دوستان من بودجه ام 15 تومنه و میخوام ببینم شما چه نظری میدید
1> 6دی بگیرم با ی لنز 70-200 f/2.8 usm ii هفت تومانی با لوازم جانبیش 15 تومن
2>5دی بگیرم با ی لنز 70-200 f/4 is usm چهار تومانی با لوازم جانبیش 15 تومن آیا سایز فیلتر و تعدد usm تفاوتی آنچنان زیاد ایجاد نمیکنه
لطفا کمک کنید بنده دوروز دیگه میخوام خرید کنم واقعا ب کمکتون نیاز دارم
دوستان من بودجه ام 15 تومنه و میخوام ببینم شما چه نظری میدید
1> 6دی بگیرم با ی لنز 70-200 f/2.8 usm ii هفت تومانی با لوازم جانبیش 15 تومن
2>5دی بگیرم با ی لنز 70-200 f/4 is usm چهار تومانی با لوازم جانبیش 15 تومن آیا سایز فیلتر و تعدد usm تفاوتی آنچنان زیاد ایجاد نمیکنه
لطفا کمک کنید بنده دوروز دیگه میخوام خرید کنم واقعا ب کمکتون نیاز دارم
دوست عزیز، اولویتهاتو مشخص کن...
اگر عکاسی طبیعت و ورزشی اولویت اولته، من اگر جای شما بودم 5d III + 70-200 F2.8 میگرفتم.. که میشه حدود 16میلیون
اگر عکاسی درعروسی اولویتته، دوربین 6d و لنزت هم اگر بدون فلش عکاسی میکنی f2.8 بگیر اما اگر با فلش عکاسی میکنی F4 بگیر
اگر عکاسی آتلیه داری، 6d+70-200 F4 و با بقیه پولت 24-70- F2.8
فیلتر F4 ۶۷ هستش و F2.8 سایزش ۷۷ هست...
همه اینارو گفتم، اما اگر میخوای اون حس قشنگرو در کنار عکاسیت داشته باشی، شک نکن بهترین گزینه ها 5d MArkIII + 24-70 II F2.8 + 70-200 II F2.8 هستن، اما ترکیبشون با پولت تطابق نداره و مجبور میشی یکی از لنزهارو بعدا بخری
سلام ب دوستان عزیز من ۱۵ تومن دارم و میخوام دوربین بگیرم تصمیم گرفتم ۶د بگیرم با ی لنز ۷۰-۲۰۰ ف/۲.۸ یی یواسام ک ۷تومن قیمتشه من تازه ثبتنام کردم نمیدونم کجا نظرمو بنویسم حساب کردم اگه ۶د رو بگیرم بین لنز میتونم لوزم جانبیم بگیرم تا ۱۵ تومن اما اگه ۵د بگیرم باید بادی بگیرم ک قیمتش با این لنزی ک گفتم میشه ۱۵ تومن و دیگه نه لنز ۲۴-۱۰۵ رو دارم و نه لوازم جانبیرو حالا چیکار کنم بنظرتون خیلی اعصابم خورد شده وسواس پیدا کردم که لنزو ضعیف بردارم دوربینو قوی یا دوربینو ضعیف بردارم لنزو قوی
دوست عزیز برای هدفی عکاسی می کنید یا همینطوری دور همی می خوای دوربین بگیری
محمد ذبیح مند | مقالات سایت عکاسی | لینک مقالات سایت
سلام من بیشتر عکاسی اسپورت خارجی دارم از عروس داماد عکاسی از افراد در نقاط مختلف توریستی مثلا مشتریم بهم زنگ میزنه ازم ی ژورنال حرفه ای میخواد تو جاهای مختلف ک من میخوام از فواصل مختلف از مدل عکس بگیرم و یا ماهی یکی دو دفعه عکس ورزشی هم میگیرم از مسابقات استانی و شهرستانی فوتبال
واس اتلیه نمیخوام بیشتر کارم واس عکس از مدل هست یا مشتریانی ک دوسدارن عکس در طبیعت داشته باشن تا اتلیه همش همین بود و خودمم خیلی دنبال کیفیت هستم ولی 15 تومن بیشتر ندارم مشکلمم همینه
سلام من بیشتر عکاسی اسپورت خارجی دارم از عروس داماد عکاسی از افراد در نقاط مختلف توریستی مثلا مشتریم بهم زنگ میزنه ازم ی ژورنال حرفه ای میخواد تو جاهای مختلف ک من میخوام از فواصل مختلف از مدل عکس بگیرم و یا ماهی یکی دو دفعه عکس ورزشی هم میگیرم از مسابقات استانی و شهرستانی فوتبال
واس اتلیه نمیخوام بیشتر کارم واس عکس از مدل هست یا مشتریانی ک دوسدارن عکس در طبیعت داشته باشن تا اتلیه همش همین بود و خودمم خیلی دنبال کیفیت هستم ولی 15 تومن بیشتر ندارم مشکلمم همینه
شما ميتونيد 70-200 تامرون بگيريد که حدود 4 تومن
من جای شما باشم يک 6 دی ميگيرم + 70-200 تامرون + 24-70 تامرون يا 35 1.4 سيگما
اگر هم کار ورزشيتون زياده و ازش پول در ميآد 7 دی کار کرده برای کار های ورزشی