ممنون
سوال آخر اینکه شارپنس 18-105 بیشتره یا 55-200 و خرید کدوم به صرف تر هست
Printable View
عزیزم میکروادجاست ارتباطی به این موضوع نداره این را گفتم که بدانید هزینه اضافی برای 70D نخواهید کرد
تنضیمات آپدیت فریم ویر برای اصلاح CA , ... ولی بدون آپدیت هم لنز با بدنه کار میکند
در سایت کنون پرسیدن آیا میتوان استفاده کرد که کنون پاسخ داده بلی ولی بدون فکوس ممتد
هیچکدام به صرفه نیستن چون اینها لنز حرفه ای نیستند
ضمن اینکه انتخاب یکی از این دو تا به کاربری شما مربوط میشن شما گفتید پرنده و حیات وحش که معلومه باید 200 رو بردارید ولی برای کارهای روزمره 105 خیلی بهتره
دوست عزیز شارپنس هر دو تقریبا برابر و میشه گفت در یک سطحند. اندکی برتری با 105-18 هست که در مقایسه با 200-55 محسوس نیست.
از لحاظ به صرفه بودن هم برتری با 105-18 هست. شما با خرید 200-55 عملا عکاسی منظره، معماری و طبیعت رو از دست میدید و فقط می تونید پرتره و تا حدودی هم عکاسی از پرندگان و حیات وحش انجام بدید.
با سلام
بنظرم تفاوت زیادی نخواهید دید جز کمی شارپنس بیشتر و دیاف ثابت در تمام رنج فاصله کانونی! :-)
به این لینک توجه بفرمایید و نمونه عکس رو ببینید:
http://forum.akkasee.com/f61/t72-11.html#post380385
اگر بتونید از رنج تله کم کرده و به رنج واید اضافه کنید مثلا 15-85 استفاده کاربردی تری خواهید داشت ضمن شارپنس بسیار خوب که بر کسی پوشیده نیست و شاید تا حد زیادی رنج واید آن پاسخگوی نیازهای شما باشد. ولی در غیر اینصورت همانطور که دوستان توصیه کردند بهتره به فکر واید با دیاف باز در عکاسی نجومی باشید.(نظر شخصی) :-)
سلام
بله مشکل هزینه دارم و بودجم همون 3 تومان هستش تقریبا
برای بادی 60D بین 200-18 و 135-18 اس تی ام شک داشتم دیروز فروشندها کمی دو به شکم کرده بودند که امروز بلاخره همون 135-18 اس تی ام را انتخاب کردم
و برای خرید اقدام خواهم کرد
با تشکر از همه دوستان و اساتید بابت راهنمایی
سلام
به نظراساتيد عزيز
1- آيا ميتوان ازلنز Nikon 50mm F/1.8 AF D روي دوربين d3100 با استفاده از rangefinderفوكوس دستي خوبي داشته باشيم؟
2- آيا لنز AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G مي تواند روي دوربين فوق خروجي پرتره خوب داشته باشد؟
باتوجه به بودجه اي كه دارم (حدوديك ميليون) بهترين انتخاب لنزپرايم براي پرتره وعكاسي خانوادگي بادوربين فوق چيه؟(عكس شارپ وكيفيت بالا)
(فعلا لنز18-55 دارم)
سلام
اینم جواب سایت کانون در مورد سوال در مورد 135-18 اس ام تی برای 60D
Dear Ehsan Nikfarjam:
Thank you for your interest in using the STM lenses with the EOS 60D.
Those lenses are EF-S lenses, and any EF and EF-S lenses are fully compatible with the EOS 60D. In other words, any of the STM lenses that we make should be fully compatible with the camera.
To learn more about the lens we offer please visit canoneos.com and look for the lens category on the left. Simply double-click on equipment of interest to learn more.
Let us know if you have any other questions, and thanks again for choosing Canon.
Sincerely,
Nick
Technical Support Representative
Special Note: Certain issues are very difficult to resolve via email. If your question remains unanswered after you have received this email, you may call our special toll-free number for email customers with unresolved issues and speak to a technician by dialing 1-866-261-9362, Monday - Friday 8:00 a.m. - 12:00 midnight ET, and Saturday 10:00 a.m. - 8:00 p.m. ET (excluding holidays).
If you prefer to continue to communicate via email, reply to this message and we will respond as quickly as possible.
Email is not a secure form of communication. Please do not send us your credit card number or other personal or account information via email.
