جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
با سلام و عذرخواهی از اساتید چون نمی دونستم سوالم رو کجا بپرسم مجبور شدم اینجا مطرح کنم:
اول اینکه آیا 2 لنز با F یکسان به عنوان مثال 200-18 اگر یکی دهانه بزرگتری داشته باشد در مکان های کم نور نویز کمتری خواهد داشت؟
دوم اینکه 2 یا 3 لنز یکسان چطور امکان داره که در حداکثر زوم با هم متفاوت باشند؟ به عنوان مثال هر 3 200-18 هستند ولی همه اونها به فاصله 200 نمی رسند. یعنی اسماً 200 هستند ولی در عمل یکی 200 یکی 185 و یکی 192 هستند.
سلام
اول- مقدار نوري كه از لنز عبور مي كند علاوه بر مقدار باز بودن روزنه لنز (اپرچر يا ديافراگم) به مقدار گذر نور (Transmission) لنز بستگي دارد. در واقع لنز از عدسي هاي مختلفي تشكيل شده است كه هر يك مقداري از نور را عبور مي دهند و مابقي را منعكس يا جذب مي كنند و نتيجتاً تمام نور ورودي به لنز از آن خارج نمي شود. معمولاً هر چه المان هاي لنز بيشتر باشد، مقدار گذر نور كمتر مي شود. اين مقدار در لنزهاي مختلف بنا به ساختارشان متفاوت است براي مثال در دو لنز ماكرو سيگما 105 م م F2.8(يكي قديمي بدون لرزشگير و يكي جديد و لرزشگيردار) مقدار Transmission با هم تفاوت دارد:
https://www.dxomark.com/Lenses/Compa...58_836_360_836
مقدار گذر نور ارتباطي به سايز دهانه لنز ندارد.
دوم- فاصله كانوني لنزهاي زوم بعضاً در هنگام فوكوس تغيير مي كند كه به آن Focus Breathing مي گويند. اين تغيير به فاصله فوكوس هم بستگي دارد يعني يك لنز 70-200 روي فاصله كانوني 200 م م وقتي روي جسمي با فاصله 2 متري فوكوس كند ممكن است فاصله كانوني آن مثلاً از 200 به 175 م م تغيير كند ولي همان لنز وقتي از فاصله 10 متري روي سوژه فوكوس كند فاصله كانوني همان 200 م م باقي بماند.
ارادت
سلام هر چند که میدونم پست من پاک میشه ولی یه سوال یا به نوعی یه مشورت من الان لنز 50 نیکون دارم روی 7200 به نظرتون با خرید لنز 85 چه چیز اضافه ای به دست میارم و ایا اصلا منطقی هست ؟ چون من عاشق پرتره هد شات هستم با لنز 50 زیاد جالب نمیشه . حالا نظرتون چیه؟ مرسی ممنون
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام