حدود 1.400
Printable View
درود
با این بودجه و ژانری که توضیح دادی انتخاب مشکله!
1- برای عکاسی از پرندگان و حیات وحش لنز تله نیازه
2- برای عکاسی از طبیعت و ستاره ها (البته ستارها در مناظر طبیعی) لنز واید نیاز دارید با دیافراگم باز
3- برای عکاسی از ستاره ها در شب (صرفا ستاره ها) نیاز به تلسکوپ هابل دارید!:::whistling::: چون بجز خورشید تقریبا هیچ ستاره ای به زمین اینقدر نزدیک نیست که شما با لنز تله ثبتش کنید! ولی برای عکاسی از سیارات و اجرام اعماق آسمان 2 راه وجود داره
1-3- تهیه یک تلسکوپ
2-3- تهیه یک لنز سوپر تله و سه پایه مناسب عکاسی نجومی
بند 1 را با این حدود قیمت میتوانید تهیه بفرمایید.
لنزهایی مثل
300-70 نیکون (البته کمی گرانتر هستند)
70-300 تامرون
55-300 نیکون
برای بند دوم اگر توان هزینه بالاتر دارید (بین 2 الی 3 میلیون)
Tokina 11-16 F/2.8
Sigma 18-35 F/1.8
Nikon 18-55 F/2.8
و با هزینه ای حدود 1.5
Sigma 17-50 F/2.8
برای بند سوم و مشتقات (البته اگر به هابل بسنده می کنید در سایتشون انواع عکس ها موجوده :-D! ولی اگر قصد دارید خودتون عکاسی و پردازش کنید)
1-3- تهیه یک اپتیک 80 میلیمتر به بالا به همراه یک سه پایه استوایی که البته در حال حاضر درایران سه پایه EQ5, EQ6 هستند و حدود 10 الی 20 میلیون دستتون را خواهد گرفت.
2-3- تهیه یک لنز 400mm به بالا به همراه سه پایه که مجددا ممکنه بین 10 الی 20 میلیون هزینه براتون داشته باشه!
البته این بند 3 نیاز به مطالعه و شناخت آسمان هم داره و لذا لوازم کمک آموزشی و آموزشی هم به هزینه ها اضافه برفرمایید.
ارادتمند
بايد ببينيد اين نموداري كه ميبينيم نمودار چه چيزي هست!
مقايسه ي رو در روي يك لنز بر روي دو دوربين متفاوت به اين سادگيها كه در اين سايت مي توانيم انجام دهيم نيست. هر دوربين رزلوشن و هزار پارامتر ديگر مربوط به خودش را دارد.
به نظر من انجام مقايسات اين چنيني در اين سايت زياد منطقي نيست.
برای عکاسی پرندگان حداقلترین فوکال باید 300 میلیمتر باشه با 1200 فقط میتوانید 18-140 بخرید که به درد پرنده گرافی نمیخوره فقط برای طبیعت و خانوادگی و به درد میخوره پیشنهاد من 18-55 را نگه دارید و لنز 55-300 بخرید که قیمت به صرفه ای داره و هم در حد قیمت خودش لنز خوبیه
سلام
با عرض پوزش از اساتید
من چند ماه دوربین نیکون داشتم و این لنزو تست کردم با توجه به قیمتش لنز خوبی بود (200-55) ولی انتظار زوم زیادی نداشته باشید.
این نمونه عکس با این لنز :
http://www.pixel.ir/img/cms/id_1059.jpg
http://www.pixel.ir/img/cms/id_1057.jpg
یکی از دوستانم 300-55 داشت زومش خوب بود خروجیشم بد نبود ولی من احساس میکردم رنگها در عکس های من زنده ترو شفاف تر بودند با اینکه دوربین بنده 3200 بود و دوربین ایشون 5100
یه کم گیج شدم نیاز خودم رو نمیدونم وگرنه انتخابم راحت تر میشد -مورد سوم که هیچی -بنده عکاسی یک گروه کوهنوری رو هم به عهده دارم که موقعیت(جنگل کوه ....) و عکس های افرا گروه هم در بر میگیره این مورد استفاده رو هم بخوام تو انتخاب داشته باشم کدام یک از مورد 1 (تله) 2 (واید) بیشتر بهم کمک میکنه ؟
درود
در صورتی که نیازتون این مسئله هست شما باید لنز سوپر زوم تهیه بفرمایید و البته با رنج فوکال کم و واید مناسب!