--Original Message--
Category:EOS Cameras
Product Type:Lenses
Model Name:EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM
First Name:ehsan
Last Name:nikfarjam
Phone:989354538189
Zip:192
Email Address:info@webmizban.com
Email Address Verifivation:info@webmizban.com
Question:hello
Is it possible to use STM Lens Technology The camera is 60D?
135-18 STM is useful for the 60D lens?
thanks
دوست عزیز با سلام،
لنز 35 میلیمتری درسته شارپنس خوبی داره اما ca زیادی هم داره و خرید اون رو توصیه نمیکنم.
بهترین لنز برای شما لنز Nikkor AF-S 50mm f/1.8G هست که موتور فوکوس هم داره و به قدری فوکوس دستیش خوب عمل می کنه که نیازی به rangefinder هم نیست.
شارپنس و کیفیت بسیار بالایی داره و کاملا نیازهاتون رو مرتفع میکنه. قیمتش هم بین 750 تا 850 هست. وزنش هم حدود 183 گرم که روی دوربین شما متعادل خواهد بود.
یکی راهنماییم کنه.
سلام
تو لنز های تله به این لنز برخوردم Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II این لنز چه نوع لنزی و چرا قیمتش نسبت به دیگر لنزهای تله اینقدر پایینه؟
من اين لنز را دارم. كيفيت تصوير خيلي خوبي ندارد ولي به نسبت قيمتش بد نيست و من از خريدنش اصلاً پشيمان نيستم. در بازه تا 200 م م كيفيت قابل قبول است. كلاً چيزي در حد 18-55 است. كيفيت ساخت بدنه (بدنه و ماونت پلاستيكي، نداشتن نشان دهنده فاصله فوكوس) و كيفيت نه چندان عالي تصوير باعث ارزاني اين لنز است.
يك نمونه از عكس هاي پرنده نگاري من با اين لنز:
فایل پیوست 60922
يك نمونه از عكس هاي آزمايشي ماكروگرافي من با اين لنز:
فایل پیوست 60921
پي نوشت: هر دو عكس اديت شده اند، از جمله سعي شده با اديت مقداري از شارپنس عكس بازيافت شود. عكس پيوست شده پائيني بدون اديت و افزايش شارپنس است.
این هم دو نمونه عکس دیگر:
فایل پیوست 60934
فایل پیوست 60935
سلام
ببخشید فکر میکنم برای هر لنزی فیلتر واجب باشه
فردا اگر اتفاقی نیفته لنز Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM میخرم با بادی 60 دی ولی نمیدونم چه فیلتری برای این لنز و دوربین مناسبه
اگر یک فیلتر ارزان و مناسب معرفی بفرمایید ممنون میشم
سلام
در مورد ۲۵۰-۵۵ :
ورژن stm این لنز از نظر اپتیکی افزایش کیفیت زیادی داشته و میتونم بگم برای کراپدار ها هم رده ۲۰۰-۷۰ در فول فریم هاست.
دوست عزیز سوالتونو در تاپیک مربوطه مطرح کنید:
فيلتر
اقای چگینی عکسهای زیبایی انداختید . البته مهارت عکاسی شما رو میرسونه.
سلام
سرانجام بادی 60 دی با لنز 135-18 اس تی ام را امروز خریدم از همه دوستان و اساتید که راهنماییم کردند تشکر میکنم
در چند هفته آیند قصد خرید یک لنز تله ارزان با بودجه 500 تا 700 هزار تومان را دارم چند لنز با این قیمت پیدا کردم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که کدام بهتر و مناسب و کارآمد است
برای بدنه 60 دی
1- Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II
2- Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Di LD Macro
3- Sigma 28-300mm f/3.5-6.3 DG Macro
4- Samyang 500mm MC IF f/6.3 Mirror USED
5- Sigma 70-300mm f/4-5.6 DG Macro
6- Samyang 500mm f/8 Preset IF MC
7 - Samyang 500mm MC IF f/6.3 Mirror
مبارکتون باشه
از بین گزینه ها از گزینه 3 به بعد رو کلا بی خیال بشید، کیفیتشون خوب نیست.
28-300 هم به دلیلی که قبلا بهتون گفتم و همچنین با توجه به مشکل سوپر زوم ها و البته شارپی کمش بخصوص در فاصله کانونی های تله مناسب نیست!
بخصوص 300-70 سیگما که هم افتضاحه و هم مشکل موتور فوکوس با دوربین های کنون داره!
