کراپ در اینجا هم صادق باشد.
Crop + F2.8 v Full Frame + F4 - Talk Photography
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
سلام
به لینک زیر مراجعه کنید مطالب جالبی در مورد سنسورها داره و برای جواب سوالتون در جدول دوم مقادیری رو که دارین وارد کنید و به پارامتر هایی که میخواهین برسین :
Digital Camera Sensor Sizes: How it Influences Your Photography
فرهاد برنجی