خوب باتری های سری اول Nikon D200 هم معیوب بود و Nikon آنها رو جمع کرد (در حقیقت عوض کرد)
off-topic ها واقعا مشکل بزرگی هستند.!!
خوب باتری های سری اول Nikon D200 هم معیوب بود و Nikon آنها رو جمع کرد (در حقیقت عوض کرد)
off-topic ها واقعا مشکل بزرگی هستند.!!
سلام...
به جان خودم فقط دو تا چک نقد شده، ولی به نظرم اگر یک کمپانی به مشکل محصولات خود اعتراق کنه و اقدام به اصلاح اون بکنه بهتره تا اینکه اون ها رو مخفی نگه داره.
اما درباره ی سونی ، شرکت سونی چون در بسیاری از ضمینه ها فعال هست از شاتل های فضایی تا پلی استیشن و شاید بتوان گفت در دنیای بزرگ امروز که هر روز شاهد ادغام شرکت های بزرگ هستیم و احتمالا تا سال های آینده شاهد تک قطبی شدن بسیاری از صنایع خواهیم بود و در این بین بزرگان شروع به بلعیدن کوچک تر ها خواهند کرد و تنها بعضی از کوچک ها که بسیار با سابقه هستند و خودشان صاحب تکنولوژی پا فشاری خواهند کرد.
در چند سال اخیر سونی تکنولوژی و برند بسیاری از برزکان رو تصاحب کرده از اریکسون غول ارتباطات جهان تا کونیکا مینولتا
حال باید منتظر بود و خرید بعدی این کمپانی را شاهد بود
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
ماهم آدم های نمک نشناسی هستیما:) تا دیروز می خواستیم نمکدون بخریم می گفتیم مارکش باید سونی باشه ، بعد هم سنگین باشه. حالا که سونی تو چند تا از محصولاتش دچار مشکل شده و اون هم بقول کاوه جان از روی صداقت این کار را کرده و گفته پس بیارین داریم هوش می کنیم :)
هر چی میخرید بخرید فقط این دست از این اسباب بازی های Canon بردارید ( 350D and 400D )
من که هر موقع نگاشون میکنم احساس یاس فلسفی بهم دست میده :biggrin: