درود،
احسان عزیز، مورد استفاده این دو لنز متفاوته. 140-17 یه لنز واید زوم و 105-24 هم یه لنز walk around. اگه هدفتون عکاسی واید هست که 40-17 خیلی بهتره. اگه هم که 24 میلیمتر برای عکاسی واید براتون کافی هست در کنار کیفیت خوب 105-24 بهتره ولی در کل شارپنس و کیفیت 40-17 بهتره. هر دو هم f/4 و از این نظر نسبت به هم برتری ندارند.
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
سلام
احسان جان، ظاهرا به فول فریم ارتقاء دادین و مبارک باشد.
آنطور که متوجه شدم نیاز به لنز، برای پرتره و منظره دارید، خوب پاسخ تقریبا مشخص است و برای هر یک میتوانید لنزهای تخصصی خودشان را تهیه کنید، بعنوان مثال EF 85mm f1.8 USM برای پرتره(فعلا) و لنزهای واید مانند EF 16-35 f4L IS USM برای منظره(بنظرم اختلاف تقریبا 1.2 ملیونی در قیاس 17-40 کاملا ارزش خرید دارد)، ولی خوب احتمالا به مشکل بودجه برمیخورید لذا،
با توجه به مبلغ 2600 مد نظرتان، بنظرم بهتر است فعلا همان لنز کیت EF 24-105 f4L IS USM را استفاده کرده، هر زمان که قادر به خرید لنزهای تخصصی بودین آنرا با کمترین ضرر، تعویض نمائید.
ارادتمند
مهدی جان ممنون از راهنمایی شما
هنوز فول فریم نگرفتم
اگر اتفاق خاصی رخ ندهد ماه آینده
فعلا در حال تحقیق برای لنز هستم...در حال حاظر یک لنز تامرون 70-300 دارم...و دنبال یک لنز هم برای منظره هستم
حالا مردد هستم لنز کیت 105-24 را انتخاب که فعلا نیازهای معمولی را پاسخ میدهد یا 40-17 که واید هستش و برای منظره...
برای پرتره هم فعلا انتخابم 50mm یا 40mm هستش (بخاطر بودجه و قیمت پایین این لنزها)
لنز 35-16 یکی از بهترین گزینه ها هستش اما 5.200 قیمتشه :D
ویرایش توسط ehsan1 : Thursday 29 January 2015 در ساعت 01:01
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
خواهش میکنم. خوب پس هنوز فرصت هست. ببینید در مورد پرتره، چند نمونه از پرتره هائی که در تاپیک مربوطه ارسال کردین، همه کادرهای نسبتا بسته، و با فوکال بالا بر روی کراپدار گرفته شده، بنابراین در مورد فوکال 50mm بر روی قطع ف.ف بیشتر بیندیشید.
در مورد واید، منظور بنده f4 این لنز هست(اگر نیاز به روزنه باز نداشته باشید) که هم بلحاظ اپتیکی، و هم داشتن IS و البته جدید بودن آن و عدم نیاز به ارتقاء عن قریب، همه اینها به آن یک و اندی اختلاف قیمت می ارزد. تاپیک آن ها را هم بخوانید، جناب نژادی چنین تعویضی کرده و نظرشان را درآنجا نوشته بودند.(اگر اشتباه نکنم)
فراموش نکنید که داشتن یک لنز خوب، بهتر از چندین لنز معمولی است. (مگر در شرایط خاص)
ارادتمند
دوستان مشاوره گیر برن کنار، نوبت منه ! :دی
دوستان بادی 7100 نیکون انتخاب شد و لنز توکینا 11-16 هم برای منظره تهیه شد.
دنبال لنزی Walk Around با فوکال متناسب با توکینا هستم. بودجه اطراف 1.500 تومنه. لنز شارپ و خوش رنگی میخوام
تجربه 18-135 کنونی از نظر عمق رنگ و شارپنس برایم زیاد راضی کننده نبود.
حاضرم کمی از فوکال تله بزنم.
ممنون.
اینستاگرام
و حد متوسط وجود نداره ؟
مثلا سیگما 17-50 اف 2.8 ؟
هرچند فوکال تله محدودتری داره. بالاخره یکم تله هم لازم داریم ....
ویرایش توسط Amin.Zallaghi : Friday 30 January 2015 در ساعت 23:49
اینستاگرام
لنز 40-17 کنون بدون لرزشگیر است؟
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram