نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
من بودم این کارو می کردم :)
چون 18-105 داشتم، 50 رو دارم و اولی رو دادم رفت و 70-200 گرفتم و یه 10-20. همیشه تو فکرم این بود که اون وسط همون 50 نیازامو پوشش میده، بعد از اون واقعاً همیشه فکر کردم چرا یه زوم رنج مثل 24-70 یا حداقل 16-85 ندارم! البته بگم چون منم همیشه تو ذهنم آینده ای فول فریم وار! رو برای خودم متصورم فکرم رو 24-70 بوده و هست و بخاطر عدم دست پر مالی همین تمرون گرامی که اتفاقاً لنز بسیار عالی ای هم هست رو ترجیح میدم. ولی به طور کلی باید ببینی واقعاً لازمت میشه اون رنج یا نه! من میتونم بهش توجه نکنم ولی واقعاً گاهی فکر می کنم چقدر خوب بود جای 50 پرایم یه زوم اون وسط بود!
جدیداً مسئله ای دیگه ذهنمو درگیر کرده. 11-16 توکینا رو بخاطر دیاف بازش و جهت آسمان شب خریداری کردم ولی هرچی بررسی میکنم میبینم نه وقت ستاره گرافی دارم نه مکانش و نه موقعیتش
حالا موندم 11-16 رو بفروشم 12-28 اف 4 توکینا بخرم بخاطر رنجش.
این هم با منطق جور در میاد ؟
کلاً کیفیت و شارپنس 11-16 و 12-28 در یه سطحه ؟
و اگه روزی فرصت ستالره گرافی دست داد به اف 4 هم میشه به جایی رسید یا نه ؟
ممنون
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
امین جان پیشنهاد میکنم همین لنز توکینا رو نگه دارید چون واقعا لنز ارزشمندیه، اختلاف یک استاپ اون هم در عکاسی آسمان شب قابل توجه هست. 28-12 هم لنز خوبیه و کیفیت مناسب رو داره و شارپنسش تقریبا در حد 16-11 هم هست.
اما اگه هیچ وقت نمی خواهید عکاسی آسمان شب کنید و احتمالش صفر هست و احساس می کنید رنج بیشتر 28-12 بیشتر به دردتون خواهد خورد، 28-12 رو تهیه بفرمایید اما اگه احتمال عکاسی آسمان شب میدید هر چند اندک، پیشنهاد میکنم همین 16-11 رو نگه دارید که واقعا ارزش و برتری اون توی آسمان شب مشخص میشه.
سلام دوستان و اساتيد :)
من ميخوام واسه دي ٧١٠٠ لنز بخرم بين اين تركيب ها موندم
Nikon 16-85 /nikn 70-300vr/nikn 35mmf1.8
يا
Nikon 16-85/ nikon 85mm f1.8'/nikon 35mm
ياnikon 16-85/nikon 70-300 vr/ nikon 50mm f1.8
يا
Tokina 12-24 / nikon16-85
سبك عكاسي من هم پرتره هست ولي تو فضاي باز البته بوكه واسم مهم هست ولي نميدونم كدوم واسه زمان طولاني و كارايي خوبي داره
همچنين منظره هم عكاسي ميكنم ولي نه به اندازه عكاسي خياباني و پرتره ( ولي واسم مهمه كه خوب باشه و در كل عكس هاي منظره هايي كه ميگيرم از پرتره هام بهتره) :))
""" من ابن سوال رو توي فروم راهنمايي خريد دوربين به اشتباه گذاشتم ادمين لطفا اگر صلاح ميدوني اون رو پك كنيد ممنون""
به نظر من ترکیبNikon 16-85/ nikon 85mm f1.8'/nikon 35mm برای دوربین نیکون کراپ واقعا عالی است. بهترین لنزها و بهترین رنج لنزها برای کراپ هستند. هم لنز تخصصی پرتره دارید هم کمی لنز تخصصی برای منظره. اگر بعد از مدتی در منظره تخصصی تر شدید باید یک اولترا واید را هم امتحان کنید.
البته به نظرم اول 16-85 را بخرید تا در انتخاب فاصله کانونی که برای شما بیشتر کاربرد دارد راحت تر باشید.
عکاسی با دوربین سنسور بزرگ(کراپ) با لنزهای زوم نه چندان سریع، شبیه رانندگی با فراری با رینگ 15 است. لذت عکاسی با پرایمهایی همچون 85 یا 50 یا 35 که کیفیت بسیار عالی دارند چند برابر می شود مخصوصا شما که اهل بوکه هستید.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
سلام عزیزان
امیدوارم حالتون خوب باشه
من میخام دوربین دی 5300 نیکون رو بخرم منتهی توی خرید لنزش دو دل هستم
حالت اول اینه که یه این لنزو بخرم
Nikon 18-140mm f/3.5-5.6G ED AF-S DX VR
حالت دوم هم اینه که دو لنز
Nikon AF-S DX 18-55mm f/3.5-5.6G VR
و
Nikon 55-300mm AF-S DX f/4.5-5.6G ED VR
بخرم
هزینه تقریبا یکی در میاد
تو حالت دوم دوتا لنز دارم و زومم بیشتره ولی تو حالت اول یه لنز دارم و زومم کمتره
من تازه میخام عکاسی رو شروع کنم و زیاد سر رشته ندارم
واسه همین زیاد با اصطلاحات آشنا نیستم
اگه ممکنه بهم کمک کنین تا لنز خوب انتخاب کنم
مرسی
سلام
حالت اول تقریباً آشنایی خوبی از عموم ژانرها به شما میده و در ابتدای کار بد نیست که با یک لنز کار کنید مخصوصاً اینکه دو لنزی بودن در ابتدای کار! کمی سرگشتگی و خستگی هم ایجاد می کنه. هرچند حالت دوم تله ی بیشپتری در اختیار شما قرار بده ولی باید ببینید واقعاً میخواهید از اون تله ی اضافه استفاده کنید یا خیر! مثلاً پرنده گرافی یا حیات وحش گرافی رو انجام خواهید داد یا خیر؟ اگر وقت برای چنین کارهایی ندارید حالت اول شما رو در ابتدا راضی خواهد کرد. مخصوصاً که لنز دوم چندان لنز با کیفیتی هم نیست!
از لحاظ کیفیت تصویر تقریبا هر 3 لنز مشابه هم هستن
در صورت اینکه نیاز به تله زیادی نداشته باشید توصیه من خرید 18-140 هست چون بعد از مدتی که از دو لنز 18-55 و 55-300 استفاده کنید متوجه میشید که لنز 18-55 لنز کوتاهی هست و دائما باید در حال تعویض لنز باشید که خیلی اذیت میشید......
لنز 18-140 روی کراپدار رنجی معادل 27-210 بهتون میده که بسیار ایده آل هست.
پ.ن: خط رو خط شد
مهدی