صفحه 4 از 7 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 7 آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 31 تا 40 , از مجموع 70
Like Tree173تشکر

موضوع: 15-85 یا 24-105 یا 24-70 یا ... برای 7D

كاربر همراه behrang_shadow آواتار ها
    تشکر کرده
    357

Cool پاسخ : 15-85 یا 24-105 یا 24-70 یا ... برای 7D

سوال کردن که عیب نداره جانم چون ندیدم کسی استفاده کنه پرسیدم ببینم کسی تجربه ای راجبش داره یا نه (لازم نیست قیافتون اینجوی یا اینجوری بشه، همین که راهنمایی میکنید جای تشکر داره)/
    راجب اف 2.8 توضیح دادم که هم تو فیلمبرداری نیاز میشه و هم تو عکس های بیرون تاثیر خوبی داره/ ممنون از آدرس هایی که گذاشتید.
    لینک اول رو که گذلشتید: شفافیت بالا تر در سنتر تمامی عکسها به نفع 24-70 هست در کرنرها قضیه تا حدی نصف نصف به سمت 24-105 هست(که چقدر شات ها و فوکاسها دقیق باشه معلوم نیست/ چون عکس کامل شاتها رو نگذاشته) در ضمن در عکسهای 24-70 روشنایی و شفافیت خاصی نسبت به 24-105 دیده میشه.
    در لینک دوم/ نظر مربوط به a nature and wildlife photographer هست که از دید خودش به قضیه نگاه کرده (و مشخصه که این لنز با این فوکال لنت به هیچ دردش نمی خوره {برا گرفتن کلوزآپ از یه شیر باید بره تو دهنش} و نظرش و دیدش به کار کاملا با دید و هدف ما متفاوته.
    ویرایش توسط behrang_shadow : Friday 23 July 2010 در ساعت 17:32
    DELL، Maisam.H و king4 تشکر می‌کنند.

كاربر ويژه farhad44 آواتار ها
    تشکر کرده
    13937

پیش فرض پاسخ : 15-85 یا 24-105 یا 24-70 یا ... برای 7D

نقل قول نوشته اصلی توسط behrang_shadow نمایش پست ها
    سوال کردن که عیب نداره جانم چون ندیدم کسی استفاده کنه پرسیدم ببینم کسی تجربه ای راجبش داره یا نه (لازم نیست قیافتون اینجوی یا اینجوری بشه، همین که راهنمایی میکنید جای تشکر داره)/
    بازم سلام

نه دوست عزيز 100 البته سوال كردن عيب نيست ولي فرض همه ي ما اينه كه كسي كه قراره مثلا 7D با 70-24 بخره و آتليه راه بيندازه با يك سري اصول و قواعد اوليه ي عكاسي آشنا باشه. اگر بنده گاهي حرفي مي زنم كه به مذاق دوستان خوش نمياد فقط و فقط در جهت راهنمايي و جلوگيري از ضرر و زيان و پشيماني و ... است. لطفا به ديد مثبت و نصيحت هاي يك برادر بزرگتر بهشون نگاه كنيد.

ضمنا درسته كه مايكل ريچمن گفته كه عكاس طبيعته و از اين دريچه به قضيه نگاه كرده ولي معمولا عكاسان حرف هاي ايشون رو با آب طلا مي نويسند !
    nmroshan، yaghoobi، Kholeno و 3 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    فرهاد حسيني

كاربر ويژه Persian آواتار ها
    تشکر کرده
    6066

راستش بسیاری از اوقات سوالات را باید در context یا زمینه مطرح شده بررسی کرد. در درجه اول من زیاد قاطی این بحث های چی بخرم نمیشم چون اگر کسی از من بپرسد ایا من باید دوربین D3X و لنز 24-14 و 70-24 و 200-70 بخرم یا نه جواب من اینه که یک دی90 یا دی5000 با لنز 105-18 یا 200-18 بخرید و مطمئن باشید که با افزایش دانسته ها و تجربه زمانی که هنگام خرید دی3 و لنزهای قید شده باشد خودتان کاملا خواهید دانست. خرید دوربین و لنزهای گران قیمت هیچ دردی را دوا نمی کند حتی عکاسی با D3X و چند لنز پرایم مثل 85 1.4 و ... خیلی سخت تر از عکاسی با کیت دی5000 است و در گامهای نخست هیچ کمکی به خروجی بهتر نخواهد کرد و فقط اتش زدن پول است. برای کلاس و ظاهر هم ان مشتری که از عکاسی چیزی نمی داند میان دی3 و دی 90 تفکیکی قایل نمی شود و ان هم که می داند به خروجی نگاه می کند نه بزرگی دوربین. در ضمن اضافه کردن گریپ هم بر هیکل دوربین اضافه می کند و جذبه مورد نظر را ایجاد می کند.
    در ضمن من پستهای اخر این تاپیک را هم نخواندم و فقط 3 تای اخر را دیدم و امیدوارم این جواب من شبیه جواب کسی نباشد.
    nmroshan، NASSIRI4080، Saeed61 و 4 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    علیرضا غفاری
    لینک مقالات سایت
    "Travel is the graduate school of life" Joe McNally

