سلام دوست عزیز اگه رو قابلیت ماکروی این لنزها حساب باز کردین آنچنان ماکرو نیستن از تو لیست شما من با 55-300 کار کردم به جز فاصله کانونی بالاتر به نصبت 55-200 چیز بیشتری بهتون نمیده 70-300 و تامرون و سیگما بدون لرزشگیر هستن یکم تو فواصل بالا سخت میشه کار براتون و من نیاز دقیق شما رو نمیدونم اما ترجیح دادم به جای فاصله کانونی بالاتر و بدون استفاده یه لنز متوسط خوب داشته باشم 55-200 دارم و رضایت دارم باز تو این لیست به نظر شخصی خودم 55-300
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
سلام دوستان ...
میتونید یه مرجع جامع برای شناخت جزئیات فنی و ... که در مورد لنز باید بدونیم به صورت یک پارچه باشه معرفی کنید در مورد لنزهای نیکون باشه عالیه
سلام
لنز هایی که قابلیت نصب اکستندر رو داشته باشه برای نیکون کدوم لنزها هستند.؟چه قیمت؟
NIKON D5200. YASHIKA FX-3+50mm
سایت های خارجی زیادند ولی باید بتونید ترجمه کنید مثل
https://www.google.com/url?sa=t&sour...eqXVMTdlKDJ-fQ
NIKON D5200. YASHIKA FX-3+50mm
دوستان و اساتید یک سوال داشتم
در مورد بادی هایی که خودشون موتور فوکوس دارن با لنز اتو فوکوس اگه لنز روی mf باشه و دوربین روی af و فوکوس کنیم به لنز آسیبی میزنه و یا برعکس؟
یا باید هردو روی mf و یا af باشه؟
با سلام خدمت دوستان
این لنز به نظر شما چطوره البته دست دوم با قیمت 400 تومن لنز کارکرده کانن FL 50mm f1.4
ممنون
این لنز، مخصوص دوربین های آنالوگ کنون است (مانت FD). اگر چنین دوربینی دارید بسیار لنز خوبی است و اگر نه این لنز عملا به درد شما نمی خورد چون برای اتصال آن به دوربین های کنون جدید (که مانت EOS دارند) نیازمند یک آداپتور هستید که در این مورد دو نوع دارد:
- نوع بدون اپتیک که فوکوس بی نهایت را از شما می گیرد و به چند متر محدود می کند
- نوع با اپتیک که فوکوس بی نهایت دارد ولی کیفیت تصویر افت کرده و این آداپتور گران قیمت و کمیاب است.
در صمن به خاطر داشته باشید در صورت استفاده کردن از این لنز بر روی دوربین های کنون دیچیتال، می بایست فوکوس و دهانه (aperture) را خودتان تنظیم کنید. کلا این کار برای تازه کاران توصیه نمی شود.