توی منوی دوربین set picture control هست که داخل ان تنظیمات مثل hue.sharpening...... است تعیین میکند عکستون با فرمت jpg از نظر رنگو شارپنس ..... به چه صورت باشه پیشنهاد میکنم الان امتحان کنید امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونمتنظیمات دوربین بر روی فرمت jpg باشه
اساتید اگر اشتباه میکنم لطفا اصلاح کنند.
الان عنوان تاپیکو دقت کردم چرا این سوال تو این تاپیک پرسیده شد لطفا مدیران زحمت منتقل کردنشو به تاپیک مربوطه متحمل بشن
خط رو خط شدیم شرمنده
d5100+18-105 nikon+sb800+190xprob+804rc2
دقیقا میدونم کجا رو میگید محمد جان، اما من اونجاها اختیارات زیادی ندیدم شارپنس مثلا 3-2 تا level تغییرات بیشتر نداشت، منم نا امید شدم
محمد جان همین که محبت می کنی و جواب میدی ممنونم ازت، همچنین از جناب سعیدی عزیز.
والا مقایسه 5100 با 550 رو پیدا نکردم به هر حال پوزش میخوام اگه اشتباهی پست کردم.
عرض کردم روی 3 پایه امتحان کنید تا از عدم لرزش اطمینان داشته باشید
قطعا ملاک مقایسه فرمت خام هست
لنز ها تاثیر دارند و تا اونجا که می دونم لنز 18-55 ماونت کنون اندکی از همتای نیکونی اش برتر است
برای پردازش فرمت Jpg میشه تنظیماتی رو داخل خود دوربین اعمال کرد مثل اشباع رنگ و ...
Nikon D5100 + AF-S Nikkor 18-105mm 1:3.5-5.6 G ED + AF-S Nikkor 50mm 1:1.8 G + 8mm + Nissin Di622 M2 + Vanguard Alta 233 AP
البته باید در فرمت raw مقایسه کرد
Quick adjust (-2 to +2)شارپنس مثلا 3-2 تا level تغییرات بیشتر نداشت
Sharpening (A, 0 to 9)
Contrast (A, -3 to +3)
Brightness (-1 to +1)
Saturation (A, -3 to +3)
Hue (-3 to +3
d5100+18-105 nikon+sb800+190xprob+804rc2
درود
از نگاه خودتان شاید ، اما با شروع به مطالعه مقالات آموزشی عکاسی موجود در سایت و یادگیری آنها در خواهید یافت که پارامتر های زیادی در این موضوع دخیل هستند که میتوانند نتیجه را تحت تاثیر قرار دهند که از حوصله یک پاسخ در غالب یک پست
خارج هستند پس شروع به خواندن مقالات بفرمایید.
اما عملی که خیلی هم فنی نیست ، که بطور حتم همان باعث پر رنگ تر یا پرکنتراست تر بودن
یا شارپ تر شدن عکسها شده در دوربین های نیکون بخشی هست بنام Picture Control که مود هایی مثل: Standard , Natrural , Vivid... حتی منوکروم دارد که هرکدام عواملی مثل اشباء رنگ برایتنس شارپنس کنتراست و.... را کنترلمیکنند حتی میتوانید دستی مقادیری برای آنها در نظر بگیرید.در کنون هم این بخش نامش Picture Style است و همین پارامتر ها را دارد.
لازم به ذکر است این تنظیمات هم روی فایل شما چه با فرمت JPG و چه با فرمت NEF ذخیره میشود.
از نکاتی دیگری که باید به آن توجه داشته باشید این هست که از روی چیزی که در LCD دوربین میبینید قضاوتی نداشته باشید.
موفق باشید
انوش
ممنون، تقریبا درصد بالایی از مقالات سایت رو خوندم. حتی تنظیمات picture control رو هم اعمال کرده بودم اما تاثیر بعضی ازونا مثل sharpness و saturation و hue احساس میکنم مشخص و قابل دید نبود
منظورتون ازین که روی هر دو فایل jpd و nef اعمال میشه چیه؟ برداشت من اینه که شما می فرمایید تنظیمات اعمال میشه اما تغییراتش تو NEF ممکنه. درسته؟
ممنون.