صفحه 125 از 433 نخستنخست ... 25 75 115 121 122 123 124 125 126 127 128 129 135 175 225 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 1,241 تا 1,250 , از مجموع 4323
Like Tree5932تشکر

موضوع: راهنمایی برای خرید لنز

كاربر بسیار فعال amir.komeily آواتار ها
    تشکر کرده
    12403

سلام به همگي
    چندشب پيش فهميدم آسمون اينجا براي عكاسي از شاخه كهكشان راه شيري عاليه.
    حالا دنبال يك لنز ارزون، ارزون و دوباره ارزون هستم براي عكاسي نجوم و ستارگان. چون اين لنز هميشه رو سه پايه هست در نتيجه لرزش گير هم نميخوام داشته باشه. لنزي كه الان دارم ٢٠٠-١٨ هست + دوربين d7000
    از دوستاني كه لنز پيشنهاد ميدن پيشاپيش تشكر ميكنم و اگه احيانا درج قيمت اينجا درست نيست لطف كنين قيمت نو و دسته دوم مدل هاي پيشنهاديتون رو براي پ.خ كنين.
    سپاس
    يا حق
    پ.ن: مديران عزيز به اينترنت خوب دسترسي ندارم احيانا اگه تاپيك اشتباهي ارسال كردم عذرخواهم.

كاربر ويژه kiavash آواتار ها
    تشکر کرده
    8926

پیش فرض لنزوايد

نقل قول نوشته اصلی توسط amir.komeily نمایش پست ها
    سلام به همگيچندشب پيش فهميدم آسمون اينجا براي عكاسي از شاخه كهكشان راه شيري عاليه.حالا دنبال يك لنز ارزون، ارزون و دوباره ارزون هستم براي عكاسي نجوم و ستارگان. چون اين لنز هميشه رو سه پايه هست در نتيجه لرزش گير هم نميخوام داشته باشه. لنزي كه الان دارم ٢٠٠-١٨ هست + دوربين d7000از دوستاني كه لنز پيشنهاد ميدن پيشاپيش تشكر ميكنم و اگه احيانا درج قيمت اينجا درست نيست لطف كنين قيمت نو و دسته دوم مدل هاي پيشنهاديتون رو براي پ.خ كنين. سپاسيا حقپ.ن: مديران عزيز به اينترنت خوب دسترسي ندارم احيانا اگه تاپيك اشتباهي ارسال كردم عذرخواهم.
    تامرون ١٧-٥٠ وباپول بيشتر ساميانگ ١٤ م م كه خيلي خوبه وحدود١٣٠٠ قيمتشه. همينطور ٢٤ م م دوربينهاي انالوگ واينكه تجربه ٥٠ م م براي عكاسي نجومي رو ندارم. اگه بشه كه ديگه اين لنز نياز به معرفي وتعريف نداره وبراي كاراي ديگه هم عاليه.
    amir.komeily تشکر می‌کند.

تشکر کرده
    12403

نقل قول نوشته اصلی توسط kiavash نمایش پست ها
    تامرون ١٧-٥٠ وباپول بيشتر ساميانگ ١٤ م م كه خيلي خوبه وحدود١٣٠٠ قيمتشه. همينطور ٢٤ م م دوربينهاي انالوگ واينكه تجربه ٥٠ م م براي عكاسي نجومي رو ندارم. اگه بشه كه ديگه اين لنز نياز به معرفي وتعريف نداره وبراي كاراي ديگه هم عاليه.
    سپاس كياوش جان. احيانا لنز ديگه اي كه ارزونتر در بياد به ذهنت نرسيد؟ ٢٤ م م آنالوگ چطور ميبيني؟ الان كه فكرميكنم ٥٠ م م اگه براي اينكار هم جواب ميداد كه عالي بود ولي بعيد ميدونم بشه باهاش خوب گرفت.
    از بقيه دوستان هم دعوت ميكنم بيان وسط گود. ارزوني لنز و بدون لرزشگير يادتون نره! سپاس
    يا حق

تشکر کرده
    12403

نقل قول نوشته اصلی توسط kiavash نمایش پست ها
    سپاس كياوش جان. احيانا لنز ديگه اي كه ارزونتر در بياد به ذهنت نرسيد؟ ٢٤ م م آنالوگ چطور ميبيني؟ الان كه فكرميكنم ٥٠ م م اگه براي اينكار هم جواب ميداد كه عالي بود ولي بعيد ميدونم بشه باهاش خوب گرفت.
    از بقيه دوستان هم دعوت ميكنم بيان وسط گود. ارزوني لنز و بدون لرزشگير يادتون نره! سپاس
    يا حق

كاربر همراه hamid_rabbi آواتار ها
    تشکر کرده
    359

از دوستان عزیز کسی تجربه استفاده لنز 24-70 رو روی بادی D7000 داره؟
    خرید این لنز رو پیشنهاد میکنید؟

این جمله به نقل از سایت kenrockwell
    Not for: Don't use this on DX; get the DX 17-55mm f/2.8 instead. Don't bother with this if you also carry wide or tele zooms; you don't need it. See Nikon FX Lenses for more.

