تا جایی که من اطلاع دارم عموم عکاسان خیابانی از 35mm روی فولفریم استفاده میکنند. اتفاقا در توصیه های یکی از آنها (ببخشید که منبع یادم نیست) نوشته شده بود شما میتوانید از 50mm یا 28mm برای این نوع عکاسی استفاده کنید اما بهترین زاویه برای عکاسی خیابانی 35 است و زاویه های دیگر بیش از حد باز یا بسته هستند.
سیدمحمد آقامیرزائی
لطفا تصاویر من را نقد کنید. ویرایش هم آزاد.
Olympus OM-D E-M5 + 12-50mm 3.5-6.3
سلام
ممنون از لطف همه عزیزان ، و بخصوص مصطفی جان
قصدم خرید لنز فیکس می باشد ، یکی از دلایل من هم درگیر نبودن ذهنم برای انتخاب فاصله کانونی می باشد و درکل انسجام در مجموعه از نظر
فاصله کانون با لنز فیکس راحت تر کنترل خواهد شد ، مقایسه ها را انجام دادم ، بنظر شما پرداخت این اختلاف قیمت دست آورد چشمگیری از نظر
کیفیت بدنبال خواهد داشت ؟
ممنون از اینکه راهنمایی فرمودید
برنامه جهانی غذا - مبارزه جهانی با گرسنگی
پیمان مثنوی
درود
خوب کیفیت رابطه مستقیم با هزینه داره!
ممکنه شما گاهی اوقات یک مدل مشابه با مدلی ارزانتر پیدا کنید که در مقایسه ها اختلاف چشم گیر نباشه! ولی در مورد لنز سیگما همه چیز صرفا کیفیت خروجی نیست که این اختلاف قیمت را رقم می زنه!
لنزهای جدید و بخصوص سری Art سیگما انصافا کیفیت قابل قبولی چه در ساخت و چه در تصویر دارند؛ مضاف بر اینکه این لنزها بوسیله Dock معرفی شده توسط شرکت سیگما قابلیت های جالبی در اختیار شما قرار خواهند داد! بعنوان مثال، بروز رسانی میان افزار لنز یا تنظیم سیستم فوکوس (micro adjust) روی خود لنز که بنظرم این موارد ارزش خاصی دارند!
اما یک زمان ممکنه شما محدودیت بودجه ای داشته باشید و یا با هزینه تهیه یک لنز از این سری بتوانید بعلاوه لنز، تجهیزات دیگری نیز تهیه کنید که در این صورت کلا قضیه متفاوته!
یادم هست یکی از دوستان فروم دنبال لنز برای کار ترکیبی و نجوم بود و من اولش لنز 50-17 سیگما یا تامرون را معرفی کردم و پس از کلی گشتن و یافت نشدن لنز تامرون که مورد نظر ما بود، آخرش با ختلاف قیمت چشمگیری 35-18 را خرید واقعیتش خودم خیلی اصرار روی خرید لنز بهش نکردم و در واقع به نوعی انتخاب خودش شد ولی وقتی تصاویرش را دیدم واقعا لذت بردم!
نتیجه نهایی اینکه برای خرید دور روش وجود داره
1- انتخاب جنس و خرید (با هر هزینه ای که البته در کشور ما امکان پذیر نیست)
2- بستن سقف و بیشینه میزان هزینه تهیه ابزار و بعد به دنبال وسیله گشتن
تازه بعد از این مرحله نوبت اهم و مهم کردنه! یعنی برای شما چی مهمه؟ ممکنه یک لنزی خیلی شارپ باشه و کیفیت ساخت خوبی داشته باشه ولی فوکوسش خوب نباشه!
با یک لنز دیگه از نظر سیلینگ و نفوذ پذیری آب و گرد و غبار عالی باشه ولی کیفیت اپتیکش نسبت به مدلهای مشابه خودش کمتر باشه
و ....
این شما هستید که باید هدف گذاری دقیقی انجام دهید و بعد به سمت رسیدن بهش حرکت کنید (نمونه کاری که در خصوص انتخاب لنز پرایم در برابر زوم خودتان انجام داده اید)
بنابراین اگر بودجه کافی برای تهیه لنز سیگما ندارید همین انتخاب خودتون معقولانه تر است و اگر مشکل برای هزینه ندارید بررسی کنید آیا لنز گرانتر برای شما درامدی در بر خواهد داشت یا خیر؟!
ارادتمند
سلام بر شما مصطفی عزیزم
ممنون که چنین جامع توضیح دادین ، خود بهتر میدانید و اشراف دارید که در مستند اجتماعی سرعت فکوس و صحیح بودن آن بسیار مهم و تاثیرگذار است ،
من در خرید لنز مشکل مالی ندارم دلیل پرسش من فقط اطمینان در بدست آوردن کیفیت درقبال مبلغ بیشتر بود !
درکل ممنون بابت راهنمایی
برنامه جهانی غذا - مبارزه جهانی با گرسنگی
پیمان مثنوی
سلام به اساتید و دوستان! بعد از لنز 18-55 معروف، چه لنزی رو واسه ادامه کار بهم پیشنهاد میدید؟ «پرتره و مدلینگ». خودم 50mm f/1.8 مد نظرمه. آیا سری stm این لنز خوبه؟ پیشنهادهای دیگه شما چیه؟
مرسی از همه