اندکی پول !!...
بله، حق با شماس. با مشورت با دوستان و نظر مناسب شما تصمیمم عوض شد.
Printable View
سلام.من الا یه لنز tamron 70-300 دارم با canon 18-55 STM.به فکره خرید یه لنز با F پایین هستم.خودم تو فکره SIGMA 18-35 F/1.8هستم.اون 18-55 رو میخوام بزارم برا ماکرو.حالا چند تا سوال:
1.آیا با خرید 18-35 و داشتن 70-300 رنج فوکال زیادی رو از دست میدم و تو عکاسی از سوژه ها به مشکل میخورم؟
2.نظرتون راجع به 18-35 SIGMA چیه؟انتخابم خوبه یا بهتر از این میتونه باشه؟
کیفیت لنز canon 17-55 رو هم چک کردم که سیگما بهتر بود.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با سلام
ببخشید نظرتون در مورد لنز F 4-5.6 DG Macro 70-300mm و 28-300mm f/3.5-6.3 DG Macro بفرمایید ممنون میشم
(siqma)
سيگما 18-35 لنز خاصي است. و چند ويژگي خاص هم دارد كه شايد در نگاه اول به چشم نيايد.
ويژگي هاي مثبت: سريع بودن(عدد F پايين)، كيفيت اپتيكي بسيار بالا، كيفيت ساخت بالا و بي رقيب بودن آن است.
نكات منفي: زوم آن برابر 2x است كه مي توانيم بگوييم براي يك لنز زوم عدد زيادي نيست - وزن زياد و ابعاد بسيار بزرگ نسبت به يك پرايم سريع - كمي عدم يكنواختي اتوفوكوس از آن گزارش شده است كه اگر اشتباه نكنم در بررسي dpreview و the digital picture به اون اشاره شده است - عدم رونق بازار خريد و فروش دست دوم لنزهاي سيگما
با اين وجود اين لنز هميشه يك لنز رويايي براي دوربين هاي سنسور كراپ بوه است. عده اي عقيده دارند كه اين لنز مي تواند جايگزين 2-3 پرايم باشد؛ پرايمهاي 30mm 1.4, 24mm و ... . عده اي هم عمق ميدان ايجاد شده توسط آنرا معادل لنز 24-70 2.8 روي فول فريم مي دانند. كلا نظرها نسبت به اين لنز كاملا مثبت بوده است.
در مورد از دست دادن فاصله كانوني بايد ميزان مصرف خودتان را ببينيد كه بيشتر در چه فاصله اي است. پيشنهادي كه مي توان براي همه ي كنوني ها به صورت عام كرد فاصله كانوني 15-85 است. ولي تجربه كردن و لذت استفاده از يك لنز پرايم سريع هم بايد در اولويت قرار داد. مخصوصا پرايم هاي 30-35-50. پيشرفت در عكاسي با لنزهاي پرايم سرعت بالاتري مي گيرد.
درود
اگر هر دو سیگما هستند، بهتره اصلا دوخریدشون را خط بکشید!
300-70 قیمتی حدود 500 داره و گزارشات زیادی از مشکل فوکوس در این لنز وجود داره! (قبلا نیما جان توضیحات مفصلی در مورد این عیب در لنزهای Third Party در همین بخش داده اند)
در این رنج می توانید 300-75 کنون و یا 300-70 تامرون سری Macro را تهیه کنید!
لنز دوم هم که یک سوپر زوم هست و قبلا خدمتتون عرض کردم اصلا ارزش فکر کردن نداره! بخصوص که قیمتش نزدیک 800 هزار تومانه!
در این رنج چیزی جایگزین نیست ولی با هزینه اضافی همان 300-70 های کنون و تامرون خیلی با ارزشتر از این لنز هستند!
چون هدف شما از افزایش فاصله کانون استفاده از قابلیت زوم هست که در این لنز تقریبا از فوکال 150 به بالا ازصلا ارزش فکر کردن نداره!
ارادتمند
سلام
دوستان اگه بدنه D7100 باشه بین این سه تا شک دارم کدون انتخاب کنم
Nikon AF Zoom-NIKKOR 70-300mm f/4-5.6G
Nikon AF-S DX VR Zoom-NIKKOR 55-200mm f/4-5.6G IF-ED
Nikon AF NIKKOR 50mm f/1.8D
پرتره میخوام کار کنم و عکس از منظره و طبیعت و عکاسی در نور کم هم برام مهم است شارپنس عکس هم مهمه برام ( لطفا بگید هر کدوم از این لنز ها بیشتر برا چه سبکیه )
همه توقعات شما را هیچ یکی از این لنزها به تنهایی برآورده نمیکنند
عکاسی منظره نیاز به لنز واید دارد که هیچ یک از این سه لنز واید نیستن
عکاسی طبیعت شامل دسته بندی های زیادی است که تقریبا هر شاخه نیاز به لنز خاصی دارد
برای پرتره لنز 50 از بقیه بهتر است
برای عکاسی در نور کم هم لنز 50 از بقیه بهتر است
برای عکاسی حیات وحش 70-300 گزینه خوبی است
و
.....
