گاهي ازاين لنز براي طبيعت ديدم بچه هااستفاده ميكنند. ولي براي پرتره نيم تنه يا ازفاصله نزديك استفاده ميشود. من روي d7000 ازفاصله نزديك گاهي عكس ميگرفتم بخصوص از بچه ها و مشكلي ازقبيل اعواج يا... به ندرت ديدم.بخصوص اينكه براي عكاسي ازكودكان لنزسريع لازمه. كلا اين لنزهاي ٥٠ خيلي به درد خورن باتوجه به قيمتشون وبه طورحتم اگرخريديد پشيمان نميشيد. البته شما٨٥ روهم داريد ولي كساني كه مثلا با دي٧٠٠٠ فقط ١٨-١٠٥ دارند بعدازخريداين لنزكاملا مزه عكاسي را ازنو خواهندچشيد.
، من همينجا فتوا ميدم براي هرعكاس ايراني كه مشكل دلار وخريد ٢٤-٧٠ دارند ،خريد ٥٠ م م واجب عيني ست.
خوب پس کیاوش عزیز من باز یک سوال دیگه تو ذهنم اومد. از فروم فهمیدم یکی از بهترین لنزهای نیکون 85 هست ولی شما 24-70 رو هم نام بردید. اگه بنا فقط به عکاسی portrait باشه ( فرض بر اینکه لنز 18-200 داشته باشیم) پیشنهاد شما رو کدومه؟
پ ن: دوباره شرمنده اگه احیانا سوالم کلا از اساس مشکل داره چون فقط در حال یادگیری هستم
یا حق
عكاسي پرتره يه رنج وفوكال حدودي داره كه معمولا هركسي متناسب با دوربينش، محل عكاسيش وبه نوعي اندازه اتليه(اگرداشته باشه) سوژه وكلا نيازهاش يه محدوده خاصترازاون رنج رو بيشتراستفاده ميكنه .
معمولا ازحدود٧٠ تا بالاتراز١٥٠ بيشتر... ٨٥ مثل ٥٠ يه لنز تقريبا ارزان ولي با كيفيت فوق العاده هست. براي همين خريداري ميشه زياد. ولي اگربحث قيمت نبود واونقدرپول مي داشتم كه براي پرتره خصوصا يه لنزانتخاب كنم ، بي شك وترديد ١٣٥ ميخريدم(اين نظرمنه) الان هم يه ورژن قديم دارم كه خيلي ميخوامش.
اما٧٠-٢٠٠ يا ٢٤-٧٠ لنزهاي گراني هستند كه براي عكاس مراسم تقريبا واجب است. كسي كه ميخواهد مثلا در يك جلسه فرمانداري عكاسي كند امكان عقب جلورفتن ندارد ازطرفي تقريبا درهمه فوكال ها كيفيت مطلوبي دارند. بنابراين زوم و پرايم دو بحث جداگانه اند، كه متناسب با تعاريف كاري و شرايط شخصي هر كس يكي انتخاب ميشود. شايدازنظركيفي هم نهايتا ١٠ درصديا كم وبيش متفاوت باشند.
سلام تا بحث این لنز داغه ، من هم سوالم رو بپرسم ،من چند وقتی هست برای تهیه ی اولین لنز خودم میخوام 35mm f1.8 رو بگیرم ، چون 50 mm خیلی تله میشه و یک سری کادر ها رو نمیشه بست ، من برای خیلی کار از عکاسی داخل خونه تا عکاسی از همایش ها و جاهایی که نیاز به شارپ بالا دارم میخواستم ازش استفاده کنم ، حالا بنظرتون همون 35 رو بگیرم یا برم دنبال 50 چون میگن 50 شارپ تره و برای فول فریم هاست ، آیا تفاوت شارپ نس این 35 کوچولو با 50 مثلا 1.4 سری دی زیاد هست؟ آیا من دارم انتخاب خوبی میکنم ؟ من از تمام این لنز ها فقط 50 1.4 D نیکون رو دیدم رو ی 5D canon خیلی عالی بود حالا این 35 هم اینطور کیفیت و شارپی داره ؟ آیا تجربه ی استفاده از این 2 رو دارید؟
در این لینک شارپ نس 35 1.8 رو با 18-105 خودم یکی دونسته و این یعنی اگر 35 رو بخرم نباید روی شارپ نس اون فکر کنم ولی 50 1.8 رو خیلی خوب دونسته ، حالا نظرتون چیست ای دونسان عزیز
راستی من D7000 دارم
ممنون
ویرایش توسط mohammad bagher : Thursday 23 May 2013 در ساعت 20:49
درود
دوست من مطمین هستید همچین چیزی رو دیدید چون این لنزی که نام بردید برای نیکون هست و روی دوربین های کنون سوار نمی شود که اگر میشد که شاید بهشت عکاسان بود(ازنظر خرید لنز و انتخاب های بی نهایت)
دوست من شما برای عکاسی از همایش ها به نظرم به لنزهای همه کاره با رنج مناسب احتیاج دارید ، برای مثلا جاهایی که سخنران روی سن هست و شما می خواهید یک کادر بسته از ایشان بگیرید قطعا به بالای سن و یا روبروی ایشان نمی توانید بروید .....
البته در مجموع لنز 50 d 1.4 با توجه به قیمت مناسبی که دارد و دیاف بازی که در اختیار شما می گذارد برای جاهای کم نور بسیار عالیست و لنز بسیار ارزشمندیست هرچند فوکالی در حدود 75 م م به شما خواهد داد
با احترام فراوان مرتضی صادقیان
http://instagram.com/Morteza__sadeghian
http://instagram.com/man.sa_photography