Samsung Nx2000
کاش این مقایسه رو روی کراپ دار های جدید مثل D7100 و یا D5300 هم انجام میدادند ولی به هر حال من تا به الان این اختلافی که در مقایسه هست رو به هیچ عنوان حس نکردم، البته قبلا خیلی درگیر مقایسه ها در سایت های مختلف بودم و اولویتم نتایج سایت ها بود اما الان بیشتر در عمل برام مهم هست که لنز چه کارایی داره و در کنار اون از مقایسه در سایت ها استفاده میکنم ( منظورم اینه که خیلی چیز هایی که در سایتها نوشته در عمل قابل مشاهده نیست)
به هر حال باز هم اختلاف تا این حد رو بین این دو لنز ندیدم......
بحث در مورد مقایسه شد این هم مقایسه این لنز و 18-105 به روی D7100 که 18-140 شارپنس بیشتری داره ولی خطای ca اون هم طبق گفته سایت بیشتر هست
اما باید بگم که به شخصه تو این مدت به اون حرف کن راکول رسیدم که18-55 و 18-105 و 18-140 و 18-200 مثل یک سوسیس میمونه (شما فرض کنید 4 تکه) که هر کسی برحسب نیازش میتونه مقداری از اون رو جدا کنه......
نیاز من تا 140 بود یعنی 3 تکه برا همین 18-140 خریدم و از انتخابم هم خیلی راضیم.....
موفق باشید.
ولی تو این سایت مشخصه که 18-105 بهتر عمل میکنه!
Nikon 18-105mm f/3.5-5.6G AF-S ED VR DX Nikkor Lens Image Quality
Samsung Nx2000
سلام دوستان
راهنمایی می خواستم جهت تهیه لنز اولترا واید-واید برای فول فریم نیکون.
تاپیک اولترا وایدی برای تمام فصول رو یک بار کامل و یک بار دیگه مرور هم کردم اما طبق وسواس همیشگی به نتیجه ی مناسبی نرسیدم. گزینه های مد نظرم رو با چیزی که به ذهنم میرسه مطرح می کنم، دوستان اگر تجربه ای دارند که حرفای منو نقض می کنه یا باعث تغییر نظر میشه بیان کنند.
14-24 نیکور، همه چیز عالی، قیمت بسیار بالا
16-35 نیکور، رنج عالی، کیفیت نه چندان مناسب در اولترا واید، قیمت نه چندان مناسب(هرچند شاید بتونم با قیمت مناسب تهیه کنم)، فیلترخور بودن، سیلینگ مناسب.
18-35 جی نیکور، رنج خوب و البته اولترا واید کمتر، فیلترخور بودن، قیمت نسبتاً مناسب.
16-28 توکینا، رنج خوب و واید رو به نرمال کمتر، عدم قابلیت نصب فیلتر، قیمت نسبتاً مناسب.
12-24 سیگما، رنج بسیار عالی، نصب فیلتر، قیمت نامناسب، میزان رضایت پایین از این لنز در برخی ریویوهای بلاد کفر.
گزینه ای که کیفیت خوب داشته باشه، رنجش کارایی داشته باشه (مثل 16-35 که می گویند 16 اش به کار نمیاد نباشه)، قیمت مناسبی داشته باشه، با توجه به تجربه کدومه؟
12-24 سیگما قابلیت نصب فیلتر ندارد.
فکر میکنم هیچکدام از لنزهای فول فریم زیر 16مم قابلیت نصب فیلتر ندارند.
احتمالا بدنه شما فول فریم است دیگر؟چون به هیچ کدام از لنزهای کراپ اشاره نکردید.
در بین لنزهای پرایم هم 14 مم سامیانگ با دیافراگم 2.8 لنز بدی نیست و چند تن از دوستان فروم که آن را دارند راضی بوده اند و قیمت مناسبی هم دارد.در مورد لنز توکینا هم چند نفر از دوستان فروم تجربیات خودشان را در تاپیک مربوط نوشته اند که اگر آن تاپیک را مطالعه نکرده اید بد نیست نگاهی به آن داشته باشید.
با تشکر...
بدنه من در همین لحظه کراپداره اما سفارش فول فریم داده شده و به زودی به دستم می رسه ایشالله واس همین تمایلی به خرید لنز کراپدار ندارم.
تاپیک مروبط به 16-28 رو به علاوه بعضی ریویوهای خارجی مطالعه کردم، به طور خلاصه کیفیت تصویر بسیار خوبه، قیمت مناسبه، وزن تا حدودی سنگینه(اگر اشتباه نکنم بالای 900 گرم وزن) و بعضی دوستان گویا اشاره کرده بودند بگیر نگیر داشته و موارد نامناسبی در زمینه ی تولید مشاهده شده)، حقیقتاً در این بین 18-35 بیش از بقیه من رو وسوسه می کنه به واسطه ی چارت ها و نتایج سایت ها و البته فیلترخور بودنش و فقط مشکلم باهاش از دست دادن تقریبی! اولترا وایده که البته مهمه! و بعد همین لنز 16-28 توکینا که ترس آسیب رسیدن بهش(شاید هود ازش به نحوی محافظت کنه) و البته فیلتر نخوردنش کمی تردید ایجاد می کنه اما اون میلیمترش بسیار وسوسه کنندس.
در مورد لنز 14 سامیانگ هم عرض کنم که قصد خرید لنز پرایم ندارم برای همین به لنزهای زوم اشاره کردم.
گزینه های من محدود شد به 16-35 و 16-28؛ آیا به نظر دوستان با تمامی ویژگی ها و توصیفات و اگر بشود 16-35 رو نزدیک به 1 تومن یا کمی کمتر یا بیشتر نسبت به 16-28 تهیه کنم، ارزش داره؟
مزایای 16-35 به 16-28:
کیفیت ساخت بهتر
رنج بیشتر
لرزش گیر
وزن کمتر(250 گرم)
فیلترخور بودن
نیکون بودن :)
مزایای 16-28 به 16-35:
کیفیت بهتر در گوشه های عکس
قیمت مناسب تر