دوست من اگه زیاد عجله نداری و میتونی چند ماهی صبر کنی منتظر 18-140 AFP باش که فوکسش چندین برابر سریع تره و شارپ تر با لرزشگیر بهتر.
و در غیراین صورت هم اگه حتی قصد خرید بالافاصله هم داری به نظر من صرف با 18-55 AFP هست !
دوستان این انجمن AFP رو تست نکردن و نمیدونن این لنز چقدر خوبه
دیروز بادی D3300 با لنز AFP رو با بادی 700D کنون و لنز 50MM F1.8 مقایسه کردیم و از لحاظ شارپنس هیچ تفاوتی بین 18-55 AFP و اون لنز نبود
در اصل تقصیر این لنز 35 که من خریدم نیست که انقدر ایراد ازش میگیرم، تقصیر از 18-55 AFP هست که انقدر شارپه.
یه نکته جالب درمورد این لنز اینه که شفافیتش توی اپرچر 3.5 و بالاتر تفاوتش اصلا قابل لمس نیست
فوکسش که دو برابر نه سه برابر نه بلکه ده برابر سریعتر و دقیق تره
در مورد صدا هم به هیچ وجه اصلا هیچ صدایی نداره
فوکسش تاحالا برای من حتی یک بار هم نشده که اشتباه بکنه
لرزشگیرش که فوق العادست، منی که با 35MM AFS حتی با شاتراسپید 100 نمیتونم عکس شفاف بگیرم به علت لرزشدست، با 18-55 AFP روی شاتر اسپید 1/10 راحت عکاسی میکنم
نمیدونم بوکه ی 18-140 AFS چطوره، اما تو مقایسه ای که بین 18-55 AFS و 18-55 AFP کردیم، بوکه ی AFP اصلا یه سرو گردن بالاتر بود خیلی زیبا تره
کلا این تکنولوژی AFP اصلا یه جهش عجیب غریبه که واقعا از متخصصان این فروم میخوام این لنز صد دلاری رو یه تستش بکنن و ببینن که نیکون چیکار کرده
بهرحال پیشنهاد من به شما اینه که قبل از خرید، 18-140 AFS و 18-55 AFP که تازه اومده رو تست و مقایسه کنید و بعد خرید کنید که به درد من که چشم بسته خرید کردم دچار نشید
سپاس