صفحه 11 از 49 نخستنخست ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 21 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 101 تا 110 , از مجموع 486
Like Tree1782تشکر

موضوع: Nikon D7100 VS Canon 70D

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    34

ممنون عزیز. بله من این ویدئو ها رو دیدم که رفتم سمت کانن

من خودم تجربه کار با 5دی مارک 2 دارم. الانم مارک 2 دارم. ولی فردا پس فردا فروش میره. به همین خاطر می خوام یه دوربین جاش بیارم. که 70 دی به نظرم گزینه مناسبیه.
    محمد رنجبر تشکر می‌کند.

كاربر همراه
    تشکر کرده
    500

ببخشید قربان میشه بپرسم چند سالتونه? قبلا عکاسی کردید? یا این تاپیک شروع عکاسیتونه?

Sent from my KFTT using Forum Runner
    Samanhp و محمد رنجبر تشکر می‌کنند.

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    34

اگر منظورتون من هستم که خیر بنده عکاسی حرفه ای نکردم. در حد کارگاه ها و هنرستان. من 21 سالمه. حدود 5 سال فیلمسازی کار می کنم. دیپلم تصویر برداری هستم.(دانشجو گرافیک)

در زمینه فیلمسازی فعالیت دارم زیاد توی عکاسی سرک نکشیدم ولی نا آشنا نیستم.

به دلیل بحث مالی مجبورم مارک 2 ام رو بفروشم اما مقداری از پول می ماند که صرف خرید دوربینی می کنم که به نظرم گزینه مناسبی هست 70 دی

نظر شما چیه؟
    محمد رنجبر تشکر می‌کند.

كاربر همراه
    تشکر کرده
    500

نقل قول نوشته اصلی توسط Samanhp
    اگر منظورتون من هستم که خیر بنده عکاسی حرفه ای نکردم. در حد کارگاه ها و هنرستان. من 21 سالمه. حدود 5 سال فیلمسازی کار می کنم. دیپلم تصویر برداری هستم.

در زمینه فیلمسازی فعالیت دارم زیاد توی عکاسی سرک نکشیدم ولی نا آشنا نیستم.

به دلیل بحث مالی مجبورم مارک 2 ام رو بفروشم اما مقداری از پول می ماند که صرف خرید دوربینی می کنم که به نظرم گزینه مناسبی هست 70 دی

نظر شما چیه؟
    امیدوارم موفق باشید همیشه، و مشكلتون حل بشه كه مجبور نشيد دوربينتونو بفروشيد،به نظرم شما چون با يك بادي فوق العاده كار كرديد نميتونيد به بادي سطح پایین رضایت بدیدو همیشه مقایسه میکنید پس دقت زیادی برای انتخاب لازم دارید.
    اما منظورم استارتر بودن.
    میخواستم پیشنهاد بدم در کنار اینهمه تحقیق در مورد انتخاب دوربین کمی هم در مورد عکاسای حرفه ای و نامدار و تجهیزاتشون و عکسایی که گرفتن هم تحقیق کنن.

Sent from my KFTT using Forum Runner
    saeed2vfx، Samanhp و محمد رنجبر تشکر می‌کنند.

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    34

من زیاد فنی باز نیستم. خودتون می دونید که فنی به چه کسانی می گن. کسانی که همش پیگیر دوربین های جدید و تو نخش هستن. فقط یه دوربین مناسب لازم داشتم که به نظرم 70d گزینه مناسبیه. توی عکاسی شاید اهمیت زیادی داشته باشه فول فریم بودن و ... ما توی کارمون که بیشتر باید به فیلمنامه اهمیت بدیم که متسفانه توی ایران حسابی کم شده و همه پیگیر وسایل فنی شدن. اصل کاری ها رها شده و چسبیدیم به وسایل کار. در حالی که یه فیلم خوب رو هم با یه موبایل یا یه دوربین قدیمی vhs هم بگیری باز تاثیر واقعی خودش رو داره. این رو تجربه کردم.

اما از بحث اصلی دور نشیم. 70d چون از پردازشگر تصویر مارک 3 استفاده می کنه و فوکوس خودکار خوبی داره و نمایشگر چرخان داره به نظرم بیشتر کار منو راه میندازه...
    و در کل من چون کانن دارم بیشتر به کانن اعتماد دارم.
    Majix و محمد رنجبر تشکر می‌کنند.

