سلام و درود
ممنونم دوستان کمک کردند. درسته ... لنز 55 برای 5d در 7d معادل 88 می شود. اما چند نکته
1- این سایت بهتر نیست این قضیه را در فرمولش بگنجاند. قرار نیست من فول فریم بودن و نبودن رو خودم حساب کنم من در 7d لنز رو 55 میزنم (فارغ از اینکه سنسور کراپ دار است یا نه ) و در 5d هم 55 .اینها باید بر اساس یه استانداردی مقایسه شوند. خب البته این به سایت dofmaster مربوط بود نه شما
2- حالا اگه من لنز 55 رو در 5d بندازم رو 7d و ضریب کراپ رو اضافه کنم می شود 88 برای 7d. این که اوضاع را بدتر می کند چون با تله شدن باز عمق میدان 7d کمتر می شود. البته خودم جواب خودم را اینگونه می دهم که لنز مثلا 55 برای 5d رو برای 7d از اونظرف فرض کنید یعنی 35 . حالا چون لنز واید تر است عمق میدان 7d بیشتر می شود. اصلا این استدلالم درست بود؟!! البته باز احساس می کنم خود فرمول باید همه اینها رو تو خودش داشت با یک مبنای درست ( مثل مبنای یک متر که در انگلستان نگهداری می شود)
3- اگه یه لنز 55 با f 5.6 و فاصله سه متر روی 5d باشد عمق میدان طبق این سایت می شود 1.02 متر. حال اگر من همین لنز رو جدا کنم و بندازم روی 7d در همین سایت چه اعدادی باید وارد کنم ( البته طبیعی است که f همون 5.6 و فاصله سه متر است) تا عمق میدان درست بدهد نسبت به 5d. و این عمق میدان چقدر است؟.
نکته: البته من برای انتخاب بین این دو دوربین این مساله رو بیان نکردم. من 10 روز پیش 7d رو خریدم. اما چون این مبحث از همون اول برام مهم بود ( کم بودن عمق میدان ) حالا میخواستم ببینم که در شرایط یکسان چقدر عمق میدان بیشتری دارم که اگه 5d خریده بودم اینطور نبود.
ممنون و بدرود