یعنی انتخابهایی مثل 55-17 و 85-15و 135-18 که از اینجا به بعد بستگی به بودجه شما داره!
اگر براتون عکاسی در شب مهمه که فقط 55-17 باقی می ماند و یا 50-17 سیگما در غیر این صورت دو گزینه دیگه هم هستند!
اگر هم دستتون برای بودجه بازه که بحث متفاوته!
حالا نیازه سقف بودجه را مشخص کنید!
درود
فکر می کنم جنابعالی پس اول این دوستمون را مطالعه نکردید
ایشان دوربین دارند و به دنبال لنز مناسب تر هستند!نقل قول:
دوستان سلام به همه
اولین پستم هست یه کم کمک میخوام برای خرید لنز
تا 1.200 برای خرید لنز کمک میخوام
یه 18 -55 دارم روی d5200 نیکون مثلا اینو نگه دارم یا ردش کنم 200 تومنشو بزارم روی لنز جدید
عکاسی گروهی و جمعی و طبیعت و عکاسی از پرندگان هم خوشم میاد
البته بنده هم اشتباها فکر کردم کنونی هستند وگرنه باید بجای دو لنز 85-15 و 135-18 لنزهایی مثل 105-18 را معرفی می کردم
ارادتمند
درود،
دوست گرامی همونطور که چند پست قبلتر هم عرض کردم شما یا باید 105-18 بگیرید یا 140-18 که نظر من روی 140-18 هست. چرا؟
اولا این دو لنز از لحاظ شارپ بودن و سایر مسائل اپتیکی بسیار نزدیک به هم هستند.
دوما با توجه به اینکه قصد عکاسی گروهی در کوهنوردی و کلا عکاسی از مناظر با زاویه دید وسیع از روی کوه رو دارید 18 میلیمتر برای شما کافی هست که هر دو لنز دارند.
برای عکاسی از رد ستارگان باز هم 18 میلیمتر و فوکالهای پایین به دردتون خواهد خورد. ماکزیمم گشودگی دیافراگم این دو لنز در 18 میلیمتر برابر 3.5 هست که برای عکاسی نجومی چندان مناسب نیست و با توجه به اینکه روی دوربینی با سنسور کراپدار عکاسی میکنید مجبور به بالا بردن ایزو بین 1600 تا 3200 ( بسته به شرایط محیطی) خواهید شد که به همراه اون بروز پدیده نویز در عکسهاتون طبیعی خواهد بود البته زمان باز بودن شاتر رو هم در نظر بگیرید که حدود 40 تا 50 ثانیه برای هر شات خواهد شد. اصلاح و کم کردن نویز هم بعد از به دست آمدن تصویر نهایی در نرم افزارهای مختلف قابل اجراست.
مورد سوم عکاسی از پرندگان هست. با توجه به اینکه لنز 140-18، سی و پنج میلیمتر بیشتر از لنز 105-18 تله تر هست پس احتمال اینکه عکسهای خوبی از سوژه های دور و به خصوص پرندگان بگیرید بالاتر هست به عبارتی دستتون برای عکاسی از سوژه های دور بازتر هست و قدرت مانور و انعطاف بیشتری دارید.
لذا با توجه به دلایل بالا 140-18 نیکون مناسب ترین لنز برای شماست با قیمتی حدود 1.200
در ضمن هر دو لنز به وفور در بازار یافت میشوند و موقع فروش هم با کمترین دردسر می تونید بفروشید، چون همیشه مشتری دارند.
موفق باشید.
سلام. ابتدا قصد خرید این لنز رو داشتم اما با توجه به اینکه مبدل مانت EF-S به EF-M رو دارم، مردد شدم بین EF-S 10-18 و EF-M 11-22 کدوم رو بگیرم. خیلی ممنون میشم اگر دوستان راهنمایی کنید.
