سلام دوستان
من خودم 7D بهمراه 24-70 و 70-200 f4 is دارم . اجازه بدید از منظر دیگر به نوع انتخاب بنگرم .
1- اولا هر دو لنز که دارم بسیار خوب هستند ولی در عین حال گران قیمت . اگر در اتلیه با این لنز ها کار کنید مشکلی نیست . ولی گاهی ادم برای دل خودش میخواهد عکاسی کند ، مثلا لب دریا و توی کوه و دشت و دمن و غیره ... اونوقت این لنز های عزیز امکان صدمه دیدنشان بالا می رود و مقرون به صرفه نیست که از این لنز ها بعنوان walkaround استفاده شود . من الان در فکر لنز سوم برای دم دستی هستم .
2- ترکیب این دولنز من را وادار می کند که به کرات لنزها را روی دوربین عوض کنم . اگر 24-105 بجای 24-70 داشتم به مراتب تعداد تعویض لنز کاهش می یافت . یا اگر لنز با کیفت خوب در رنج 18-135 پیدا بشه هم تعویض لنز کمتر خواهد شد هم walkaround مسئله اش حله .
3- من بیشتر عکاسی پرتره کار میکنم و همینطور که یکی از دوستان اشاره کرد ، همه از کیفیت عکس هایم حتی وقتی با لنز های معمولی و ارزان قیمت هم عکس میگیرم کاملا راضی هستند و تفاوتی در آن نمی بینند . یعنی تمام بحث های کیفیتی لنز ها وقتی وارد گود می شوند که چند نفر عکاس حرفه ای بخواهند راجب به عکس ها نظر بدهند ، نه مشتری.
نتیجه گیری من (شاید هم درست نباشد ) : 70-200 & 24-105 & یکعدد لنز walk around مثلا 18-200