نخیر، دیگرلنزهای این برندعموما کیفیت مناسب و تقریبا قیمت منطقی دارندبه نسبت همتاهایشان درنیکون وکانن . مثلا۳۵ م م سامیانگ که البته تعریف زیادی هم شنیده ام ازش یا ۸۵و۲۴ که همگی حدود۲۰۰۰هزارتا۲۵۰۰ هزار تومان هستند. ضمن اینکه اینها فوکوس اتوماتیک هم نیستند.واگه لنزی هم ازاین برندمثل۱۴م م قیمت پایینتری داشته باشه، بدون فوکوس اتوهست.
میماند این۶۵۰-۱۳۰۰ که ازهمان رنج اتشین وقیمت اتشین ترش هویداست که پول زبان بسته را نمی باس جاش داد!!!
ویرایش توسط alir. : Sunday 18 August 2013 در ساعت 20:56
ازچه نظردرست نیست؟! کجای مسئله موجب گمراهی ست؟! یعنی واقعا این لنز به علت داشتن دیاف۸ اینقدر کاهش قیمت داشته ؟ ودیاف بسته تر تااین حد درقیمت تاثیرگذاراست؟!
بله اقا همه میدانندچنین لنزی با دیاف۲.۸ چه چیزی ازاب درمی اید!
شما ازاین لنزتجربه استفاده داشته اید ؟
برای یک لنز سبکی ، اندازه وقابل حمل بودن ،هرچند مهم هست اما درصورت نداشتن کیفیت مناسب اینها به چه کارمی ایند؟ واتفاقا فکر میکنم اینگونه توصیه کردن لنزبراساس این اولویت ها موچب گمراهی ست. درغیراینصورت علی اقا اگه تجربه استقاده ازاین لنزرا میداشتید، اصلا ان را توصیه نمیکردید.
موفق باشید
سلام
امروز رفتم ایده آل برای قیمت گرفتن 1100D گفت لنز کیتش 18 55 IS III هستش . مگه لنزش 1100 18-55 IS نیست ؟
ومیگفت که Is III دکمه برای روشن - خاموش کردن لرزشگیر نداره . میخواستم بدونم درسته و اگه درسته ، نداشتنش عیب محسوب میشه؟
من روی کارتونش رو هم دیدم که این مدل رو زده بود . یعنی تقلبیه ؟ یاچی پس؟
ویرایش توسط Kane : Monday 19 August 2013 در ساعت 01:14