سلام
میخوام یه55.250stmبخرم کسی ازقیمت این لنزخبرداره ازکجامیتونم تهیه کنم
لطفاراهنمائی کنیدباتشکر
برای eos m لنز بومی ef-m 11-22 به مراتب بهتر است اما این لنز روی 7d کار نمی کند. پس باید ببینید که چه برنامه ای برای استقاده از این لنز دارید. برای مثال اگر بیشتر از 7d استفاده میکنید 10-18 اما اگر ممکن است در آینده نزدیک بدنه فول فریم بگیرید و سیستم بدون آینه را برای کاربردهای دیگر نگه دارید 11-22 منتقی تر می شود.
باسپاس فراوان ازشما .میخواستم درمورد لنز بپرسم ایا ارزششوداره این لنزو با این قیمت بخرم
دوستان عزیز ، با توجه به بررسی هایی که داشتم دو لنز Canon 24-70 L f2.8 II و Tamron 24-70 sp di vc usd ، دو لنز بسیار ارزشمند هستند و در ریوویوهای زیادی از جنبه های مختلف به بررسی این لنز ها پرداخته شده .:::angry:::
برای خرید این لنزها آدم 2 دل میشه
اول اینکه لنز تامرون دارای لرزشگیر هست ( تا 4 استاپ ) و قیمت پایینتری داره نسبت به کانن ( نصف قیمت ) ، سیلینگ خوبی داره ، فوکوس سریع و دقیق و بی صدایی داره ، کیفیت اپتیکی بسیار خوبی داره و بقیه مواردی که شما قطعا از اون آگاه هستید .
لنز کانن تمام ویژگی های بالا رو دارا هست با کیفیت اپتیکی عـالی + سرعت فوکوس بهتر ولی بدون لرزشگیر.
نبود لرزشگیر روی لنز کانن و قیمت 2 برابرش در برابر لنز تامرون من رو وسوسه کرده برم سمت لنز تامرون . اما از طرفی از لنزهای سری L کانن نمیشه گذشت .
حالا با توجه به تجربیات دوستان و پیشنهاداتشون ، ( با آینده نگری ) کدوم گزینه رو انتخاب کنم برای خرید ؟
سلام
میشه تفاوت این دو لنز رو به جز فاصله کانونی به من توضیح بدین ضمنا اگه کسی قیمت اینا رو به تومن داره لطف میکنه به منم بگه.
45-175mm F4.0-5.6 X Lens
45-200mm F4.0-5.6
ضمنا قیمت اولی حتی با فاصله کانونی کمتر حدود 100 دلار گرون تره.
اگر هم جایی برای خرید لنز های پاناسونیک سراغ دارین (سایت یا مغازه) بی زحمت به من بگید.
با سلام و احترام
روی 60D کدوم یک از این لنز های بهتر هستش : Canon EF 40mm F/2.8 یا Canon EF 50mm f/1.8 II
براي استفاده عمومي روي كراپ پيشنهاد اول من يك لنز 24 يا 30 ميليمتري است. ولي اگر پرتره زياد مي گيريد و يا علاقه به عمق ميدان كمتر داريد، بين 40 و 50، بنده 50 را پيشنهاد مي دهم به چند دليل:
- فاصله كانوني معادل 80 ميليمتري از 65ميليمتري منطقي تر است. 65 شتر گاو پلنگ است، نه 35 ميليمتر است نه 50 و نه 85. بعدا ممكن است با خريد چند لنز پرايم ديگر به مشكل بر بخوريد با اين بي نظمي.
- سريع تر بودن لنز
- ارزانتر بودن
*نظرات شخصي بود با توجه به تجربيات شخصي
کسی هیچ راهنمایی درباره لنز های پاناسونیک نداره؟نقل قول:
سلام
میشه تفاوت این دو لنز رو به جز فاصله کانونی به من توضیح بدین ضمنا اگه کسی قیمت اینا رو به تومن داره لطف میکنه به منم بگه.
45-175mm F4.0-5.6 X Lens
45-200mm F4.0-5.6
ضمنا قیمت اولی حتی با فاصله کانونی کمتر حدود 100 دلار گرون تره.