تشکر کرده
    357

فعلا دارم بطور موقت یه 50مم اف 1.8 میگیرم/ دوربین این هفته دستم میرسه/ (همونطر که گفتم فعلا یه slr like دستمه)/ یکی از دوستان یه 24-105 داره باهاش تست میزنم تا ببینم سر آخر به چه نتیجه ای میرسم.
    بعضی اساتید قضیه رو خیلی فلسفی میکنند/ داستان خیلی سادست، یه نیمچه عکاس بعد از 5-6 سال داره یه حالی به تجهزاتش میده (تاحالا با لنزها و مخصوصا فیلتر کلوزآپ و extenderها آشنایی نزدیک نداشته) با یه سرمایه پیشفرضی داره تجهیزات میخره و سعی میکنه بهترین چیز ممکن رو در حد بودجش تهیه کنه/ نمیخواد اینقدر قضیه رو به عمق ببرید و راجب عکاس خوب کیه و .... یا اول باید بری d90 بخری و بعد که فهمیدی .... و از این حرفها/
    جان من بیخیال و فقط موضوع بحث رو روی قضیه بررسی و چالنج کردن IQ لنز ها بزاریم.
    با تشکر و عذرخواهی مجدد از همه دوستان و اساتید.
    منتظر شنیدن نظرات سازنده دوستان راجب کیفیت لنزها (وترجیحا تجربیات شخصی) هستم
    king4 تشکر می‌کند.

تشکر کرده
    357

یه سوال دیگه، این عکس رو از روی نمونه عکس های 24-70 تو سایت آمازون برداشتم:

منظور از کوتاه بودن لنز چقدره و دقیقا چه نوع عکسی مورد صحبت هستش که نمیشه با 70مم گرفت.
    اگه لطف کنید با نمونه عکسی توضیح بدید ممنون میشم.

Forum Administrator Kholeno آواتار ها
    تشکر کرده
    4056

بعضی اساتید قضیه رو خیلی فلسفی میکنند/ داستان خیلی سادست
    سلام دوست عزیز
    اگر قضیه اینقدر ساده است، خب 24-105 بگیرید و هم خودتون رو خلاص کنید هم بقیه رو:)
    بسیار بیشتر از نیاز شما هم در این تایپیک و هم در صدها پست دیگر راجع به این لنزها صحبت شده و اگر هم حوصله و وقت زیادی دارید تا دلتون بخواد ریویو و نمونه عکس در اینترنت موجود است که می تونید تا یک سال search کنید. اما در انتها چیزی جز سردرد عایدتون نمیشه. لنز رو بگیرید عوضش در مورد نورپردازی، گرفتن پز، عکاسی پرتره و .... یک سال search کنید. سر درد که نمی گیرید هیچ، کلی مطلب می آموزید، کلی ایده جدید یاد می گیرید، انشاءا... کلی هم پول در میارید
    A_Maddah، yaghoobi، farhad44 و 4 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    پيام حمزه‌ای
    PayamPix

