نوشته اصلی توسط
behrang_shadow
با تشکر از نظرات خوب تک تک دوستان،
یه مشکلی که دارم اینه که میخوام هرچی که گرفتم تاپ باشه و جای حرف نداشته باشه، رو این حساب 70-200 که اصلا جای بحث نداره، فقط مشکلش اینه که نمیتونم اول اونو بگیرم (این خرید رو تو چند ماه و چند مرحله دارم انجام میدم) و با خرید اون لنگ میشم. تو این چند وقت به 24-70 خیلی علاقه پیدا کردم که فوکال لنتش کمه (البته نه خیلی)، به نظرتون تا مدتی به تنهایی میتونه کار راه بندازه و برای گرفتن کادرهای بسته تر از فیلتر کلوزآپ و کراپ کردن تصویر استفاده کنم؟ چون تعداد عکس های کلوزآپ که میگیریم به اندازه نیم قد و تمام قدها نیست، در ضمن weather sealing بودنش فکر میکنم برای من که تو شمال زندگی میکنم قابل توجه باشه، بعد تو فرصت مناسب 70-200 رو تهیه کنم.
البته پرایم ها هم واقعا جالب هستند، ولی تا موقعی که یک دوربین دارم نمیتونم ازش استفاده کنم (خیلی منطقی نیست حین مراسم لنز عوض کنم/ چه از نظر زمان و راحتی و حمل کیف و تجهیزات/ چه از لحاظ غبار گرفتن داخل دوربین و لنز حین تصویر برداری{لنزها رو هم برای عکاسی و هم برای فیلمبرداری میخوام که فوکال دیاف بازتر هم امتیاز محسوب میشه)
باز منتظر نظرات شنیدنی شما هستم/با تشکر.
سلام
در 24-70 شکی نیست و میتونین تا مدتی به تنهایی از این لنز استفاده کنین، تنها مشکل شما واید میشه نه تله، 70 روی دوربینهای کراپ فکال مناسبی هست و تله هم به حساب میاد ولی مشکل اصلی کم داشتن واید است. 24 روی کراپ واید نیست و در مراسم های عروسی و ... خیلی نیاز به عکاسی دسته جمعی دارین، پس داشتن یک لنز واید خیلی مهمه. فکر کنم ارزانترین لنز واید که بشه تهیه کرد همون لنز کیت 18-55 باشه و اگر هم لنز بهتر لازم دارین که باید به فکر سیگما 10-20 یا لنز دیگری با همین حدود فوکال باشید.
خواندن این مقاله هم میتونه کمک خوبی در انتخاب تجهیزات به شما بکنه:
کد:
http://www.christophermaxwell.com/wedding-photography-tips.htm