اگر هم جایی برای خرید لنز های پاناسونیک سراغ دارین (سایت یا مغازه) بی زحمت به من بگید.
يكي از بهترين راههاي پيشرفت در عكاسي، عكاسي با لنز پرايم است. امتحانش كنيد ضرر نمي كنيد.
لنزهاي زوم عكاس را تنبل مي كنند طوري كه دوست دارد از همانجايي كه ايستاده با تغيير زوم لنز عكسش را بگيرد و برود. همچنين با لنز زوم خيلي سخت است عكاس در ذهنش كادر خاصي را ببيند و قبل عكاسي آنچيزي را كه مي خواهد تجسم نمايد.
ببخشید ولی اون عکاسی که با لنز زوم تنبل میشود و با زوم از همان جا که هست عکس میگیرد، به همین دلیل اصلا لنز پرایمش را روی دوربین نخواهد بست. :-)
حالا تا زمانی که لنزهای زوم از نظر کیفیت تصویر و روزنه به پرایمها برسند (اگر برسند!) به ناچار از پرایمها استفاده میکنیم. وگرنه بنظر من لنز زوم از تمام جهات از نظر کاربردی بر لنز فیکس برتری دارد. حداقلش این است که امکان تعیین مکان، زاویه و پرسپکتیو مناسب را به کاربر میدهد. من فکر میکنم تنبلی کاربر را نباید به حساب ضعف لنز زوم گذاشت.
دوستان من بشخصه از موقعی که لنز پرایم رو دوربینم بستم تقربا لنزهای زومم بازنشسته شدن
نمیدونم دلیلش چیه ولی خیلی حس خوبی در عکاسی بالنز پرایم بهم دست میده.
موفق باشید.
برخي از عكاسان مي گويند عكسهايي كه با لنز ثابت گرفته اند بهتر است. بهتر بودن اون عكسها نسبت به عكسهاي لنز زوم فقط به اپتيك، بوكه و اين داستانها مربوط نمي شود. بعد از مدتي كه از قرار گرفتن لنزي پرايم روي دوربينمان گذشت، ناخودآگاه با زاويه ديد اون لنز هماهنگ مي شويم و دنياي اطراف را با اون زاويه مي بينيم. منبع
معمولا.... مراحل عكاسي با لنزهاي مختلف به اين شكل مي شود:
عكاسي با لنز زوم:
1- يك سوژه جالب توجه شما را جلب مي كند
2- دوربين را به چشم نزديك مي كنيد و روي آن زوم مي كنيد تا ببينيد چه كادر و فاصله كانوني بهتر است
3- يك عكس مي گيريد
عكاسي با لنز پرايم(بعد از گذشت مدتي از بستن آن روي دوربينتان):
1- يك سوژه جالب توجه شما را جلب مي كند
2- با كمي حركت پيرامون سوژه به اين فكر مي كنيد كه چطور آنرا داخل كادر مستطيل شكلي كه در ذهن داريد جا بدهيد
3- دوربين را به چشم نزديك مي كنيد و يك عكس مي گيريد
بعضي اوقات پول خرج كردن براي يك لنز خودش مشوقي براي عكاسي با آن لنز است. علاوه بر اين، لنزهاي پرايم همچنان مشوقهاي ديگري هم براي مقابله با تنبلي دارند. سبكي، كوچكي، اپچر بازتر، كيفيت بهتر عكسها، بوكه، قيمت و....
خوب جناب نیما اگر در عکاسی با پرایم وقتی زاویه دید و محل مناسب را انتخاب کردید و سوژه در کادر جا نشد چی؟ یا اگر فاصله زیاد بود چطور؟ مگر اینکه بگویید فقط در محدوده فاصله کانونی جستجو میکنید که در آن حالت خودتان را خیلی محدود کرده اید. یا بگویید یک لنز فیکس دیگر روی دوربین میبندم.