سامیانگ ها هم که اصلا فوکوس دستی هستند و کیفیت خوبی هم برای هر کاری ندارند!
از بین گزینه های باقی مانده عملکرد لنز Canon بهتره و البته شارپی نسبتا بهتری داره!
البته بنظرم بهتره کمی بودجه را افزایش بدید و یا بگذارید و مدتی دیگه یک لنز 300-70 تامرون سری SP تهیه کنید. قیمت این لنز حدود 1.300 هست ولی ارزش هزینه کردن را داره و از همه مهمتر ست لنزتون کامل خواهد شد!
بهرین لنز و البته ارزان ترین لنز برای دوربین nikon D5300 با کمترین F چی پیشنهاد میکنید کمترین F1.4 هست اگر اشتباه نکرده باشم
ای کاش کاربردتون را هم مشخص می کردید!
با این حال و با توجه به دوربین شما که کراپدار است لنزهای 50 کاربرد محدودی برای شما ایجاد خواهد کرد و اگر قصد خرید لنز فیکس دارید بهتره به فکر خرید
Nikon AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G
باشید!
البته این پیشنهاد بخاطر عدد F بود و بنده در خصوص شارپی این لنز اطلاعات دقیقی ندارم!
اما در رده های زوم
لنز Tamron 17-50 F/2.8 بدون لرزشگیر را اگر برای نیکون پیدا کنید نباید بیشتر از 1.200 باشه
لنز Tokina 11-16 F/2.8 هم هست که جناب عطا ظاهرا حدود 1.700 تهیه کردند و انشااله دقیقتر خدمتتون توضیح خواهند داد!
پیرو فرمایش دوست عزیزم، لنز 35 میلیمتری به کارتون مییاد اما این لنز مشکل ca رو داره که قابل چشم پوشی نیست. و من هم همینطور مثل ایشون لنز 50mm f/1.8 G رو براتون پیشنهاد می کنم. گزینه بعدیتون همین لنز هست با دیافراگم f/1.4 منتها این لنز مشکل شایع شارپ نیودن تصاویر در لنزهای با دیافراگم باز رو داره که خوشبختانه ورژن 1.8 این مشکل رو نداره و در f/1.8 هم از گوشه تا گوشه تصویر (edge to edge) بسیار شارپ هست. بوکه نرم و خوبی هم داره. ضمن اینکه قیمتشم حدود 750 تا 850 هست اما قیمت ورژن 1.4 حدود 1500 تا 1600. همچنین در لنز 1.8 از یه عدسی aspherical استفاده شده که دقت خطوط رو افزایش و همچنین اعوجاج رو به طور محسوس کاهش داده و لنز بسیار محبوبی هست.
لنزهایی با دیافهای بازتر از 1 لنز های قدیمی هستند. تا اونجاییکه یادمه لنزی نیکونی که من ازش اطلاع دارم لنزی با f/0.95 بود که مربوط به دوربین های قدیمی میشد که هنوز فوکوس اتوماتیک نه در دوربین ها وجود داشت و نه در لنز ها.
سلام به دوستان
من می خوام لنز 28-80 عوض کنم بین این دوتا لنز موندم 17-85 دست دوم و 18-135 stm برای من فقط شارپنس مهم
سلام
به نظرم لنز 18-135 stm از نظر شارپنس از 17-85 قدیمی در اکثر فواصل کانونی بهتره خصوصا در گوشه های تصویر ، ضمن اینکه تله بلند تر و همچنین STM بودن که در صورت ارتقاء بدنه کراپدارتون به مثلا 70D یا 700D یا 650D میتونه خیلی مفید باشه . به نظرم الان دیگه با وجود 18- 135 stm و 15-85 دیگه کسی دنبال 17-85 نمیره .
سلام و خسته نباشید به اساتید محترم
دوستان من کانن 650d دارم با لنز 18-55
برای خرید یک لنز برای کار آتلیه چه لنزی رو بهم پیشنهاد میکنید؟
اگه بودجه ام برسه یه لنز هم میخوام برای فضای باز.
ولی اولویتم برای کار تو اتلیه است.
پیشاپیش ممنون
درود
همانطور که جناب دانش پایه فرمودند مشخص کردن مقدار بودجه مهمه!
با این حل لنزهای پیشنهادی برای پرتره موارد زیر خواهد بود
1- 85mm F/1.8 (که تقریبا تمام اساتید برای کار آتلیه این لنز را معرفی می کنند)
2- 50mm F/1.4
3- 50mm F/1.8 که دو مورد آخر بدلیل استفاده بر روی بدنه کراپدار بعنوان پرتره قابل استفاده خواهند بود!