همانطور که میبینید هیچ یک از این لنزها تمام ژانرهای را پوشش نمیدهند
پیشنهاد من به شما این است که یک لنز عمومی در ابتدا تهیه کنید مثل 18-105 که لنز مناسبی است و در آینده که بیشتر به نیازهای خود آگاه شدید اقدام به خرید لنزهای دیگر بکنید.
نقاط قوت و ضعفش را خدمتتون عرض کردم. من شخصا علاقه ی زیادی به این لنز ندارم. با داشتن 1-2 پرایم با نصف وزن و ابعاد 18-35 در همین رنج فاصله کانونی خوشحالترم. الان سیگما 30mm 1.4 را دارم احتمالا 2.8 24mm پنکیک هم بعدا بخرم. شاید شما چون پرایمی ندارید وضعیتتون فرق کند.
توکینا 11-16 بحث جدایی دارد چون فاصله کانونی متفاوتی دارد. تجربه استفاده از اولتراواید هم به نظرم در اولویت همه عکاسان باید باشد مگر آنکه نیاز شدیدی به لنز سریع در رنج 18-55 داشته باشید و یا علاقه ای نسبت به عکاسی با اولتراوایدها نداشته باشید.
این اعداد میزان محدوده قابل مشاهده توسط سنسور و بزرگنمایی را نشان میدهد
هرچقدر عدد بیشتر باشد زاویه محدود تری بدست می آید
تازمانی که تمام سوژه شما داخل کادر مشاهده شود مشکلی نیست
یک عدد لنز کیت 18-105 خریدکنید و مفاهیم پایه را تمرین کنید
برای منظره 18-55 هم کفایت میکند
برای پرتره 50mm
ضمنا بین 18-55 و 105 در نور کم از لحاظ سرعت تفاوتی نیست
شما اگه فقط قصد خرید یک لنز را دارید و اولویتتان پرتره است همان 50mm را خریداری کنید. ولی توصیه من خرید لنز 18-105 درکنار 50mm ورژن D است. زیرا این لنز دارای دو ورژن است که سری D بعلت نداشتن موتور فوکوس داخلی نصف قیمت سری G است. 7100خود موتور فوکوس دارد و از این لحاظ دچار مشکل نمی شوید.
سلام به دوستان
دنبال یه لنز واید خوبم واسه دوربینمم ( 600D) یه canon 10-18 پیدا کردم قیمتش 1.200.000 شارپنس لنز برام مهمه . اگه میشه بگین این لنز خوبه با این قیمت اگه نیست چه لنزی بخرم بهتره ممنونم.
درود
سقف هزینه شما مهمه!
در این سطح قیمت همین انتخاب خوبه
اگر بیشتر می توانید هزینه کنید گزینه هایی مثل
Sigma 8-16 F/4.5-5.6
Sigma 10-20 F/3.5
Sigma 10-20 F/4-5.6
Tokina 11-16 F/2.8
Tokina 11-16 F/2.8 II هم هستند که البته قیمت این لنزها بالای 1.5 و تا 2.8 می باشد!
ارادتمند
باسلام خدمت دوستان
من یه لنز تله تاحدود1500میخوام چی پیشنهاد میدن دوربینم100 دی
درود
در تکمیل عطای عزیز و پاسخ به شما باید عرض کنم شما اول باید سقف بودجه و نیازتون به میزان واید را مشخص کنید؟!
شخصا اگر بنا باشه لنزی تهیه کنم برای منظره و بخواهم واید باشه و البته نیاز به F/2.8 نداشته باشم (که البته متاسفانه در واقعیت دارم) لنزی مثل 16-8 و یا 20-10 F/3.5 را به بقیه ترجیح می دهم!
البته لنزهای توکینا کیفیت بسیار قابل قبولی دارند ولی باید درنظر داشته باشید قیمت این لنزها بالاتر از مدلهای دیگر خواهد بود.
ارادتمند
باسلام خدمت دوستان
من یه دوربین 100 دی دارم یه لنز500 یا 600 م م تاحدود1500دوستان چی پیشنهاد میدن باتشکر
خودم 18.55 دارم برای عکس از پرندگان
75.300سیگماچطور ایااین لنز کانورتر میخوره
درود بر شما
من فکر نمیکنم بهتر از stm 55-250 باشه.تامرون در فوکال های بیشتر از ۲۰۰ به شدت افت کیفیت داره.
Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM Lens Image Quality
لینک بالا در حالی این دو لنز رو مقایسه کرده که تامرون بر روی 1Ds iii بسته شده و ۲۵۰-۵۵ بر روی 60D که باز هم نتیجه ۲۵۰-۵۵ بهتره.
منظور شما اکستندر هستش که اگر بخواهید به فوکال دوبرابر برسید باز ترین حالت دیافراگم شما هم نصف میشه و این یعنی اینکه استفاده از اکستندر فقط بر روی لنزهایی ارزش داره که دیاف های بازی داشته باشند مثل canon 400 f/2.8 که شما با اکستندر 2x به ۸۰۰ میلیمتر با دیاف ۵.۶ میرسید.
شما برای عکاسی از پرندگان با فوکال ۴۰۰ و دوربین کراپداری که دارید به نتایج خوبی میریسید اگر اصول عکاسی از پرندگان رو رعایت کنید ( استتار و … )
موفق باشید
سلام
فرمایش شما کاملا درسته ولی ایشون تله بالایی را درخواست کردن که باانتخاب 55-250 ایشون 50مم تله رو از دست میدن که به نظر من کم نیست و اینکه در فوکالهای بالا لرزشگیر قوی حرف اول و اخر و میزنه من باورژن قدیمی این لنز که کار کردم در این مورد ضعیف عمل میکرد این ورژن و اطلاعی ندارم واینکه لنزتامرون در زمینه لرزشگیر فوقالعاده عمل میکنه.
این لنزقیمت بالایی داره:
http://forum.akkasee.com/f33/t20712.html (دکتربهین ناظم رعایا)
باتشکرازکلیه دوستان
ميخواستم نظرتونو درمورد. 150-600 تامرون بدونم قیمتش چندش
به این تاپیک مراجعه کنید:
http://forum.akkasee.com/f108/t19750.html
سلام
لنز Nikon AF VR Zoom-NIKKOR 80-400mm چطور لنزی هستش؟ و آیا میشه لنز های نیکون را در دوربین های کنون استفاده کرد؟ و به همون کیفیت خروجی گرفت؟
شاید این برای کار شما مناسب باشه
مبدل
فایل پیوست 63643
فکر می کنم قیمت این رابط حدود 130 هزار تومان باشه ولی احتمالا حداقل سیستم فوکوس دوربین از حالت اتو خارج خواهد شد.
راه های دیگه هم هست که البته باید لنز باز بشه و ممکنه صدمه ببینه!
ارادتمند
لنز ارزان قیمت Canon EF 50mm f/1.8 II مناسب چه سوژه های هستش؟ این لنز لرزش گیر داره؟ اگر دوستان با این لنز کار کردید ممنون میشم چند نمونه عکس قرار بدید
همینطور برای پرتره یک لنز با قیمت مناسب معرفی بفرمایید ممنون میشم
احسان عزیز لزرش گیر در فوکال های بالا کاربرد داره. اگه یکم ( فقط یکم ) اعصاب آروم :دی داشته باشی تا فوکال 80 براحتی میتونی لرزش دوربین رو کنترل کنی
لنز 50مم اف1.8 هم بخاطر فوکال تقریباً پایینش نیاز آنچنانی به لرزش گیر نداره، مگه اینکه مجبور باشی سر ماه کرایه خونه و قسط وام و قبض آب و برق و ..... پرداخت کنی ( از اون جهت که همین چند مورد اعصاب برا بنده نزاشتن )
این لنز بخاطر دیاف بازش عمق میدان کمی داره و برای جداکردن سوژه از پس زمینه خیلی مناسبه بخاطر همینه که برای پرتره بیشتر ازش استفاده می کنن. و در ضمن بوکه های خیلی خوبی هم ایجاد می کنه
و یه پیشنهاد:
اگه پول داری اون 55-250 رو با 70-300 یو اس ام تعویض کن. فوکال بالاتر و تصویر بسیار شارپ از مزیت های این آپدیت خواهد بود.
درود
اگر لنزتون 250-55 معمولی هست که شک نکنید 300-70 تامرون چیز دیگه ای هست!
البته ناگفته نماند دیشب کیفیت تصویر این لنز را از ماه که توسط اردوان عزیز بود دیدم و واقعا شگفت زده شدم! انصافا انتظار نداشتم به این اندازه کیفیتش خوب باشه! جالبه که با چند مرحله پردازش و شارپنس افت فاحشی در تصویر خروجیش ایجاد نشد.
اما در خصوص 250-55 STM شاید تفاوت خیلی زیاد نباشه و حتی عملکرد لنز STM بهتر هم باشه (البته خوشحال می شود دوستان بتوانند تصویری از ماه با این لنز برامون آپ کنند!)