مراحل عکاسی من زمانی که لنز زوم داشتم (لطفا نپرسید پس چرا الان خودت تهیه نمیکنی :oops:) همان مراحل حرکت اطراف سوژه را هم شامل میشد بعلاوه اینکه به دلیل داشت زوم فاصله های مختلف برای بهترین پرسپکتیو و قرار دادن اشیا در پیش و پس زمینه را هم شامل میشد که الان تا حدودی از آن محرومم.
مخاطب پستهاي قبليم عكاس با تجربه مثل شما نبود.
اگر سوژه در کادر جا نشود، از آن عكس نمي گيريم. آيه اي نازل نشده است كه از هر چيز جالبي كه ديديم عكس بگيريم. اين هم يكي از معايب استفاده از تك لنز پرايم است. البته من با استفاده از دو پرایم در عکاسی روزمره هم موافقم.
Trying to be prepared for everything makes you prepared for nothing.
لنزهاي پرايم براي تمرين عكاسي خيلي مناسب هستند. مخصوصا براي عكاس کم تجربه و یا نهایتا نیمه حرفه ای.
کسی که بداند از چه چیزی عکس می گیرد و تجربه استفاده از تجهیزات مختلف را داشته باشد جواب این سوال را به خوبی می داند: پرایم یا زوم؟
در یکی از فرومها یکی از کاربران EOS 5d Mkiii از سنگینی دوربین خود گلایه داشت و به دنبال یک د.ربین بدون آینه بود اما در نهایت مشکلش را با یک لنز پنکک 40 مم حل کرد. در دسترس بودن و راحتی حمل و جلب توجه نکردن ویژگی های جذابی است که برخی لنزهای پرایم -خصوصا نوع پنکک- در کنار کیفیت مناسب در اختیار قرار می دهد. به اندازه کافی از ویژگیهایی مشابه که عکاسی با موبایل و تبلت را به تحولی اجتماعی تبدیل کرد گفته ایم و شنیده ایم. عکاسی با موبایل خود من را راضی نمی کند. اما یک لنز پنکک پرایم و یک بدنه کوچک هم من را راضی می کند و هم می تواند خیلی جاها همراه من باشد.
بدون اینکه منکر کاربردهای حرفه ای و یا همگانی لنزهای زوم باشم که در رده های مختلف جزو پر فروش ترین ها هستند.
یکی از عکسهای موبایلی خود را هم پیوست می کنم! فایل پیوست 64264
من هم خیلی در عکاسی تجربه ندارم و مطمعنم تمام کسانی که اینجا فعالیت میکنند انقدری به عکاسی علاقه مند هستند که مزایای لنز زوم انها را از حرکت و خلاقیت باز ندارد.
کاربر با تجربه که داستانش جدا است. ولی برای کاربر تازه کار نظر من هنوز لنز زوم است چون امکاناتی که در اختیارش میگذارد فراتر از خلاقیتهایی است که بواسطه لنز پرایم از او گرفته میشود. چند وقت پیش با یکی از دوستان برای عکاسی بیرون رفته بوذیم. با اینکه مبتدی بودند و هنوز خیلی تنظیمات دوربین را نمیدانستند، از سوژها با فاصله های کانونی مختلف عکس میگرفتند. وقت در مورد عکسها از ایشون سوال کردم گفتند دنبال این هستم که ببینم این تغییرات چه تغییر حسی را در عکس ایجاد میکند. همان موقع لنز فیکس روی دوربین من بود و عملا خیلی از شاتها را نمیگرفتم. مشکل ما این است که با دید یک عکاس با چند سال تجربه و بدونه در نظر گرفتن شرایط عکاس تازه کار که ممکن است از محدودیتهای لنز فیکس خسته شود و انگیزه تجربه کردن از او گرفته شود در مورد تجهیزات و نحوه اموزش و یادگیری نظر میدهیم.
من لنز فیکس را به تنهایی برای کاربر تازه کار پیشنهاد نمیکنم. هر چند با شما هم موافقم که لنزهای فیکس در ایجا خلاقیت و درک بهتر از فاصله کانونی و کادربندی کمک زیادی میکند.