بعنوان لنز همه کاره هم پیشنهاد می کنم به فکر لنز 135-18 سری STM تهیه کنید
اگر از نظر بودجه توان هزینه تا حدود 2.200 هم دارید بنظرم 85-15 گزینه خوبیه.
اگر محدودیت در هزینه دارید 50-17 دیاف 2.8 شرکت هایی مثل سیگما و تامرون (نسخه بدون لرزشگیر) گزینه های خوبی هستند
لنزه 18-135 stm خیلی عالیه امروز دوربین و لنز بدستم رسید ممنون از همه که راهنماییم کردند
یه سوال من می خوام ببینم این لنز 50m/f1.8 چه زاویه دیدی داره و در چه حدی از منظره رو پوشش میده می تونم برای این که بفهمم لنز 18-105 خودم رو روی 50m تنظیم کنم آیا همون زاویه و پوشش رو به من میده یا زاویش واید تره یا حالا بسته تره ؟ یا راه دیگری داره تا من بفهمم چه زاویه دیدش چقدره یا چقدر زوم شده ؟
بله D5300 هم جز دوربینهای کراپدار هست.
این اختلاف بخاطر اندازه سنسور های APS-C یا اصلاحا کراپدار با سنسورهای فول فریم به وجود میاد. اندازه سنسورهای نیکون که به dx معروف هستند حدود 23.5 *15.6 هست ولی فاصله کانونی که روی لنزها نوشته میشه حتی اونهایی که مخصوص دوربینهای کراپدار ساخته میشن بر اساس سنسورهای فول فریم 36 *24 محاسبه میشن.
برای همین اگه بخوایم بدونیم یه لنز به عنوان مثال 50mm روی دوربنهای کاپدار معادل چه زاویه ای روی دوربینهای فول فریم ایجاد میکنه باید اون رو در یک عدد که به ضریب کراپ شناخته میشه ضربب کنیم. این عدد از تقسیم طول دو سنسور بدست میاد 36÷23.5 = 1.5 (این عدد در دوربینهای کنون به خاطر کوچکتر بودن سنسور 1.6 هست)
پس شما اگه فوکال لنز 105-18 رو روی 50 بزارید در دوربین d5300 فرقی با لنز 50/1.8 نمیکنه. ولی اگه بخواید بدونید لنز 50 روی دوربینهای فول فریم چه زاویه ای میده. لنز 105-18 خودتون رو روی 33 بزارید.
دوست گرامی با سلام،
لنز 50 یه لنز فول فریم هست که اگه روی کراپدار بسته بشه باید ضریب کراپ اعمال شود که 1.5 هست. عدد به دست آمده 75 برای سنسور کراپدار هست که زاویه دید تنگتری خواهد داشت.
فایل پیوست 61004
اینجا رو هم ببینید: http://www.kenrockwell.com/tech/crop-factor.htm
با سلام
اگه اشتباه نکنم هنگامی که یک لنز (حالا میخواد برای فول فریم باشد یا برای کراپدار ) رو روی یک بدنه ی کراپدار نصب کنید باید کراپ فاکتور را اعمال کنید.
با این حساب شما باید لنز خودتون رو روی 50mm تنظیم کنید.
در این صورت با توجه به این که کراپ فاکتور دوربین های aps-c نیکون 1.5 هست،این فاصله معادل 75mm بر روی یک فول فریم میشود.
عطا جان بنظرم حق با مصطفی عزیز است، فرمایش شما بجهت مقایسه کادر ف.ف با کراپدار(در اینجا کراپ 1.5) و بدست آوردن کادری برابر صحیح میباشد.
در صورتی که سوال دوستمان مقایسه فوکال 50 در لنزهای 18-105 و 50mm بر روی یک بدنه است و این ربطی به کراپ ندارد؟ درست میگم؟
دقیقا حق با شماست. من اینطور متوجه شدم که ایشون می خواهند زاویه دید در حالتیکه لنز 50 روی بدنه کراپدار سوار میشود رو مورد بررسی قرار بدند که با توجه به پست قبلی بنده ملاحظه می فرمایید که زاویه دید تنگتر میشود به جهت اعمال کراپ برای یک لنز فول فریم روی بدنه کراپدار. اما ظاهرا اینطور نبوده و فوکال برابر مد نظرشون بوده که در این صورت فرمایش همه دوستان صحیح است.