این لنز را بنده استفاده می کنم و کیفیت خوبی داره (البته با توجه به قیمت) و بیشترین کیفیت تصویر در F/5.6 بدست میاد!نقل قول:
لنز ارزان قیمت Canon EF 50mm f/1.8 II مناسب چه سوژه های هستش؟ این لنز لرزش گیر داره؟ اگر دوستان با این لنز کار کردید ممنون میشم چند نمونه عکس قرار بدید
همینطور برای پرتره یک لنز با قیمت مناسب معرفی بفرمایید ممنون میشم
شارپنس لنز خیلی عالیه و البته فاقد IS هست (همانطورکه دوستان اشاره کردند)
در خصوص پرتره بدون شک بهترین لنز 85 F/1.8 هست ول با قیمت مناسب، اگر برای دوربین کراپ بخواهید همین لنز خوبه
در تکمیل فرمایش دوستمون بر اساس برخی Review ها عملکرد سیستم ضد لرزش این لنز از همتای کنونی خودش (البته تو همین رنج قیمت) هم بهتره و تصویر خروجی هم شارپنس قابل قبولتری دارهنقل قول:
من کنونش رو دارم و راضیم. میگن تامرون بهتر عمل کرده.
دوتاش هم یه قیمتن. فقط تامرون مزیت های جزیی داره. مثلاً توی پکش هود هست، رو به زمین که بگیری فوکالش عوض نمیشه. نشانگر عمق میدان داره و ...
من از شارپ بودن کنون راضی هستم.
ارادتمند
مثل اینکه این لنز 70-300تامرون تو فوکالهای بالا رودوربینای نیکون به مراتب نسبت به کانن بهتر جواب میده
نتایج این لنز روی نیکون 3200 در فوکال300مم و دیاف 8 و کانن 700دی 300مم دیاف8
فایل پیوست 63659
سمت راستی کانن و سمت چپی نیکون
عملکرد لرزشگیر لنز تامرون در دو فوکل 70 و 300
فوکال 70
فایل پیوست 63660
فوکال 300
فایل پیوست 63661
سلام
فرق Canon EF 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM USED و Canon EF 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM دقیقا در چیست؟
قیمت اولی 900 تومان و دومی 1,600 هستش
دوستان سلام به همه
اولین پستم هست یه کم کمک میخوام برای خرید لنز
تا 1.200 برای خرید لنز کمک میخوام
یه 18 -55 دارم روی d5200 نیکون مثلا اینو نگه دارم یا ردش کنم 200 تومنشو بزارم روی لنز جدید
عکاسی گروهی و جمعی و طبیعت و عکاسی از پرندگان هم خوشم میاد
سلام
دوست عزیز به نظرم:
1-لنز 18-105 به قیمت 850
2-اگه تله بیشتر نیاز دارین 18-140 به قیمت 1200
هر دولنز از نطر کیفیت در یک حد هستن اختلافات بسیار اندکه
لنز اولی در فوکال های کوتاه نسبت به لنز دوم بهتر عمل میکنه ولی لنز دوم در فوکال های بلند اندکی بهتر از لنز اولی عمل میکنه
موفق باشین
ببخشید با عطاجان خط رو خط شدیم ایشون بهتر میتونن راهنماییتون کنن
برای این قیمت دو انتخاب دارید:
18-105 نیکون و 140-18 نیکون.
کیفیت اپتیکی این دو لنز بسیار شبیه به همه. اما چون بودجه کافی دارید من پیشنهاد میکنم که 140-18 بردارید که زوم بیشتری هم داره.
در مورد عکاسی از پرندگان هم اگه نماهای نزدیک مد نظرتون باشه باید سراغ گزینه هایی مثل 200-55 نیکون برید که خوب این لنز همه کاره نیست و برای عکاسی از طبیعت مناسب نبست. اگه نماهای نزدیک مد نظرتون نباشه همین 140-18 هم تا حدود زیادی جوابگوی نیازهاتون خواهد بود.
در مورد عکاسی از ستاره ها هم بهترین گزینه ها لنزهای واید با دیافراگم باز هستند که خوب لنزهای گرونی هستند.
18-140 دیافراگم بازی نداره اما می تونید با بالا بردن ایزو و افزایش زمان نور دهی و داشتن کمی نویز در تصاویرتون از ستاره ها هم عکاسی کنید. این نویزها در مراحل ویرایش عکس به وسیله نرم افزارهایی مثل ACR قابل کاهش هستند.
موفق باشید.
اگه با تله لنز مشکل دارید لنز 200-55 رو پیشنهاد می کنم با قیمت کمتر از 500 تومن لنز خیلی خوبیه.300-55 هم هست که گرونتره ولی به لحاظ ساختار خیلی شبیه همین لنزه.
در کنار اینها 300-70 از نیکون و تامرون هم هستند که حرفه ای تر هستند ولی گرون تر از بودجه شما.200-55 برای شروع لنز خیلی خوبیه و از خریدش پشیمون نمی شید.