در مورد افراد مبتدی- یک توصیه متداول این است که مدتی با لنزهای همه کاره زوم که به صورت کیت در اختیارشان است عکاسی کنند و بعد از مدتی فاصله کانونی مورد علاقه خود را پیدا کنند. در این مرحله یک لنز نرمال یا پنکک ارزان بهترین ابزار برای چشیدن طعم عکاسی با لنز پرایم و تصمیم گیری برای خرید لنزهای بعدی است.
اقا من چند سالی دوبین سوپر زوم فوجی داشتم و به زوم بالا عادت کردم...چند ماهی میشه به دنیایی slr وارد شدم و همش دنبال زوم بالا هستم و دراینکه زوم بالا منو تنبل کرده هیچ شکی ندارم...ولی خوب احساس میکنم با لنز زوم بالا سوژه ها نابی میشه شکار کرد که در لنز ها بدون زوم یا زوم پایین همیشه باید غبطشو بخورم..
درود
شما هیچ راهی به غیر از خرید لنزهای تله زوم ندارید در این ضمینه لنزهای زیادی تولید شده برخی از آنها قیمت بسیار بالایی دارند که برای برخی کاربرها خرید آنها بیشتر شبیه رویاست !!!
برای شروع نگاهی به لنز 150-500 سیگما یا 150-600 تمرون داشته باشید هرچند ورود لنز جدید سیگما 150-600 هم وسوسه کننده خواهد بود
موفق باشید
درود
تهیه لنز تله و یا سوپر تله با قیمت مناسب کار سختی نیست!
مهم کیفیت لنزه که باعث می شه قیمت ها متنوع باشند!
الان با هزینه یک لنز 135-18 می شود یک لنز 800mm آینه ای تهیه کرد ولی کیفیت این لنز حرف زیادی برای گفتن نداره و فقط بعنوان تجربه تله خوبه!
یا حتی با قیمت نزدیک به یک لنز 300-70 تامرون یک لنز سامیانگ 1300-650 (اگر اشتباه نکنم) تهیه کنید! ولی یک لنز که قابلیت و کیفیت تصویر خوبی نداره و لذا ممکنه اصلا از تله زده شوید.
ارادتمند
فعلا با همین 250-55 و 135-18 عکاسی میکنم و فکر می کنم بهتر فعلا با همین لنز ها کار کنم چون اصلا بودجه این لنز های گرونو ندارم و فکر می کنم لنز بدون زوم مثل 50mm..خیلی بهم کمک کنه که از دنیا سوپر زوم بیام بیرون تا بتونم یکم جدی تر این موضوعو دنبال کنم ، چون احساس میکنم هیچ اطلاعاتی ندارم و با لنز تله هم یکم کند پیشرفت کنم .
درود
بنظر من فاکتور مهم تعیین کننده در نوع فوکال انتخابی, گذر زمانه , من که فاصله کانونیمو کم کردم ! :-)
سلام
هرچند من خودم از لنز زوم استفاده می کنم، اما به نظرم سه لنز برای عکاسی عمومی لازمه (مقیاس فول فریم): اول 35mm بعد 85mm و یک لنز بالا تر از 150mm که البته در مورد سوم به نظرم استفاده از یک تله بلند برای استفاده های عمومی بهتره.
سلام
دوستان با 1تومان میشه لنز واید با کیفیت قابل قبولی برای نیکون d7100 پیدا کرد.
خوش شانس باشید سیگما 20-10 قدیم شاید پیدا بشه.چند ماه پیش دو مورد دیدم که 1 تومان فروش رفتند.الان کمی گرونتره ولی باز هم ارزشش رو داره.
ببینید لنز بدی نیست.اعوجاج خیلی کم و کنتراست بالا از مزایای این لنزند.شارپنس هم در دیافراگمهای بسته خوبه به نظرم.1.200 هم قیمت خوبی است.شاید بتونید کمتر هم بخریدش که خیلی خوب میشه.بیشتر روی این لنز تامل بکنید.
ممنون
میخوام با یکم صبر و افزایش بودجه به گزیننه ی زیر هم نگاهی داشته باشم در مورد کیفیت این لنز اطلاعی دارین
Tokina 12-28mm f/4.0 AT-X Pro DX Lens for Nikon
در کل لنز خوبیه.خیلی خوب نه،خوب.نه بیشتر.
