درود ..
اساتید و دوستان مجرب همه نکات رو فرمودند...
اجازه میخوام بنده هم یه نظری بدم و بنوعی آب پاکی رو روی دستتون بریزم !!
بقول دوستان اگر مطمئن هستید که بیشتر از منظره و پرتره سراغ ژانر دیگه ای نمیرید پس همون 6 کافیه... در غیر اینصورت بعنوان کسی که دو ماه با 6 دی کار کردم و الانم 5 مارک 3 خریدم عرض میکنم خدمتتون که این نقاط فوکوس 6 دی بجز برای منظره و پرتره و سوژه غیر متحرک واقعا روی اعصاب هست و آدم رو کلافه میکنه! من باهاش عکسهای خانوادگی و مجلس عروسی( بصورت غیر حرفه ای ) و کوچه خیابون اینا هم گرفتم و حقیقتش توی همون مدت دو ماهه از دستش خسته و بنوعی ذله شدم و علیرغم اینکه پرداخت مابه التفاوت این بدنه با 5 دی برام سخت بود و موقع خرید عرق کرده بودم ! ولیکن با یادآوری اون نقاط ضعف 6 دی در مواجه با شرایط کمی چالش برانگیز بعلاوه چند دلیل سلیقه ای و شخصی مثل چیدمان دکمه ها و کیفیت بدنه اینا نهایتا متقاعد شدم که چشمام رو ببندم و 5 رو بگیرم تا بعدا افسوس نخورم که ای کاش فلان و فلان....
حالا گزارش چند مورد خرابی کنترلهای پشتی و چرخنده ها اینا در 6 دی هم جای خود .. ( توی فروم بهش اشاره شده بود..)
جمع بندی کلی میکنم.. 6 دی فقط بدرد منظره و پرتره و ماکروگرافی از سوژه های بیحرکت میخوره و انصافا خروجی معرکه ای داره...واسه عکاسی در شب و ماه و ستاره هم بینظیره ولی واسه بقیه استفاده هاتون قطعا اذیت میشید.. اینقدر تعداد نقاط فوکوس و پراکندگیش کم بود که هربار فکر میکردم دارم با دوربین آنالوگ eos 33 قدیمیم کار میکنم و نه با یک فول فریم شش میلیونی 2013 !!!