اقای قدیری حالا هی بگو کانن بد . ;)
اقای قدیری حالا هی بگو کانن بد . ;)
محمد علی توفیق
نه رابرت جان به اون دليل نيست بحث علاقه شخصيه منه چون امير هم كه كنون داره با نظر من موافقه و از عكاسي ستاره ها خسته شده چون تمام نكات عكاسي از ستاره ها رو زود ميشه ياد گرفت و به نظر من بقيش تكرار مكرراته، يه آسمون پر از ستاره با زمينه هاي متفاوت و اين باعث ميشه كه عكاس ديد مورد نيازش رو از دست بده چون عادت مي كنه فقط يك جور نگاه كنه شما تمام عكسهاي اين تاپيك رو نگاه بكن ببين چه تعداد خلاقيت تو كادر بندي پيدا ميكني؟ :( همش شبيه همه و تنوع توش نيست
البته تمام اين توضيحات در صورت داشتن تلسكوپ ديگه موضوعيتي نداره كه در اون صورت فرقي بين دو برند وجود نداره دوربين رو به تلسكوپ وصل ميكني و الا ماشااله در اوين مورد اطلاعات نجومي از اهم واجباته
محمد جان شعر بسیار زیبا بود....مخصوصا:
دنیرو بود مرد را راستی.........کاستی.
جناب توفیق امان از رفیق بد...مهم دوستان خوبه....گور بابای کانن(البته این گور بابا شوخی بود)...
اما چیزی که برای من جالبه این هست که فوروم دیگه مثل گذشته نیست....
مشکلات کم شده...
کسی از دست کسی با این حرفها ناراحت نمیشه.....
و کلا همه یک جورایی تغییر کردن(بجز بابک).....
مسیح عزیز بزرگواری کردند و از نوشته های من دچار سوء تعبیر نشد.....
و..................
امیدوارم همیشه اینطور بمونه......
بابک جان مثل اینکه اسم تاپیک رو یادت رفته......
این بحث رو در لینک :
http://www.akkasee.com/forum/showthr...1334#post31334
ادامه دهیم........
ویرایش توسط Ghadiri : Monday 4 December 2006 در ساعت 17:10
مسعود قدیری
دوستان ببخشید پا برهنه می دوم وسط بحث.
فقط یک سوال داشتم.
در مورد اینکه مثلا نویز در نیکون کمتر هست و ... ایا کسی می دونه بجز اون تفاوتهایی که کلی هست و در سایت خود کانون گفته شده در بجث نویز و دیگر پارامترها 400D نسبت به دیگر مدل های rebel Xti مثلا 350d دارای بهبود هست یا نه ؟
Canon Rebel XTi vs. Nikon D80 vs. Sony Alpha A100 Head-to-Head-to-Head Digital Camera Review
http://www.digitalcamerainfo.com/con...ra-Review-.htm
Canon PowerShot G6
دوربین های فوجی از سنسور CMOS استفاده میکنند؟فقط براي عكاسي شب .... نيكون رو فراموش كنيد.... و اگر دچار لنزهاي نيكون هستيد و علاقه مند به عكاسي شب؟ به فوجي فكر كنيد....(كه از دهنه نيكون استفاده ميكند)
Canon PowerShot G6