تشکر کرده
    357

آخرش نفهمیدم چرا هیچ کس بحثی راجب iq لنزها نمی کنه، من هرچی می پرسم یه جواب کلی مثل طبیبها به آدم میدیم میگین برو فلان چیرو بگیر، هیچ کس از بلو بچی که اینجا مثلا 24-105 دارن راجب ایراداتی که راجب این لنز خوندم و گفتن نظری نمیدن و نمونه ای ارائه نمی کنن که راهگشا بشه/ یا وارد فلسفه میشن یا باز بجای جواب سوالی که مطرح کردم یه چیز دیگه جواب میدن، جوری که شک میکنم چی پرسیدم، باید دوباره سوالم رو بخونم ببینم چی نوشته بودم.
    (خوب پیام جان/ اگه اولین پست های این بخش رو بخونی راجب با کیفیت ترین لنز ممکن برای کار سوال کردم/ وقتی میگید باید روی پزها و نورپردازی و این چیزها تمرین و سرچ کنی/ جانم در وبلاگ که کسی رو نمی شناسید نمی توانید به راحتی راجبش نظر داد/ با همین slr like که دارم هم در آتلیه و هم در خیلی مکانهای مختلف عکس های فوق العاده ای ثبت کردم که چند تا از عکاس های حرفه ای شهرمون که دوستم هستند اظهار تعجب میکنن که این عکسها رو با چی و چه نورپردازی گرفتی/ قصد خود تعریفی نداشتم فقط خواستم بگم مثلا آدم نمیره کلاس فیزیک که بعد بهش بگن چرا شیمیت خوب نیست باید شیمی تمرین کنی و ایراد شیمی ازت بگیرن/ موضوع همینجاست/ چرا هی مسائل رو قاطی میکنیم/من سوالم به نظر خودم واضح بود، فقط می خواستم راجب لنزها و انتخاب بهترین لنز صحبت بشه/ بحث سازنده کلی قضایا رو باز میکنه به شرطی که روش نقد و بحث کردن درست رو تمرین کنیم و صورت مسئله رو عوض نکنیم/ انقدر پست بیخودی زدم خودم هم خسته شدم/
    یکی پیدا نمیشه راجب image quality لنز ها وارد بحث بشه/ خودم انشا ا... از آخر همین هفته شروع می کنم نتایج تست هام رو توی تاپیکی با عکس هایی که میگیرم به اشتراک و بحث بزارم. شاید راهگشای کسانی بشه.
    ویرایش توسط behrang_shadow : Saturday 24 July 2010 در ساعت 20:36
    Maisam.H و king4 تشکر می‌کنند.

كاربر ويژه QashQai آواتار ها
    تشکر کرده
    5125

نقل قول نوشته اصلی توسط behrang_shadow نمایش پست ها
    آخرش نفهمیدم چرا هیچ کس بحثی راجب iq لنزها نمی کنه، من هرچی می پرسم یه جواب کلی مثل طبیبها به آدم میدیم میگین برو فلان چیرو بگیر، هیچ کس از بلو بچی که اینجا مثلا 24-105 دارن راجب ایراداتی که راجب این لنز خوندم و گفتن نظری نمیدن و نمونه ای ارائه نمی کنن که راهگشا بشه/ یا وارد فلسفه میشن یا باز بجای جواب سوالی که مطرح کردم یه چیز دیگه جواب میدن، جوری که شک میکنم چی پرسیدم، باید دوباره سوالم رو بخونم ببینم چی نوشته بودم.
    (خوب پیام جان/ اگه اولین پست های این بخش رو بخونی راجب با کیفیت ترین لنز ممکن برای کار سوال کردم/ وقتی میگید باید روی پزها و نورپردازی و این چیزها تمرین و سرچ کنی/ جانم در وبلاگ که کسی رو نمی شناسید نمی توانید به راحتی راجبش نظر داد/ با همین slr like که دارم هم در آتلیه و هم در خیلی مکانهای مختلف عکس های فوق العاده ای ثبت کردم که چند تا از عکاس های حرفه ای شهرمون که دوستم هستند اظهار تعجب میکنن که این عکسها رو با چی و چه نورپردازی گرفتی/ قصد خود تعریفی نداشتم فقط خواستم بگم مثلا آدم نمیره کلاس فیزیک که بعد بهش بگن چرا شیمیت خوب نیست باید شیمی تمرین کنی و ایراد شیمی ازت بگیرن/ موضوع همینجاست/ چرا هی مسائل رو قاطی میکنیم/من سوالم به نظر خودم واضح بود، فقط می خواستم راجب لنزها و انتخاب بهترین لنز صحبت بشه/ بحث سازنده کلی قضایا رو باز میکنه به شرطی که روش نقد و بحث کردن درست رو تمرین کنیم و صورت مسئله رو عوض نکنیم/ انقدر پست بیخودی زدم خودم هم خسته شدم/
    یکی پیدا نمیشه راجب image quality لنز ها وارد بحث بشه/ خودم انشا ا... از آخر همین هفته شروع می کنم نتایج تست هام رو توی تاپیکی با عکس هایی که میگیرم به اشتراک و بحث بزارم. شاید راهگشای کسانی بشه.
    سلام:

تا جاییکه میدانم در این فروم تا بخواهید در مورد کیفیت لنزها یا همان IQ صحبت شده. ولی باور بفرمایید تصمیم گیرنده شمایید. مواردی به ذهن دوستان میرسد میگویند. اما جمع بندی نهایی با شماست.

