یه نیست جا انداختین عطا جان ؟
راستش هنوز خودمم نفهمیدم دیاف باز میخوام یا نه. اما واقعاً کمبود شارپنس و عمق رنگ رو در 18-135 حس کردم. دستم برای ویرایش فایل های گرفته شده با این لنز بسته بود. البته بی سوادی ما رو هم درنظر بگیرید..
احسان جان برای فوکال های زیر 50مم ( زیر 80 مم کراپ ) نبود لرزش گیر زیاد هم مهم نیست، همچون که 50مم اف 1.8 لرزش گیر نداره. مگر اینکه مثل من اعصاب درست درمون نداشته باشی...
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
امین جان منظورم این بود که اگه احتیاج ضروری به دیافراگم باز سیگما ندارید، دیافراگم بسته لنزهای نیکون هم براتون مناسب هست. درسته که لنز در انتقال نور و رنگها تاثیر بسزایی داره اما نباید از سنسور و همچنین نحوه پردازش تصاویر و رنگها توسط پردازشگر هم غافل شد و در این مورد هم سنسور و هم لنز مهم هستند.
به نظرم با خرید D7100 و همچنین استفاده از پروفایلهای عکس و اعمال تنظیمات لازم با یکی از دو لنز یاد شده به خواسته هاتون میرسید و از نتایج راضی خواهید بود.
در مورد لنز سیگما هم نیاز سنجی کنید. کاربرد این لنز در عکاسی نجومی و محیطهای کم نور هست و با بازه کمی که تحت پوشش قرار میده، عملا انعطاف زیادی رو در استفاده از این لنز نخواهید داشت.
نظر دوستان بین این 3 لنز Nikon 10-18mm f/4 و Nikon 50mm f/1.8 و Nikon 18-55mm VR II برای عکاسی پرتره کدومه؟
ویرایش توسط Pijoo : Sunday 1 February 2015 در ساعت 15:19
سلام
برای عکاسی پرتره مهم ترین ویژگی لنز فاصله کانونی 50mm به بالا و دیافراگم باز هست پس بهترین گزینه 50mm f/1.8 و به 10-18 فکر هم نکنید. ( البته همین لنز های واید هم در شرایط خاصی استفاده می شوند)
در ضمن احتمال دادم مثل خودم تازه کار باشین، برای همین توصیه میکنم مباحث مربوط به ژانر های عکاسی و لنز های مرتبط را که به راحتی در همین فروم و اینترنت در دسترس هستند با دقت مطالعه کنید.
سیدمحمد آقامیرزائی
لطفا تصاویر من را نقد کنید. ویرایش هم آزاد.
Olympus OM-D E-M5 + 12-50mm 3.5-6.3
برای 6D لنز 40mm بهتر است یا 50mm ؟
این که گفته میشه در 40mm از همون F 2.8 که دیافشه شاپه درسته؟
واینکه در 40mm ، اون 10 میل کمتر چقدر میتونه تاثیر داشته باشه؟
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
برای چه کاربردی مد نظر شماست؟! قطعا هر کدام کاربری خاص خود را دارد.
ولی در مورد شارپ بودن ۴۰ از دیاف ۲.۸ باید عرض کنم خیر این طور نیست.تقریبا همه لنزها در باز ترین دیافراگم کمی افت کیفیت نسبت به دیاف های بسته تر دارند و این لنز هم مستثنی نیست.
Canon EF 40mm f/2.8 STM Lens Image Quality
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram