instagram: niazch
با تشکر از دوستان عزیزم بابت راهنمایی... تقریبا خودم هم به همین تامرون 24-70 رسیدم...حالا نمیدونم لنز خوبیه یا نه ... ریویوها و نظرات مثبتی ازش خوندم..
نیما جان.. لرزشگیر داشته باشه بهتره..خیالم راحته..بیشتر اوقات روی دست عکاسی میکنم و معمولا با ایزوهای پایین.. لرزشگیر میتونه کمک کننده باشه.. دو هفته پیش که ایران بودم با 6 دی و 24-105 از مراسم عروسی یکی از اقوام عکاسی کردم.. اونجا بود که کاملا به این موضوع پی بردم که لرزشگیر داشتن لنز چه موهبتیه و دیاف بسته لنز چه مصیبتی !!! واسه همین بطور کلی قید لنز 24-105 رو زدم !! کم کم دیگه داشتن دیاف باز در لنزهام داره واسم به یک اصل اساسی و غیر قابل اغماض تبدیل میشه !!
و به همین دلیل در شرف خرید لنز 70-200 تامرون هم هستم انشالله و همچنین مترصد معرفی شدن 85 سیگما سری آرت..
پ.ن.: 15_30 تامرون در دوبی موجود هست.. قیمتش کمی بالاست و ظاهرن بطور غیر معمولی بزرگ و غول آساست!!
مبر ز موی سپیدم گمان به عمر دراز
جوان ز حادثه ای پیر میشود گاهی ...
"حامد "
کوچک؟ منظور شما فوکال کمتر هست و یا به لحاظ ابعاد کوچک؟
اگر منظور شما دومی است که باید بگم این یک حسن بحساب می آید نه عیب!
شما چون بدنه کراپدار دارید نیازی به تهیه لنزهای EF ندارید که طبیعتا کلی براتون ارزانتر خواهد بود این انتخاب.
لنز EF 75-300mm III یک ... به تمام معناست و حتی اگر به رایگان بهتون دادند ازش استفاده نکنید، چون جز بی کیفیت کردن عکس های شما، عهده دیگری ندارد بنظرم!
این هم لینک مقایسه در انتهای بازه:
Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III Lens Image Quality
این هم تاپیک مربوط به این لنز در انجمن که خواندنش را توصیه میکنم:
EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM
مگر آنکه بودجه ای مناسب(چند برابر) برای اینکار داشته باشید که آن بحث دیگری است.
باز هم نظر سایر دوستان را جویا شوید.
سلامدو هفته پیش که ایران بودم با 6 دی و 24-105 از مراسم عروسی یکی از اقوام عکاسی کردم.. اونجا بود که کاملا به این موضوع پی بردم که لرزشگیر داشتن لنز چه موهبتیه و دیاف بسته لنز چه مصیبتی !!!
24-105 که لرزه گیر دارد!!
بله...لرزه گیر دارد.. به همین دلیل عرض کردم که ارزش وجود لرزشگیر بخاطر استفاده از لرزشگیر 24-105 بیش از پیش به بنده ثابت شد.. و در عین حال دیاف 4 این لنز بنده رو نا امید کرد...
شاید کمی مطلب رو بصورت مبهم بیان کردم..
مبر ز موی سپیدم گمان به عمر دراز
جوان ز حادثه ای پیر میشود گاهی ...
"حامد "
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام