سلام
هرچند من خودم از لنز زوم استفاده می کنم، اما به نظرم سه لنز برای عکاسی عمومی لازمه (مقیاس فول فریم): اول 35mm بعد 85mm و یک لنز بالا تر از 150mm که البته در مورد سوم به نظرم استفاده از یک تله بلند برای استفاده های عمومی بهتره.
سلام
هرچند من خودم از لنز زوم استفاده می کنم، اما به نظرم سه لنز برای عکاسی عمومی لازمه (مقیاس فول فریم): اول 35mm بعد 85mm و یک لنز بالا تر از 150mm که البته در مورد سوم به نظرم استفاده از یک تله بلند برای استفاده های عمومی بهتره.
سیدمحمد آقامیرزائی
لطفا تصاویر من را نقد کنید. ویرایش هم آزاد.
Olympus OM-D E-M5 + 12-50mm 3.5-6.3
سلام
دوستان با 1تومان میشه لنز واید با کیفیت قابل قبولی برای نیکون d7100 پیدا کرد.
خوش شانس باشید سیگما 20-10 قدیم شاید پیدا بشه.چند ماه پیش دو مورد دیدم که 1 تومان فروش رفتند.الان کمی گرونتره ولی باز هم ارزشش رو داره.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
ببینید لنز بدی نیست.اعوجاج خیلی کم و کنتراست بالا از مزایای این لنزند.شارپنس هم در دیافراگمهای بسته خوبه به نظرم.1.200 هم قیمت خوبی است.شاید بتونید کمتر هم بخریدش که خیلی خوب میشه.بیشتر روی این لنز تامل بکنید.
عقیل احمدی
ممنون
میخوام با یکم صبر و افزایش بودجه به گزیننه ی زیر هم نگاهی داشته باشم در مورد کیفیت این لنز اطلاعی دارین
Tokina 12-28mm f/4.0 AT-X Pro DX Lens for Nikon
در کل لنز خوبیه.خیلی خوب نه،خوب.نه بیشتر.
کیفیت ساخت توکیناها معمولا خیلی خوبه.اپتیک این لنز هم :شارپنس توی مرکز خوبه اما در گوشه ها خیر.باید تا اف 8 پیش برید تا گوشه های خوب بشند.
اما از اون طرف سی آ بسیار زیادی داره.این رو در نظر داشته باشید که برطرف کردنش کمی از شارپنس عکستون رو کم میکنه.مورد دیگه که گاهی به شدت آزار دهنده میشه فلر بد این لنزه که گاهی به کلی عکس رو خراب میکنه: این لینک رو ببینید:
Tokina AT-X PRO DX 12-28 mm f/4 review - Ghosting and flares - Lenstip.com
به نظرم به همون 20-10 قدیم سیگما یک مهلت دیگه بدید :) چون روی دیافراگم بسته هم نزدیک به این عمل میکنه.مشکلات این رو هم به این شدت نداره.
عقیل احمدی
اتفاقا منم میخواستم همین رو پیشنهاد بدم اما با بودجه ایشون اصلا نمیخوند.وگرنه برای یک نیکونی یکی از اولین انتخابهایی است که به ذهنم میرسه.
عقیل احمدی
ممنون برای توضیحت کاملتون
من در حال حاضر لنز 18-105 و 35 1.8 و 55-300 رو دارم
با توجه به لنزهای بالا به نظرتون انتخاب معقولیه که لنز 18-105 رو بفروشم و بجاش یه لنز 10-20 سیگما بردارم
چو-ن اغلب استفاده من از لنز18-105 در عکاسی از منطره است فقط بخاطر وایدیش
از طرفی 35 و 55-300 کارمو در محیط بسته و مسافرت ها راه میندازه
لنز 18-105 بلااستفاده مونده