در مورد بحث تاپیک من اگر بودم ممکن بود. رنج 85-15 رو انتخاب کنم و بعدا 200-70 لرزشگیر دار دیافراگم 4 خیلی رنج ابتدایی 24 چه برای 70-24 چه برای 105-24 روی 7Dبرای من چاره ساز نیست. هرچند سر پایین این رنج با 24-10 تکمیل خواهد شد ولی نوع عکاسی من ممکن است در این محدوده به گونه ای باشد که مدام در حال تعویض لنز باشم. برای همین انتخابم رنج های پایین تری از 15 یا 17 الی 55 تا 85 اسمی خواهد بود.

حال اگر برای شما رنج ابتدایی " اسمی" 24 مهم نیست به شرطی 70-24 برای شما میتواند یک ارزش باشد که دیافراگم 2.8 آنرا بخواهید در غیر اینصورت 105-24 گزینه خوبیست.

اگر فکر میکنید روی این موارد تفاهمی هست بفرمایید تا تفسیر MTF چارت های این دو لنز و مشخصات آنها را در تا جاییکه میدانم بگویم هر چند قبل از من دوستان مفصل صحبت کرده اند و میباید تا به الان به نتیجه منطقی رسیده باشید.

نمیخواهم این قضیه رو خیلی پیچیده کنم اما یک موردی رو لازم میدونم عرض کنم: یک قانونی هست چه بخواهیم یا نخواهیم هست. آنکه تمام این تفاوت هایی که من یا دوستان اشاره میکنیم منوط به آنست که یک عکاس فرضی آنقدر مسلط باشد تا بتواند این تفاوت ها را ببیند وگرنه خیلی موارد ممکن است هیچ تفاوتی دیده نشود. جسارت نباشد این قانون مختص شما نیست اکثر دوستان فروم به این قانون آشنایی کاملی دارند.

تصمیم با شما

موفق باشید
    nmroshan، Persian، A_Maddah و 6 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

Moderator nmroshan آواتار ها
    تشکر کرده
    11580

دلایلی که دوستان این فروم از مقایسه‌های خیلی قطعی بین لنزها طفره می‌روند و دوستانی که تازه به فروم می ایند براحتی این کار را می‌کنند، متعدد است. اینها حاصل آشنایی دقیق این دوستان با مفاهیمی است که شاید دیگران به آنها آشنایی نداشته باشند.

مثلا یک مورد را افشین عزیز گفت :
    نمیخواهم این قضیه رو خیلی پیچیده کنم اما یک موردی رو لازم میدونم عرض کنم: یک قانونی هست چه بخواهیم یا نخواهیم هست. آنکه تمام این تفاوت هایی که من یا دوستان اشاره میکنیم منوط به آنست که یک عکاس فرضی آنقدر مسلط باشد تا بتواند این تفاوت ها را ببیند وگرنه خیلی موارد ممکن است هیچ تفاوتی دیده نشود
    یک دلیل دیگر: تفاوت‌های بین لنزهای مختلف یک رده، در اکثر مواقع کمتر از نوسانات دقت کاری عکاس است. به بیان دیگر ممکن است شما هر دو لنز فوق را داشته باشید و در بررسی‌هایی که حتی با دقت انجام خواهید داد، نتایج ضد و نقیضی بگیرید.

یک دلیل دیگر اعتماد بی‌دلیل به تستهای منتشر شده در وب است. حتی در سایتهای معتبر.

یک دلیل دیگر: تاثیر سایر متغیرها در خروجی نهایی. که به اشتباه به عنوان تفاوت لنزها در نظر گرفته می‌شود.

و ....
    خلاصه اینکه دوستان فروم چیزهایی می‌دانند که براحتی در این دام نمی‌افتند.
    Persian، A_Maddah، yaghoobi و 8 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    نعما م. روشن
    مقالات سایت عکاسی |وبلاگ (از عکاسی) | اینستاگرام : Nemaroshan

كاربر ويژه farhad44 آواتار ها
    تشکر کرده
    13937

سلام

شما كلا دنبال پاسخ دو سوال عمده بوديد يكي مقايسه IQ لنزها كه فكر مي كنم پاسخ افشين قشقايي عزيز و دكتر روشن گرامي كامل بود و ديگري فواصل كانوني مناسب براي پرتره كه راجع به آن نيز در تاپيك زير 40 صفحه صحبت شده و توصيه مي كنم حتما مطالعه اش بفرماييد:

http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=6330
    yaghoobi، Mehdi Rojaie و behrang_shadow تشکر می‌کنند.
    فرهاد حسيني

صفحه 4 از 7 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 7 آخرینآخرین