ارادتمند.
واقعا دست همه درد نکنه خیلی ممنون که سره یه سوال غیره حرفه ای من همه این جوری جواب میدن واقعا که همه شما ها خیلی گل هستید
من می خوام ببینم وقتی لنز 50m رو روی دوربین d5300 میزارم چه تصویری دارم و چه زاویه دیدی دارم و چه قدر زوم شده و می خوام بدونم لنز خودم رو روی چه فوکالی تنظیم کنم که همون تصویری رو که لنز 50m به هم میده رو ببینم و تست کنم
وقتي لنز 50 م م را روي دوربين خودتان (كه كراپدار است) ببنديد تصوير آن 1.5 برابر بزگتر از ديد عادي چشمتان است .(به شرطي كه يك چشمتان راببنديد و با يك چشم نگاه كنيد)
اگر مي خواهيد ببينيد لنز فول فريم 50 م م روي دوربين شما چه كادر تصويري مي دهد، لنز كراپدار 18-105 خود را روي 50 م م تنظيم كنيد . لنز 50 م م فول فريم هم دقيقاً همان كادر تصوير را به شما خواهد داد.
حالا نمیشه با دو چشم نگاه کنم :)))))) اخه من عادت دارم :)))))نقل قول:
وقتي لنز 50 م م را روي دوربين خودتان (كه كراپدار است) ببنديد تصوير آن 1.5 برابر بزگتر از ديد عادي چشمتان است .(به شرطي كه يك چشمتان راببنديد و با يك چشم نگاه كنيد)
اگر مي خواهيد ببينيد لنز فول فريم 50 م م روي دوربين شما چه كادر تصويري مي دهد، لنز كراپدار 18-105 خود را روي 50 م م تنظيم كنيد . لنز 50 م م هم دقيقاً همان كادر تصوير را به شما خواهد داد.
دمه شما گرم خیلی ممنون من همین رو می خواستم بدونم که عوضش کلی چیز دیگه از همه دوستان یاد گرفتم خیلی ممنون
سلام
لنز Samyang 650-1300mm MC IF f/8-16 چه نوع لنزی و کاربدش دقیفا چیه آیا مناسب و کار آمد هستش تو توضیحاتش خیلی تعریف شده بود از لنز آیا واقعا لنز خوبیه؟
چقدر موضوع را پیچیده کردید! دوستمون یک سوال کوچک داشتند.
در این مورد لنز کراپ و فول فریم نداریم. همه یکسان مدرج میشوند. تمام لنزهای 50 میلیمتری روی بدنه یکسان زاویه دید یکسان دارند چه برای فول فریم باشد چه مخصوص کراپ، چه لنز زوم باشند و آنرا روی 50 قرار داده باشید و...
اگر میخواهید زاویه دید یک لنز 50 مم را ببینید کافی است هر لنزی که دارید را روی 50 مم تنظیم کنید.
دوربین : canon lens fd 50mm 1:1.4
لنز : auto zoom 85-205mm 1:3.8
من فقط الان نمیدونم مثلا الان فواید دوربین من با این مشخصات بالاش چیه. نمیدونم که مثلا زده 1:3.8 خب این الان یعنی چی؟ الان این مشخصات برای
عکاسی نجومی چه فوایدی داره بده ؟ خوبه ؟ کاربردیه؟ قدرت لنز کافیه ؟ هرجام که مطالعه میکنم روان توضیح ندادن. در مورد دیافراگم توضیح دادن میگن
عمق عکس کمتر بیشتر میشه.خب این الان یعنی چی که عمق عکس بیشتر میشه؟
صحفه ی 202 عکس دوربین هست
یکی راهنماییم کنه دیگه.
دوست عزیز شما برای شروع باید در مورد تئوری عکاسی و تجهیزات مطالعه بیشتری داشته باشید.