كاربر همراه drmottaghizade آواتار ها
    تشکر کرده
    236

دوست من سلام
    چون با کنن کار کردی و قصدت فیلمبرداریه
    همون 70دی گزینه خوبیه
    اما من نمیدونم چ لنزی داری
    ک باید برای جلوی گیری از گین زیاد نیاز ب 18-35 اف 1.8 سیگما
    و 50 اف1.8 یا1.4 داری
    MEHRDAD.D و محمد رنجبر تشکر می‌کنند.
    7d-15-85mm/50mm f/1.8

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    34

لنزی ندارم. یعنی 105-24 مارک 2 که باهاش می فروشمش می ره. ولی 70 دی رو با کیت 135-18 می گیرم.
    محمد رنجبر تشکر می‌کند.

كاربر همراه MEHRDAD.D آواتار ها
    تشکر کرده
    3379

من 2دوره عکاسی حرفه ای رو گذروندم . و قبلا هم عکاسی کردم کار کردم ولی حرفه ای نیستم و بهترین دوربینم هم 1100d بوده و گاهی هم مارک 3 یه نفر خارجی که همکارم بود رو قرض میگیرم.
    و در کل فردی هستم که به دوربین و عکاسی خیلی علاقمندم .
    در مورد عکاسان حرفه ای و تجهیزات و عکسهاشون هم حق با شماست. باید اطلاع داشت و درس گرفت.
    ولی الان چیزی که بیشتر برای من اهمیت داره انتخابی هست که درگیر اون هستم و سرمایه ای که بابت این انتخاب میپردازیم و در این شرایط واقعا مشکله که بتونی برای دوربین هزینه بکنی.چیزی که به کیفیت زندگی مرتبط هست. و عکاسان بزرگ و نامدار هم جای خودشون رو دارند ولی اینکه من بدونم اونها الان چه تجهیزاتی دارند و چه عکسهائی الان میگیرند فکر نکنم کمکی به ما بکنه در این شرایط. ولی این چیزی است که باید مفصل بهش پرداخته بشه یا تاپیکی در این زمینه داشته باشیم در مورد معرفی آثار ماندگار و عکاسان بزرگ.
    برای این حساسیت ما و دوستان روی این دو بادی بیشتر هست که انتخاب بهتری داشته باشیم.
    مبلغی که خیلی از دوستان من جمله خود من با زحمت به دست آوردیم و نمیشه بدون تحقیق و بررسی کافی اقدام به خرید کرد.
    و طبیعی هم هست که تحقیق و بررسی کنید. همه جای دنیا مرسوم هست و بهمین جهت هم review های خارجی زیاد و مفصلی داریم پیرامون همین انتخاب یا خیلی انتخاب های ساده تر از این . همه این ها بین جهت هست که شما با اطلاع قبلی اقدام به خرید کنید. نه حرف های فروشنده .

سامان عزیز 70d یکی از بهترین بدنه ها برای فیلمبرداری هست. ولی نوع لنز رو هم باید مشورت کنید که برای فیلمبرداری مناسب باشه.
    Niaz، drmottaghizade، Amin.S و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر همراه drmottaghizade آواتار ها
    تشکر کرده
    236

منم با دوستمون موافقم
    اگر اولویت فیلمبرداریه
    18-135 نگیرید
    لنزهای پرایم بگیر همون 18-35 اف 1.8 فوق العادس بهمراه 50 م م
    بعیده بااین دوربین های کراپ بیشتراز1600 گین داد/
    MEHRDAD.D، Samanhp و محمد رنجبر تشکر می‌کنند.
    7d-15-85mm/50mm f/1.8

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    34

70d پس با خیال راحت بخرم...

پول که دستم بیاد لنزها با اف های ثابت و کیفیت بهتر هم می خرم. فعلا به یه لنز تقریبا همه کاره نیاز دارم. که کیت خودش خوبه. بالاخره کانن خودش یه چیزی می دونه که 135-18 روش گذاشته
    محمد رنجبر تشکر می‌کند.

صفحه 11 از 49 نخستنخست ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 21 ... آخرینآخرین