instagram: niazch
با سلام
اتفاقا برای کار عروس و مجالس, یه برتری خیلی مهم در 6D هست...سبک بودن!...اصلا دست کم نگیرید قضیه رو...و به عنوان کسی که کار مجالس کم انجام نداده, عرض میکنم برتری سیستم فوکوس مارک 3 کاربردی در این ژانر نداره و در عوض دقت فوکوس بیشتر نقطه مرکزی در 6D در نور کم, حداقل در مجالس, بسیار مفید و کاربردیست :)
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
به عنوان کسی که تجربه اینکار رو داره عرض میکنم که اینطور نیست...کی گفت فوکوس مهم نیست؟...یعنی شما فکر میکنید در مثلا عکاسی مجالس از فوکوس ممتد و Tracking استفاده مهمی میشه؟...عرض کردم سیستم فوکوس مارک 3 تو این ژانر کاربرد نداره...هنوز هم همینو میگم...باز هم میگم فوکوس نقطه مرکزی 6d در محیطهای کم نور از مارک 3 سریعتر و دقیق تر هست که این موضوع در عکاسی مجالس کاملا نمود پیدا میکنه...البته اصراری به تحمیل نظرم ندارم...صرفا حرفم بر اساس تجربه شخصی بود و مشخصات فنی دو محصول.
ویرایش توسط K_NMT : Thursday 11 December 2014 در ساعت 14:13
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
آقا ایمان سلام؛
از این دوربین قسطی ها با این شرایط ویزه و خوب به ما نمیدن یه برکت و فیضی هم ما ببریم ؟! :(
اهل کاشانم / پیشه ام نقاشی است / گاه گاهی قفسی می سازم با رنگ ، می فروشم به شما /
تا به آواز شقایق که در آن زندانی است / دل تنهایی تان تازه شود ...
lotfan komak konid modir sait mercy
سلام دوست عزیز..
شما باید اولویتهاتون رو تعیین کنید، بعد تصمیم بگیرید..این ۲ دوربین جفتشون عالی هستند...اگر شما عکاسی در طبیعت و ورزشی براتون اولویت داره، انتخاب بهتر M3 هست، اما اگر مدلینگ و مجالس موردنظر شماست، 6d همون کار M3 روانجام میده....
در خصوص لنز هم ، 70-200 F2.8 بینظیره اما F4 با Is هم در شارپنس و فوکوس مثل F2.8 میباشد. وقیمتش حدود ۴ تومنه...( برا استفاده در آتلیه، به نظر من F4 بهتره)
به نظرم اگر بجای 24-105 بتونید 24-70 F2.8 II بگیرید، بهتره....
البته نظر دیگر دوستان رو هم در نظر بگیرید..
با تشکر
باسلام
عذرمیخوام ولی من چند دفعه تمامی صفحات رو خوندم و دیدم زیاد از 6دی تعریف شده حتی تو مقایسه با 5دی 3 تو سایتی ک یکی از دوستان نمونه عکساشم گذاشته بود کیفیت عکسهای 6دی کم نویز تر و شارپ تر دیده میشد نسبت ب 5دی , ب نظر من تفاوت اصلی بین این دو دوربین فقط بدنه و تعداد نقاط فوکوسه در 5دی هست وهم چون مارک 2 چون پرسروصدا بود تو ایران همه 5دی 5دی میکنن چون مارک 3 چیزی جز ی اسم وبدنه و تعداد نقاط فوکوس چیزی دیگه در خودش نداره , این چیزی بود ک من تو این سایت بیشتر شاهدش بودم ,اگه اشتباه میکنم لطفا دوستان عزیز قانعم کنید ممنون از سایت خوبتون