به نام خدا فقط nikon d810 فقط همین خداحافظ
ولی جدا ازشوخی. دوستان . به نظر من خودتون سرچ کنید. اطلاعات کسب کنید . هدف رو تایین کنید. دوربین بخرید
چون 50 % دوستان طرفداری از یک برند خاص می کنند .
من 4 - 5 سال پیش قصد خرید Canon 5d mark ll داشتم. در همون زمان هم 500d و 2 لنز داشتم
2 نفر با نظر هاشون من رو به سمت d700 بردند . منم اون زمان تجربه کم و اطلاعات کم حرف این دو دوستم رو گوش دادم و ... . بدترین کاری بود که تو زمان عکاسی کردم و شرایط بعدش برای کوچ به mklll جور نبود . ولی با d810 من تونستم بهترین انتخاب رو بکنم
نمونه عکس دیدم. شرایط خودم رو دیدم . کاری که قراره انجام بدم رو دیدم . تو چندتا سایت هم اطلاعاتی دیدم بعد تصمیم گرفتم
بعضی دوستان به چیز هایی گیر میدند که تو کل زندگی عکاسیشون شاید 1 بار هم باهاش رو به رو نشن !
نکاتی که حرفه ای ترین عکاسی ها و ویرایشگر ها هم بهش توجه اینچنینی نمی کنند !
امیدوارم یکم پاسخ های بعضی دوستان کمتر .... .
دوست عزيز،
من هم صلاحيت اين كار را ندارم. فارغ از اينكه نتيجه به نفع نيكون باشد يا كانن.
اين يك دانش و تجربه اپتيك مي خواهد با ساعتها كار بي وقفه و كلي نجهيزات.
دستكم دو بدنه از هر كدام.
از كجا معلوم كه دوربين و لنزها مشكلي نداشته باشند؟! بك فوكوس يا فرانت فوكوس دارند ؟! لنزها سالم اند؟!
من از آقاي قاسمي بيشتر تجربه دارم در مورد بدنه ها ؟!
اما، پس چطور انتخاب كنيم و تصميم بگيريم؟!
يعني كسي از بين اين دو دوربين ، مارك سه و دي هشتصد يا بهتر از آن دي هشتصد و ده ، يكي را بخرد واقعن ضرر كرده؟؟؟!!
اگر نتواند از آنها استفاده كند ديگر مشكل بدنه ها نيست كه بايد روي دانش و تجربه عكاسي خود كار كند!
واقعن از بين اين دو بدنه بسيار مشهور و معتبر چه حاصل از اين نگراني؟؟!
پيش از اين پرسيديد به من چه دوربيني پيشنهاد مي كنيد ولي ژانرهاي شما بسيار متفاوت بودند. شما نه با D800 و نه مارك سه ، براي عكاسي خياباني يا مستند اجتماعي ر احت نخواهيد بود . ولي براي پرتره ، هر دو بسيار خوب اند. همچنين طبيعت.
شاهد مثال هزاران عكس بسيار حرفه اي از هر دوربين به عنوان نمونه، از عكاسان برتر.
من حدود 30-40 روزه تهیه کردم . زمان خرید من 9.900 برام تمام شد
اما الان قیمت حدود 9.100 هستش
دوست عزیز من شمال هستم . شما بیاید حتما تست میزنیم. البته اگه منظور تست هایی مانند سایت های معروف دیگه است
باید بگم کار من و خیلی ها دیگه نیست .. چون شرایط بسیار دقیقی باید باشه + لنز و بدنه ها همه تست شده باشند
و اصلا یک چیزی تست بزنیم. دی 810 بهتر یا 5دی مارک 3 بهتر باشد . چه فرقی به حال ما می کنه ؟
شما به خاطر یه تفاوت خیلی کوچیک به نیکون کوچ می کنید ؟ و بیخیال لنز ها و ... میشید ؟
یا من به خاطر یه مشکل کوچیک ... .
هر 2 دوربین از بهترین های این 2 کارخانه و جهان هستند و خیلی بالاتر ار نیاز های ما هستند
دوستان خیلی گیر ندید به مقایسه . باز اگه تایپیک d810 vs d800 بود بهتر بود
خیلی چاکریم
دوستان من قصد خرید فول فریم دارم و بین d810 و 5d iii گیر کردم ،
دوربین فعلی من A100 سونی هستش
اما کارم بیشتر عکاسی طبیعت (90%) و کمی هم پرتره (10%) هست ،
و یه سری انتخاب دارم
1- d810 + لنزهای 24-14 و 200-70 ، f2.8
2- d810 + لنزهای 35-16 f4 و 200-70 ، f2.8
3- 5d iii + لنزهای 35-16و 200-70 ، f2.8
4- یا بمونم منتظره 5d iv که انگار اوایل 2015 رونمایی میشه ؟
به نظر اساتید کدوم انتخاب بهتره ؟؟