دانشنامه عکاسی
بیشتر اسباب بازیه (قیمت دلاری رو ببینید متاسفانه لنز های سامیانگ در ایران خیلی گرون هستند اگرچه وارد کننده زیر بار نمیره )80 سانت هم ارتفاع داره
کاربری هم چی عرض کنم هر چیزی که سرعت لازم نداشته باشه مثلا حیوانات در روز ،لب دریا :D ،ماه و ...(توقع حرفه ای نداشته باشید)
در اطلاعات این لنز خیلی ازش تعریف شده بود
گمراه کننده بود این تعاریف...برای خرید لنز ارزان تله قصد تهیه Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS IIو دارم که لنز ارزان و به ظاهر کار امدی آقای چگینی هم لطف کردند چند عکس ازین لنزو اینجا قرار داده بودند که با توجه به قیمتش عکسهای خیلی خوبی بود البته با هنر و دانش ایشوننقل قول:
این لنز آینهای مناسب کسانی است که گسترهی زوم بسیار بالایی طلب میکنند. این لنز از بهترین مواد و با بیشترین دقت طراحی و ساخته شده است. تمامی عدسیهای دارای پوششهای سطحی ضدبازتاب هستند تا بیشترین عبور نور حاصل شود. بدنهی لنز از جنس فلزات بادوام است. مبدل T2، که بهصورت مجزا بهفروش میرسد، اجازهی اتصال این لنز را بهانواع دوربینها میدهد. همچنین میتوان مبدل ×2 را تهیه کرد، تا فاصلهی کانونی لنز معادل 1300 تا 2600میلیمتر (در قطع فولفریم) شود.
باید ببینید کی تعریف کرده!
شرکت سازنده، وارد کننده، یا مصرف کنندگان!!
این لنز از نظر کیفیت ارزش خرید به این قیمت نداره!
درسته شما یک تله زوم بالا دارید ولی با این F بسته عملا باید در ISO بالا اقدام به عکاسی کنید و با توجه به کیفیت اپتیک ضعیف و نداشتن سیستم فوکوس اتوماتیک، به درد کارهایی مثل عکاسی حیات وحش که یکی از شاخته های اصلی کار با لنز های تله هست نمی خوره!
نداشتن لرزشگیر مهمترین مشکل در استفاده از این لنز هست که تقریبا لوزم استفاده از سه پایه را تحت هر شرایط اجتناب ناپذیر می کنه.
طول لوله بلند لنز هم که منجر به بر هم خوردن مرکز ثقل دوربین و در نتیجه سختی در کنترل آن خواهد بود و دراثر کمتری وزش باد (با توجه به نبود لرزشگیر) مدام با فلو بودن تصویر روبرو خواهید شد.
من شخصا ترجیح می دهم این لنز را بخرم و صرفا به عنوان یک اسکوپ ازش استفاده کنم!
ببینید این مسئله را قبلا هم خدمتتون عرض کردم! راهی که شما قصد رفتنش را دارید من الان وسط راهم و در اوایل هم به حرف اساتید فروم خیلی اهمیت ندادم که نتیجش این بود که به جای خرید لنز تله خوب یک لنز 200-18 خریدم و الان تقریبا بلااستفاده است!
حالا تازه به فکر خرید تله افتادم در حالی که قیمت لنزها سه برابر شده.
گرایش کار من طوریه که مجبورم لنز تله تهیه کنم و الان در صدد تهیه یک لنز 600-150 تامرون و یا 400-100 کنون هستم. لنز تله خوب به خاطر ماهیت طراحی که داره گرانه!
پس بهتره بجای اینکه کم کم هزینه کنید به فکر خرید یک لنز بدرد بخور برای همیشه باشید.
با پولی هم که شما قصد داشتید برای سامیانگ هزینه کنید به راحتی می توانید یک لنز 300-70 کنون کارکرده (حدود 1.000.000 تومان) و یا یک لنز 300-70 تامرون (حدود 1.400) تهیه بفرمایید.
زوم بلند تر مدنظرتون هست باید به فکر خرید یک اسکوپ با این هزینه باشید که البته هیچ وقت کیفیتش به لنز نمی رسه ولی از لنز سامیانگ بهتره!
در خصوص لنز 250-55 کنون هم این لنز جزو لنزهای ارزان قیمت بازار هست و بطور حتم جناب چگینی هم دست دوم کنون 300-70 را و یا تامرون 300-70 را به این لنز ترجیح می دهند.نقل قول:
گمراه کننده بود این تعاریف...برای خرید لنز ارزان تله قصد تهیه Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS IIو دارم که لنز ارزان و به ظاهر کار امدی آقای چگینی هم لطف کردند چند عکس ازین لنزو اینجا قرار داده بودند که با توجه به قیمتش عکسهای خیلی خوبی بود البته با هنر و دانش ایشون
در مجموع این شما هستید که باید از لنز استفاده کنید ولی طوری خرید کنید که بعد از آن هیچ وقت نگویید «ای کاش فلان مدل را می خریدم»
ارادتمند