کیفیت ساخت توکیناها معمولا خیلی خوبه.اپتیک این لنز هم :شارپنس توی مرکز خوبه اما در گوشه ها خیر.باید تا اف 8 پیش برید تا گوشه های خوب بشند.
اما از اون طرف سی آ بسیار زیادی داره.این رو در نظر داشته باشید که برطرف کردنش کمی از شارپنس عکستون رو کم میکنه.مورد دیگه که گاهی به شدت آزار دهنده میشه فلر بد این لنزه که گاهی به کلی عکس رو خراب میکنه: این لینک رو ببینید:
Tokina AT-X PRO DX 12-28 mm f/4 review - Ghosting and flares - Lenstip.com
به نظرم به همون 20-10 قدیم سیگما یک مهلت دیگه بدید :) چون روی دیافراگم بسته هم نزدیک به این عمل میکنه.مشکلات این رو هم به این شدت نداره.
اتفاقا منم میخواستم همین رو پیشنهاد بدم اما با بودجه ایشون اصلا نمیخوند.وگرنه برای یک نیکونی یکی از اولین انتخابهایی است که به ذهنم میرسه.
ممنون برای توضیحت کاملتون
من در حال حاضر لنز 18-105 و 35 1.8 و 55-300 رو دارم
با توجه به لنزهای بالا به نظرتون انتخاب معقولیه که لنز 18-105 رو بفروشم و بجاش یه لنز 10-20 سیگما بردارم
چو-ن اغلب استفاده من از لنز18-105 در عکاسی از منطره است فقط بخاطر وایدیش
از طرفی 35 و 55-300 کارمو در محیط بسته و مسافرت ها راه میندازه
لنز 18-105 بلااستفاده مونده
به نظرم اگر اینطور 105-18 رو بفروشید و تبدیلش بکنید به اولترا واید.بافی رنج رو هم که با چند لنز خوب پر کردید.
منتها فقط زمانی خرید رو انجام بدید که مطمئن بشید نبود 105-18 به عکاسیتون ضربه میزنه.
برای پر کردن رنج قبل از 300-55 همیشه میشه یک 55-18 برای کارهای معمولی و خانوادگی خرید.
بله اشاره خوبی کردین خودمم تو همین فکر بودم
ولی کارای خانوادگی رو تو محیط بسته اغلب با 35 f1.8راه میندازم ولی در مسافرت ها نمیدونم میشه کاریش کرد یا نه
یه ایده هم به ذهنم رسید ممنون میشم نطرتونا بفرمایید:
تر کیب لنز 11-16 با 55-300 جند تا حسن برام داره اول اینکه دو تا لنز و براحتی میتونم تو یه کیف حمل کنم از طرفی 11-16 دیاف 2.8 داره که با دیاف بازش میتونه یجورایی کار 35 f1.8برام بکنه از طرفی هم یه لنز واید خوبه که میتونه کار منطره یا شایدم عکسهای خانوادگی رو برام راه بندازه
نظرتون چیه
من خودم این لنز رو دارم و می تونم بگم شارپنس و رنگهای بسیار خوبی داره. تنها مشکلش فلر هست اون هم در بعضی زوایا نسبت به منابع نوری قوی.
به نظر من شما که کارتون منظره هست این لنز خیلی به دردتون میخوره با دیاف بازش هم می تونید عکاسی نجومی کنید.
همونطور که عقیل عزیز هم فرمودند می تونید 105-18 رو بفروشید و به جاش 16-11 رو تهیه کنید، باقی لنزهاتون که شامل 35 و 300-55 هست دست نخورده باقی میمونند و می تونید تو عکاسی روزمره و مسافرتها ازشون استفاده کنید.
فقط یک نکته:
این لنز توکینا یه نسخه 1 هم داره. تفاوت قیمتشون حدود 400 تومن هست. مزیتهایی که ورژن 2 داره اینه که برای حذف فلر مورد نظر از کوتینگهای جدید استفاده شده که به نظر من و خیلی از کسایی که استفاده کرده اند مشکل فلر همچنان پابرجاست. و همچنین اضافه کردن موتور auto focus در نسخه نیکونی برای بدنه های بدون موتور فوکوس هست مثل سری 3XXX و 5XXX.
