سلام آقای رنجبر
بنظر من یک لنز دست دوم تمیز هم گیر بیاری خوبه، لزومی نداره پول لنز آک بدی...
Enjoy My Flutes Sounds
http://www.noteahang.com/M_T/Works
آقا مجتبی و آقا فرهاد ممونم از راهنماییتون ، حقیقتش اینکه برنامه ی خرید یه 15-80 یا 24-105 واسه آینده دارم و می خواستم تا اونموقع یه لنز ارزون (( دیگه نمیگم خوب )) بگیرم حالا دست دو تمیز هم شد فرقی نمی کنه ، فقط هرچی قیمتش کمتر باشه بهتره
به نظر شما میشه یه 50mm 1:1.4 دست دو تمیز دورُ بَره 700 پیدا کرد با توجه به اینکه الان قیمتی حدود 1250 داره ؟
با سلام،
برای گرفتن عکس ماکرو با بهینه ترین کارآیی و شارپنس و کمترین خطاهای اپتیکی باید از لنز ماکرو استفاده کنید.
در برند نیکون لنز 105 ماکرو نیکون عالی هست. در برند تامرون لنز 90 خیلی خوب هست و در برند سیگما لنز 150 APO هم خیلی خوب هست هر کدوم رو خواستید می تونید تهیه کنید.
دوست عزیز دقیقا نمیشه گفت که چون این لنز لرزشگیر نداره پس شما باید از ایزوی x و سرعت y و دیافراگم z استفاده کنید و نمیشه برای آن نسخه ای پیچید. چرا که شما در
شرایط مختلف آب و هوایی قرار می گیرید و تنظیم اشتباه هر کدوم از اینها باعث میشه تا عکستون خدای ناکرده خراب بشه.
اینه که اونقدر باید تمرین کنید که عیار لنز دستتون بیاد و آیا خودتون می دونید لرزش دستتون چقدر هست؟ و آیا دستتون لرزش داره یا خیر؟ اینها مسائلی هست که تا لنز رو دستتون
نگرفتید و عکاسی نکردید نمیشه نظر کلی و قطعی داد. شاید برای شما ایزوی 200 از تار شدن عکسها جلوگیری کند و برای دیگری ایزوی 400 و ...
سلام چنانچه دوربین تون دارای موتور فوکوس داخلی هست (اگر انتخابتون 7000 است که میدونم داره)توصیه اکید بنده لنزهای nikkor af 35-135mm و nikkor af 28-105mm d هر دو لنز دارای شارپنس فوق العاده هستند در مورد اول با قرار دادن حالات ماکرو از فاصله 10 سانتی به صورت دستی ماکرو میتونید کار کنید و در مورد دوم به همان صورت اولی بصورت اتوفوکوس ماکرو رو هم دارین.این دو لنز واقعا عالی هستند
سلام ! من میخوام nikon D5200 بخرم ! کیت لنز خودش 18-55 هست ! من یه لنز میخوام همه کاره ! : دی
به نظر خودتون با لنزش بخرم یا فقط بادی و تهیه کنم ! شما چه لنزی پیشنهاد میکنین ! زومش هم خوب باشه ! حدود قیمتش رو هم بهم بگید لطفا
سلام.پیشنهاد من با توجه به خواسته شما :Nikon AF-S DX NIKKOR 18-200mm f/3.5-5.6G ED VR II
این لنز مناسب کاربرانی است که میخواهند تنها از یک لنز برای انواع حالتهای عکاسی استفاده نمایند. این لنز دامنهی زوم (×11) دارد و زاویهی دید آن از 76درجه (در سر واید) تا 8درجه (در سر تله) است. لرزشگیر لنز هم VR II نسل دوم لرزشگیرهای نیکون بوده با 16 المنت در 12 گروه و 2x ED glass elements and 3x aspherical lens elements
اینهم تصویرش:
nikon-af-s-dx-nikkor-18-200mm-f35-56g-ed-vr-ii.jpg
سلام
کسی از اعضا لنز جدید 140-18 نیکور را خریده یا تست کرده است؟
فرهاد حسيني