با سلام اين صداها ممكنه مبوط به صدايis لنز باشه لرزه گير لنزو خاموش كني شايد مشكل حل بشه
سلام دوست گرامی
خوب اگر کار حرفه ای انجام میدهید حتما باید از میکروفون اکسترنال استفاده کنید که هم استریو باشد و هم فقط صدای صحنه را ضبط کند و همیشه هنگام فیلم برداری از فکوس دستی استفاده کنید
من در حال ساخت یک مستند طبیعت هستم ( با دوربین EOS 7D ) و یک میکروفون اکسترنال استریو به دوربین متصل است که معمولا دو متر دورتر از محل دوربین نصب میشود تا صداهای طبیعت فقط ضبط شود
و برای فکوس هم شما با هر لنزی حتی سری L اگر فکوس کنید صدای آن در تصویر برداری با میکروفون خود دوربین ثبت میشود
سلام
دوستان برای کارهای نجومی کدوم یک از این دو بدنه را پیشنهاد می کنید ؟
ببخشید یک سوال ، 7D قابلیت تصحیح خطای ca لنزهای کنون رو داره ... درسته
این ویزگی اگر روی اپتیکی غیر از لنز عکاسی مثل انواع تلسکوپ هم کار میکنه
این سوال اصولا درسته ؟
سلام
معمولا برای عکاسی نجومی مخصوصا عکاسی با تلسکوپ از دوربین 350D منجم ها استفاده میکنند
من خودم هم با 350 کار میکنم البته 30D هم داشتم و مثل 350 مفید بوده
7D هم قبل از عید تهیه کردم اما پشت تلسکوپ نبستم :biggrin: میترسم سنسور خاکی شود
اما فکر کنم با توجه به عکاسی نجومی که معمولا در محیط کویر و شن و ماسه و باد روبرو هستیم دوربین های ارزان تر
بهتر باشند
7D برای عکاسی از ماه به همراه لنز L 400 F.5.6 و EXTENDER 2X + 1.4x * 1.6 که معادل 1200 میلیمتر با دیافراگم 16 میشود بسیار عالی بوده
حال ما که 350 d نداریم ...
خوب حالا باید چه کرد ؟ نشت و زار زار گریه ...
در تاپیک عکسهای نجومی میتونید نمونه ای قرار بدین ...
ببخشد که اف تاپیک میزنیم ...
550 هم خوب است اما بهتر است دوربینی مثل 1000D و یا 450D را تهیه کنید و نیازی به گریه ندارد :biggrin:
1120 میلیمتر در فول فریم و 1792 در کراپ دار من عدد را با مقایسه تلسکوپ ها نوشتم که معادل یک تلسکوپ 1200 میلیمتر بزرگنمایی دارد
می خواستم بدونم ایا کسی d550 خریده و باهاش کار کرده یکی میگه خوبه یکی میگه بده من توش موندم