جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
سلام.من الا یه لنز tamron 70-300 دارم با canon 18-55 STM.به فکره خرید یه لنز با F پایین هستم.خودم تو فکره SIGMA 18-35 F/1.8هستم.اون 18-55 رو میخوام بزارم برا ماکرو.حالا چند تا سوال:
1.آیا با خرید 18-35 و داشتن 70-300 رنج فوکال زیادی رو از دست میدم و تو عکاسی از سوژه ها به مشکل میخورم؟
2.نظرتون راجع به 18-35 SIGMA چیه؟انتخابم خوبه یا بهتر از این میتونه باشه؟
کیفیت لنز canon 17-55 رو هم چک کردم که سیگما بهتر بود.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با سلام
ببخشید نظرتون در مورد لنز F 4-5.6 DG Macro 70-300mm و 28-300mm f/3.5-6.3 DG Macro بفرمایید ممنون میشم
(siqma)
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
سيگما 18-35 لنز خاصي است. و چند ويژگي خاص هم دارد كه شايد در نگاه اول به چشم نيايد.
ويژگي هاي مثبت: سريع بودن(عدد F پايين)، كيفيت اپتيكي بسيار بالا، كيفيت ساخت بالا و بي رقيب بودن آن است.
نكات منفي: زوم آن برابر 2x است كه مي توانيم بگوييم براي يك لنز زوم عدد زيادي نيست - وزن زياد و ابعاد بسيار بزرگ نسبت به يك پرايم سريع - كمي عدم يكنواختي اتوفوكوس از آن گزارش شده است كه اگر اشتباه نكنم در بررسي dpreview و the digital picture به اون اشاره شده است - عدم رونق بازار خريد و فروش دست دوم لنزهاي سيگما
با اين وجود اين لنز هميشه يك لنز رويايي براي دوربين هاي سنسور كراپ بوه است. عده اي عقيده دارند كه اين لنز مي تواند جايگزين 2-3 پرايم باشد؛ پرايمهاي 30mm 1.4, 24mm و ... . عده اي هم عمق ميدان ايجاد شده توسط آنرا معادل لنز 24-70 2.8 روي فول فريم مي دانند. كلا نظرها نسبت به اين لنز كاملا مثبت بوده است.
در مورد از دست دادن فاصله كانوني بايد ميزان مصرف خودتان را ببينيد كه بيشتر در چه فاصله اي است. پيشنهادي كه مي توان براي همه ي كنوني ها به صورت عام كرد فاصله كانوني 15-85 است. ولي تجربه كردن و لذت استفاده از يك لنز پرايم سريع هم بايد در اولويت قرار داد. مخصوصا پرايم هاي 30-35-50. پيشرفت در عكاسي با لنزهاي پرايم سرعت بالاتري مي گيرد.
ویرایش توسط Nima Sadigh : Monday 3 November 2014 در ساعت 02:00
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
درود
اگر هر دو سیگما هستند، بهتره اصلا دوخریدشون را خط بکشید!
300-70 قیمتی حدود 500 داره و گزارشات زیادی از مشکل فوکوس در این لنز وجود داره! (قبلا نیما جان توضیحات مفصلی در مورد این عیب در لنزهای Third Party در همین بخش داده اند)
در این رنج می توانید 300-75 کنون و یا 300-70 تامرون سری Macro را تهیه کنید!
لنز دوم هم که یک سوپر زوم هست و قبلا خدمتتون عرض کردم اصلا ارزش فکر کردن نداره! بخصوص که قیمتش نزدیک 800 هزار تومانه!
در این رنج چیزی جایگزین نیست ولی با هزینه اضافی همان 300-70 های کنون و تامرون خیلی با ارزشتر از این لنز هستند!
چون هدف شما از افزایش فاصله کانون استفاده از قابلیت زوم هست که در این لنز تقریبا از فوکال 150 به بالا ازصلا ارزش فکر کردن نداره!
ارادتمند