جدیدا هم در نمایشکاه فوتو کینا لنز جدید 20-11 f/2.8 معرفی شد که هنوز به بازار نیومده و مطمئنا قیمتی بیشتر خواهد داشت.
اگه دوربینتون جزو سری 5xxx یا 3xxx نیست میتونید ورژن 1 رو تهیه کنید. در ضمن این لنز بسیار بسیار خوش دست و هندلینگ خیلی خوبی داره.
البته این لنز نمی تونه جایگزین 35 بشه. 11-16 کجا و 35 کجا. در این بین فواصل 16 تا 35 رو از دست میدید اما طبق گفته های خودتون 35 و 300-55 نیازهاتون رو پوش میده و به همین دلیل لنز 105-18 تون بلا استفاده مونده.
سلام
برای لنز واید آبا این دو گزینه مناسب هستش؟(دوربین 60D)
Tamron SP AF 10-24mm f/3.5-4.5 و Sigma 10-20mm f/4-5.6 EX DC HSM
ببینید دوست عزیز اصولا دیاف باز برای لنزهای واید و اولترا واید زیاد به درد نمی خوره دلیل اینکه این لنز دیاف باز هست اینه که می تونید عکاسی نجومی کنید و به عنوان یه لنز همه کاره مثل 105-18 کاربرد نداره. عمق میدان در عکسهای منظره و طبیعت بی نهایت هست بنابراین عملا دیاف باز فقط به درد عکاسی شب می خوره.
در ضمن با این لنز نمی تونید عکاسی پرتره انجام بدید، دفرمه شدن شدید اجزای صورت در عکاسی با این لنز خصوصا اجزایی که به لنز نزدیکتر هستند مثل بینی باعث میشه بزرگتر از اون چیزی که هست دیده بشه. این لنز برای عکسهای خانوادگی دسته جمعی می تونه تا حدودی مناسب باشه. برای عکاسی روزمره هم میتونید از لنز 35 استفاده کنید که بیشتر نیازهاتون رو پوشش میده اما برای عکاسی در سفر لنزی مثل 105-18 یا 55-18 توصیه میشه.
پس بهتره که 55-300 با 35 و نگهدارم و در کنارشون بجای 18-105 یه لنز واید تهیه کنم
طبق فرمایش شما ورژن 1 و 2 لنز 11-16 با هم تفاوت چندانی ندارن از اونجایی که بدنه منم d7100 هستش به موتور فوکوس هم نیازی نیست
یه سوال شما کدوم ورژن و تهیه کردین و کیفیتش در دیاف 2.8 چطوره مساله فلر هم برام اهمیت چندانی نداره بعضی اوقات به نظرم باعث قشنگی هم میشه:-D
حالا من ورژن 1 از کجا و با چه قیمتی میتونم تهیه کنم.
نقل قول:
ممنون
میخوام با یکم صبر و افزایش بودجه به گزیننه ی زیر هم نگاهی داشته باشم در مورد کیفیت این لنز اطلاعی دارین
Tokina 12-28mm f/4.0 AT-X Pro DX Lens for Nikon
با سلامنقل قول:
طبق فرمایش شما ورژن 1 و 2 لنز 11-16 با هم تفاوت چندانی ندارن از اونجایی که بدنه منم d7100 هستش به موتور فوکوس هم نیازی نیست
یه سوال شما کدوم ورژن و تهیه کردین و کیفیتش در دیاف 2.8 چطوره مساله فلر هم برام اهمیت چندانی نداره بعضی اوقات به نظرم باعث قشنگی هم میشه
11-16 لنز خیلی خوبیه و شارپ ولی این لنز هم بمانند 28-12 کماکان در برخی زوایا مشکل فلرو داره متاسفانه!!!در مورد عکاسی نجومی هنوز تجربه ای با این لنز ندارم ولی باید گزینه مناسبی باشه!
نمونه :
http://img.overpic.net/thumbs/6/v/l/...tmrcw6ys_s.jpg
11mm
f/10