جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
با سلام
ممنون مي شم دوستاني كه با لنز 55-250 stm كانن كار كردند نظرشون رو بگن ؟
مي خواستم رو بدنه ٧٠٠d استفاده كنم.
درود...
لنزی است سبک..جمع و جور..با مانت پلاستیکی.. شارپنس کاملا قابل قبول در تمام فوکالها بخصوص 150 تا 250... وینیت بسیار زیاد.. فوکوس سریع و نرم همانند بقیه اعضای خانوادش.. قیمت بسیار مناسب.. داشتنش رو به تمامی کانن دارانی که دوربینشون stm رو پشتیبانی میکنه توصیه میکنم.. بیشتر از قیمتش ارزش داره و واجبه توی کیفتون باشه..بخصوص در مسافرتها...
مبر ز موی سپیدم گمان به عمر دراز
جوان ز حادثه ای پیر میشود گاهی ...
"حامد "
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
Zoom
F5-6.3 - Telephoto Zoom
Aperture
f/5-6.3 - f/22 Aperture
Minimum Focusing Distance
220 cm Minimum Focusing Distance
Stabiliser
Optical Image Stabiliser
Unique Feature
Portrait, Nature, Wildlife, Sports & action
Unique Feature
Optical stabilization compensates for camera shake (not available on Sony & Pentax mounts)
Type
150-500MM
Model No
سلام دوستان .ممنون میشم اگر کسی از قیمت لنز سیگما
SIGMA LENS 150-500MM F5-6.3 با مشخصات بالا اطلاع داره به من هم بگه .
سلام
دوستان امروز یه سفر عکاسی داشتم
به دلیل نداشتن لنز الترا واید مجبور شدم با لنز 23 فوجی بصورت پانورما عکاسی کنم نتایج بد نشد ولی عکسا عریض شد و نسبت استانداردی برای استفاده نداد
به همین خاطر مجبور به ثبت افقی و عمودی شدم که دردسر ادغامشون زیاد شد و نیاز به لنز الترا واید شدیدا احساس شد.
یه سوالی برام پیش اومده،برا رسیدن به زاویه دید پانورما متشکل از3عکس عمودی و افقی مجموع 9 شات با لنز 23 مم کراپ چه لنز الترا وایدی نیازه که بشه با یه شات اون زاویه دید و بدست اورد.
با لنز 10-24 فوجی میشه به نتایج مشابه رسید.
جلال پارسا
سلام دوستان بنده دوربین 450d دارم میخوام یه لنز براش بگیرم که فوکوس قوی داشته باشه تله باشه
خودم اینارو پیدا کردم
SIGMA 70-300MM
Canon EF 75-300mm
Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II
بوجه هم به این لنزا میرسه.
بیشتر منظره و از آدما و خیابان ها عکس میگیرم.
سلام
فارغ از نیاز شما برای تهیه تله، بهترین گزینه ارزان قیمت برای کراپدارهای کانن بنظرم گزینه سوم، البته از نوع STM آن میباشد که قیمتی در حدود 600 ت دارد.
Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM Lens Review
درود...
برای کانن 5 دی مارک 3 چه لنزی رو بعنوان تک لنز با دیاف باز و واید مناسب ( حداکثر 24) و قیمت مناسب و منطقی پیشنهاد میدید؟؟ میخوام شارپنس و کیفیت اپتیکی خوب و کاملا قابل قبولی داشته باشه و لرزشگیر هم حتما داشته باشه... بودجه هم بین سه تا سه و نیم....حداکثر 4 میلیون...
مبر ز موی سپیدم گمان به عمر دراز
جوان ز حادثه ای پیر میشود گاهی ...
"حامد "
يكي از بهترين لنزهاي كنون 16-35 f/4 لرزشگيردار است. فكر ميكنم قيمت حدودي 4200 دارد.
كنون لنز 24ميليمتري 2.8 لرزشگيردار را هم دارد كه البته به نظر من از نظر فاصله كانوني زياد جالب نيست.
اگر لنز خيلي وايد با f/2.8 بخواهيد 14 ميليمتر ساميانگ هم گزينه ارزان و خوبي است.
اگر هيچ كدام از موارد بالا را نمي پسنديد به نظرم بايد منتظر تمرون 15-30 2.8 لرزشگيردار بمانيد.
يك سوال. با لرزشگير مي خواهيد چه كاري انجام دهيد؟؟
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"