درد من تنهايي نيست بلكه مرگ ملتي است كه گدايي را قناعت و بي عرضه گي را صبر و با تبسمي بر لب اين حماقت را حكمت خدا ميدانند

كاربر همراه armin1374 آواتار ها
    تشکر کرده
    570

پیش فرض بهترین لنز (جمع بندی تاپیک ها)

سلام
    با توجه به این که خیلی ها هنوز بین انتخاب لنز مردد هستند , تصمیم گرفتم که این تاپیک رو ایجاد کنم تا استادانی نظیر جناب کاوه قبادی , امیر محبی , آرش عاشوری نیا و ... کمک کنند تا در زمینه های عکاسی نجومی , عکاسی عروسی ( خارج از استودیو ) , پرتره , ماکرو , منظره و .... بتونیم بهترین لنز رو معرفی کنیم ( بهترین کیفیت با قیمت مناسب ) . امیدوارم تمام دوستانی که در این زمینه اطلاعات کافی دارند تو این بحث شرکت کنند .

لطفا در هر زمینه سه تا لنز معرفی کنید . مثلا :

عکاسی پرتره :
    1- 55-18
    2- 200-70
    3- 135-18
    ویرایش توسط armin1374 : Sunday 4 August 2013 در ساعت 13:26

كاربر همراه darkness_land آواتار ها
    تشکر کرده
    4944

نقل قول نوشته اصلی توسط armin1374 نمایش پست ها
    سلام
    با توجه به این که خیلی ها هنوز بین انتخاب لنز مردد هستند , تصمیم گرفتم که این تاپیک رو ایجاد کنم تا استادانی نظیر جناب کاوه قبادی , امیر محبی , آرش عاشوری نیا و ... کمک کنند تا در زمینه های عکاسی نجومی , عکاسی عروسی ( خارج از استودیو ) , پرتره , ماکرو , منظره و .... بتونیم بهترین لنز رو معرفی کنیم ( بهترین کیفیت با قیمت مناسب ) . امیدوارم تمام دوستانی که در این زمینه اطلاعات کافی دارند تو این بحث شرکت کنند .

لطفا در هر زمینه سه تا لنز معرفی کنید . مثلا :

عکاسی پرتره :
    1- 55-18
    2- 200-70
    3- 135-18
    دوست عزیز موضوع که مطرح کردید بسیار کلی است و جواب های زیادی داره و اینکه بخواهیم در مورد تمام ژانر ها لنز بنویسیم کار جالب و مفیدی نیست
    زیرا بعد از چنر روز که چند صفحه مطلب و پست جدید اضافه شد این پست ها در صفحات زیاد مطالب گم میشه و بازهم دوستانی هستند که درمورد لنز برای
    ژانر خاصی سوال خواهند پرسید ! لطفاً ژانر خودنو رو معرفی کنید
    مثلا درمورد لنزهای پرتره من فقط 200-70 رو از پیشنهاد شما قبول دارم
    Canon EF 100mm Macro F2.8 L IS USM
    SIGMA 85MM F1.4 EX DG HSM

كاربر جديد Mastaneh آواتار ها
    تشکر کرده
    14

من تصمیم به خرید یه a57 دارم و یه لنز برای عکاسی منظره , می خواستم بدونم دوستان چه لنزی پیشنهاد می کنن؟ ممنون

كاربر همراه alir. آواتار ها
    تشکر کرده
    627

نقل قول نوشته اصلی توسط Mastaneh نمایش پست ها
    من تصمیم به خرید یه a57 دارم و یه لنز برای عکاسی منظره , می خواستم بدونم دوستان چه لنزی پیشنهاد می کنن؟ ممنون
    اگر هنوز بدنه رو نخریدید پیشنهاد میکنم فعلا دست نگه دارید و بیشتر تحقیق کنید , در همین فروم در بخش مناسب در مورد خرید بدنه سوال بفرمایید تا دوستان راهنمایی کنند

كاربر همراه mohammad bagher آواتار ها
    تشکر کرده
    164

دوستان سلام
    یک سوال دارم , بنظر شما میشه بجای توکینا 11-16 f2.8 از 8 mm fish-eye f3.5 سامیانگ استفاده کرد بعد جاهایی که نیاز به عکس تخت هست با نرم افزار عکس رو تخت کرد?
    توکینا 2.600 و سامیانگ 1.500 قیمت داره , بدنه هم Nikon D7000 و برای کار منظره و کار های واید نیاز دارمش
    ممنون