سلام من میخواستم بدونم جایی هست که لنز اجاره بده مثلا واسه یکی دو روز لنزو اجاره کنیم و با امتحان و ازمایش لنز بدونیم به درد ما میخوره تا بخریمش
جایی برای مطرح کردن این سوال پیدا نکردم اگه ببخشید
سلام من میخواستم بدونم جایی هست که لنز اجاره بده مثلا واسه یکی دو روز لنزو اجاره کنیم و با امتحان و ازمایش لنز بدونیم به درد ما میخوره تا بخریمش
جایی برای مطرح کردن این سوال پیدا نکردم اگه ببخشید
توی يکی از تاپيک ها قبلاً بحثش بود که جايی هست و اجاره ميده ، مال 3-4 ماه پيش بود نميدونم کجا بود
يکی از دوستان هم يه لنز 85 1.2 اجاره کرده بود که آسيب ديده بود و واسه فروش گذاشته بود (تاپيک الان بسته شده)
اگر آرشيو خريد و فروش رو نگاه کنيد پيداشون ميکنيد
فکر کنم ايديشون:
mooli
يه اينجور چيزی بود
سلام دوستان
در مورد خرید لنز دست دوم میخواستم بدونم این گرد و غبارهای خیلی ریز و مختصر بین لایه های عدسی های لنز در کیفیت عکس تأثیر میگذاره؟
خودم جاهایی خوندم که تأثیر خاصی نداره، درسته؟
دیاف دوربین رو د رحالت بسته تر از 11 قرار بدین و از یه جای سفید یا آسمون عکس بندازین ببینید لکه ای چیزی نشون میده یا نه البته این کار رو بعد از تست با یک لنز تمیز که مشکل نداره انجام بدیدن تا مطمین بشین که سنسور دوربین تمیزه وقتی مطمین شدین کاری رو که گفتم رو انجام بدین.معمولا این عمل گرد و خاک تو همه لنزها هست و عادی است و بهتره حساس نباشین چون با باز کردن دوباره اتفاق میفته کما اینکه این رو هم نشنیده بگیرید از بندهتعمرکارها (بلانسبت تعمیرکار خوب سایت) هم بدشون نمیاد هی تند تند بری پیشش خصوصا با هزینه های بسیار گزافی که میگیرن!!
هنرها تنها تقلید محض واقعیت خارجی نیستند و اگر برخی آثار هنری چنین بودند در حقیقت در برابر رسالت عالی خود کاذب می نمودند .